semi001 Odesláno středa v 12:46 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:46 před 42 minutami, African napsal: Lišek není nikdy dost Žena má nadšená jak sviňa, sedí ji úplně luxusně... teď už jen vydržet do Ježíška Dík a liškám zdar Tak super! Dej pak vědět, jak je spoko s tepelným komfortem Manželka ji má tuším třetí rok, pere ji celkem často a furt je jak nová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno středa v 12:53 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:53 (upraveno) před 6 minutami, semi001 napsal: Tak super! Dej pak vědět, jak je spoko s tepelným komfortem Manželka ji má tuším třetí rok, pere ji celkem často a furt je jak nová Manželka je zmrzka a má toho od merina spodního prádla až po silné mikiny plnou skříň, takže s tepelným komfortem jsem si jist že to bude na pohodu Ba naopak si myslím že to využití bude daleko lepší a dlouhodobé, než kdyby to byla expediční...třeba já letos péřovku ještě nevytáhl a to jsem na horách furt Těch teplých dnů bude přibývat, takže opravdu asi hapiness, ale dám časem vědět co na bundu hlavně žena....Jinak se jedná už o nový model s mírně jinou plnivostí a stahováním vylepšené kapuce, starší verze už jde koupit opravdu za solidní peníz okolo osmi. Upraveno středa v 12:55 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno středa v 18:02 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 18:02 před 5 hodinami, African napsal: Manželka je zmrzka a má toho od merina spodního prádla až po silné mikiny plnou skříň, takže s tepelným komfortem jsem si jist že to bude na pohodu Ba naopak si myslím že to využití bude daleko lepší a dlouhodobé, než kdyby to byla expediční...třeba já letos péřovku ještě nevytáhl a to jsem na horách furt Těch teplých dnů bude přibývat, takže opravdu asi hapiness, ale dám časem vědět co na bundu hlavně žena....Jinak se jedná už o nový model s mírně jinou plnivostí a stahováním vylepšené kapuce, starší verze už jde koupit opravdu za solidní peníz okolo osmi. Vidíš, kdybys to neřekl, ani to nepoznám. Ale ta kapele je trochu jiná, ale jinak skoro stejná ještě se dělala s jiným logem, ale tam nevim, zda byl dřív rozdíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se