Zdenek1307 Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna ...u mě se to úplně obrátilo vzhůru nohama. Z toho FJLRV Greenland jsem skočil na SirJoseph Trivor a nakonec jsem si ji šel i vyzkoušet, ale velikost neprošla... jenže kousek vedle jsem uviděl Rab Khroma Transpose, sedla jak prdel na hrnec, a v hlavě byl brouk. Takže jsem začal hrát s paní prodavačkou informační šachy a nakonec mě umatovala A co myslíte? Měl ho tam Je doma a začnu teď nabírat zkušenosti s Prima Loftem. Dobrý střih, pohodlná, lehoučká a na všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna (upraveno) před 42 minutami, Zdenek1307 napsal: ...u mě se to úplně obrátilo vzhůru nohama. Z toho FJLRV Greenland jsem skočil na SirJoseph Trivor a nakonec jsem si ji šel i vyzkoušet, ale velikost neprošla... jenže kousek vedle jsem uviděl Rab Khroma Transpose, sedla jak prdel na hrnec, a v hlavě byl brouk. Takže jsem začal hrát s paní prodavačkou informační šachy a nakonec mě umatovala A co myslíte? Měl ho tam Je doma a začnu teď nabírat zkušenosti s Prima Loftem. Dobrý střih, pohodlná, lehoučká a na všechno Dobrá volba, RAB mám rád Primaloft je na pohodu, výhoda že ho k vyššímu tepelnému komfortu stačí málo a tak jde bunda dobře balit. Budu brát už druhou od LS model Mythic a pod ní si beru pouze termoprádlo a nějákou lehkou mikinu, bohatě stačí i v mínusových teplotách, Primaloft opravdu hřeje až dost. Hřeje i vhký a rychle schne, svrchní vrstvu řeším tedy zvlášť nepromok bundičkou. Myslím že budeš happy https://www.hudy.cz/bunda-la-sportiva-mythic-primaloft-r-jacket-men?size=396223&utm_campaign=freelistings&utm_medium=organic&utm_source=google&utm_term=MYTHIC+PRIMALOFT®+JACKET+Men+La+Sportiva+Bunda++Modrá++S&variant=103112&gad_source=4&gclid=EAIaIQobChMI2ejxuPzhgwMVd2WRBR0yAg-PEAQYAiABEgLsPfD_BwE Upraveno 16. ledna uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 7 hodinami, African napsal: Dobrá volba, RAB mám rád Primaloft je na pohodu, výhoda že ho k vyššímu tepelnému komfortu stačí málo a tak jde bunda dobře balit. Budu brát už druhou od LS model Mythic a pod ní si beru pouze termoprádlo a nějákou lehkou mikinu, bohatě stačí i v mínusových teplotách, Primaloft opravdu hřeje až dost. Hřeje i vhký a rychle schne, svrchní vrstvu řeším tedy zvlášť nepromok bundičkou. Myslím že budeš happy https://www.hudy.cz/bunda-la-sportiva-mythic-primaloft-r-jacket-men?size=396223&utm_campaign=freelistings&utm_medium=organic&utm_source=google&utm_term=MYTHIC+PRIMALOFT®+JACKET+Men+La+Sportiva+Bunda++Modrá++S&variant=103112&gad_source=4&gclid=EAIaIQobChMI2ejxuPzhgwMVd2WRBR0yAg-PEAQYAiABEgLsPfD_BwE urcite dobra volba. A dik za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Primaloft je super. Na Afriho doporučení jsem bral úplně stejnou bundu od La Sportivy a je to přesně jak píše. Lehoučká a zahřeje fest. Jde v tom chodit tak max do 10 stupnu. Pak shoříš:) Dal jsem v tom i lehkou rychlejší hřebenovku v -17 jen s termo tričkem pod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna V 27. 10. 2023 v 14:22, Kamil.K napsal: Taky volím GTX, "postapokalyptickou" mám (jako šumperský patriot od TILAKu;-) už asi 10 roků tuto... Slyšel jsem že Tilak má nového investora, neví se o koho jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna V 18. 1. 2024 v 7:33, Igicz napsal: Primaloft je super. Na Afriho doporučení jsem bral úplně stejnou bundu od La Sportivy a je to přesně jak píše. Lehoučká a zahřeje fest. Jde v tom chodit tak max do 10 stupnu. Pak shoříš:) Dal jsem v tom i lehkou rychlejší hřebenovku v -17 jen s termo tričkem pod. Je pravda, že než jsem vychytal hadry, tak jsem málem párkrát opravdu shořel jak píšeš Na druhou stranu, když jsem se na Dufourspitze zasekl v -30C na dvě hodiny v jednom blbém úseku, tak mi pravděpodobně zachránila život. Mythic jsem včera ukořistil se slevovým kupónem za docela solidní peníz Hudy má nějaké velikosti v akci, tak mrkněte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Pánové neměl by někdo typ na univerzální bundu něco jako je ECWCS tzn. Nepromokavá bunda s membránou a s odnímatelnou fleecovou vložkou. Mám od Milteku ECWCS, není to úplně špatný, ale klidně bych si dopřál něco lepšího, případně nějaký typy na podobnej druh bundy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna před 14 hodinami, Strocek napsal: Pánové neměl by někdo typ na univerzální bundu něco jako je ECWCS tzn. Nepromokavá bunda s membránou a s odnímatelnou fleecovou vložkou. Mám od Milteku ECWCS, není to úplně špatný, ale klidně bych si dopřál něco lepšího, případně nějaký typy na podobnej druh bundy. Kdybys chtel ECWCS vz. 95 tak muzu nabidnout i s termo bundou pod tim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Tu pětadevadesátkovou ECWCS hodně chválí, ale to už je na mě moc. Sem to chtěl na normální nošení. Koukal jsem a dělaj už druhou generaci tý vod miltecu, tak když mě nic necvrkne do nosu, tak jí asi zkusim, nevypadá špatně. Přemejšlel jsem i o nějaký lišce, ale ty maj buď nepromok nebo klasiku zimní, jakože ne kombi, nebo jsem nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna V 20. 1. 2024 v 12:07, African napsal: Je pravda, že než jsem vychytal hadry, tak jsem málem párkrát opravdu shořel jak píšeš Na druhou stranu, když jsem se na Dufourspitze zasekl v -30C na dvě hodiny v jednom blbém úseku, tak mi pravděpodobně zachránila život. Mythic jsem včera ukořistil se slevovým kupónem za docela solidní peníz Hudy má nějaké velikosti v akci, tak mrkněte. Tak mě dorazil Mythic a z nějakého důvodu ty bambusáci z La Sportivy protáhli ramena, rozšířili podpaží a bunda na mě visí jak pytel, nechápu. Mám třetí, předchůdci jiná jména, ale identická bunda, všechny XL super a teď v XL tenhle pytel Jsem naštvaný, protože rukávy i celková délka stejná jako předchůdci, což znamená že L mě nebude a do toho delší ramena, takže mám po dalším oblíbeném hadříku... šajze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna @African Nevěš hlavu, já včera poprvé za poslední léta obléknul L, co mě v práci objednali a to jsem všude tvrdil, že to nenavlíknu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Proto jsem byl raději zkoušet v obchodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Když já mám pár věcí ověřených a pouze je objednávám znovu a znovu dokola, třeba i boty. A najednou pic, jinej střih u té stejné bundy, kterou mám po třetí....no nic, bez vyzkoušení už nepůjde asi vůbec nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 7 minutami, African napsal: Když já mám pár věcí ověřených a pouze je objednávám znovu a znovu dokola, třeba i boty. A najednou pic, jinej střih u té stejné bundy, kterou mám po třetí....no nic, bez vyzkoušení už nepůjde asi vůbec nic No kdyz oni asi mysleli, ze na sobe makas a rostes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 3 minutami, Prochy68 napsal: No kdyz oni asi mysleli, ze na sobe makas a rostes To jsi vystihl úplně přesně, akorát naopak....už na sobě nemakám a navíc se zmenšuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Už čtvrtý den provádím intenzivní testování bundy a Rab teda jede na jedničku. Podmínky kruté, vítr i kolem 90 km/h, do toho nějaké mrholení a teplota okolo 1°C. Jen tři vrstvy, první od Klimatexu, druhá od Devoldu a třetí Rab. A jsem fakt mile překvapen. I když bunda nevypadá nijak stylově, nemá žádny barvičky a je taková obyčejná, tak o to víc teda funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna V 27. 10. 2023 v 14:03, African napsal: Zimní bunda 100% nepromokavá nebude, ztratila by smysl že je zimní. Řeší se to svrchním nepromokem když už tedy začne pršet a já preferuji Gore-Tex. Millet dělá perfektní vršky, jeden mám na sobě a základ je oboustranný zip a dlouhé otevíratelné podpažáky ať můžeš pěkně větrat Dnes od rána dobrý humus, ještě mě nepřestalo pršet.... Zkusil jsem toho strašně moc a nakonec skončil opět u Milletu, který mi se slevou za devítku dává největší smysl, hurá Mammut pecka věci, ale mě ten střih prostě nesedí, škoda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 5. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna Je to nejvyšší řada, tak to bude snad frčet dobře. Millet mám moc rád. U mě už dopadlo kompletní testování RABu a je to fakt úžasný jaký topítko to je. Úplně mě mrzí, že se začíná oteplovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna před 7 hodinami, Zdenek1307 napsal: Je to nejvyšší řada, tak to bude snad frčet dobře. Millet mám moc rád. U mě už dopadlo kompletní testování RABu a je to fakt úžasný jaký topítko to je. Úplně mě mrzí, že se začíná oteplovat Tak stačí když bude vydatně pršet a foukat RAB je fajnovej Já okolo Trilogy chodil jak mlsnej kocour už tak dva roky, ale 17 co za ni chtěli, někde i dvacet jsem prostě odmítal dát Je hodně dobrá, prověřená, Recco v kapuci malý bonus, docela jsem koukal kam se ta technologie posunula. Dneska v Hudy jsem byl happy, gatě Direct Alpine, fešná mikina LS, funkční bunda na kolo LS, ponožky, na všechno 50% sleva, gůd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna před 14 hodinami, African napsal: Tak stačí když bude vydatně pršet a foukat RAB je fajnovej Já okolo Trilogy chodil jak mlsnej kocour už tak dva roky, ale 17 co za ni chtěli, někde i dvacet jsem prostě odmítal dát Je hodně dobrá, prověřená, Recco v kapuci malý bonus, docela jsem koukal kam se ta technologie posunula. Dneska v Hudy jsem byl happy, gatě Direct Alpine, fešná mikina LS, funkční bunda na kolo LS, ponožky, na všechno 50% sleva, gůd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se