Gustaf Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 jdi do nich...lepší jak ta divočina na začátku je to pěknej začátek...
cooper2005 Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 No a já budu oponovat- při rozhodování, jaké levné hodinky si mám koupit, tu vždy zazní SEIKO.... nic proti, ale pokaždé se tu doporučení tlačí do mechanických ( automatů) a zcela se pomíjí quartz. Mně osobně se ty doporučené a následně vybrané Seiko vůbec nelíbí a byly by to ty poslední hodinky, které bych si koupil.
Jezevcik2 Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 No a já budu oponovat- při rozhodování, jaké levné hodinky si mám koupit, tu vždy zazní SEIKO.... nic proti, ale pokaždé se tu doporučení tlačí do mechanických ( automatů) a zcela se pomíjí quartz. Mně osobně se ty doporučené a následně vybrané Seiko vůbec nelíbí a byly by to ty poslední hodinky, které bych si koupil.Nevím,jestli jsi ty Seika viděl na vlastní oči.Pokud ne,tak bys možná změnil názor.Myslím,že tu nemůžeš čekat nějakou zvýšenou propagaci quartzek,když to tazatel vysloveně nežádá a když v dané cenové kategorii existuje volba kvalitních automatů,se kterými se už"smířil".
cretino Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 Seika so strojcekmi 7s26/7s36 su podla mna paradne hodinky, ktore su super vstupnou branou do sveta mechaniky.. je to odolny strojcek co vie opravit snad kazdy hodinar.. ja som tiez jedny vlastnil a s radostou na ne spominam - fakt super hodinky.. K Tvojmu vyberu by aom mal ale 2 poznamocky - nevybral by som si hodinky v tejto cene s ciernou povrchovou upravou (pvd, dlc,...) je to nachylnejsie na skrabance, ktore nepojde jednoducho rozlestit ako u hodiniek bez tejto upravy..Druha vec, objednal by som ich zo zahranicia, usetris tym nemale peniaze..
ggrand Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 cretino: Ale kdepak. Nejlevnější jsem našel 157 dolarů, to je po započtení všech poplatků od celníků a pošty 4000,- ; Azwatch je má za 4500,- a máš je za pár dnů doma s českou zárukou. 500,- na víc za rychlost, bezstarostnost(odpadá opruz s dokazováním ceny pro celníky a psaní jiných lejster pro poštu) je dobrá investice.
cretino Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 ggrand: na to ti poviem len, ze "dle chuti kazdeho soudruha" Ja som nasiel kovovy model(bez pvd, ten co aom odporucal) za 115 dolarov s kovovym naramkom..u nas na SK je tato suma bez dph a cla, ak ti to aj zdania tak nech si na 150$.. to je podla dnesneho kurzu nejakych 2800KC.. mne by tych 1200 usetrenych korun pri cene tychto hodiniek stalo.. Nenahovaram, aby si to nekupoval v CR - len rozsirujem obzory o dalsie moznosti, ktore ja osobne vyuzivam..
ggrand Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 cretino : Ale o čem se to tu bavíme? Tazatel si vybral model, PVD verzi, je z ČR. Takže platí to, co jsem napsal já. Situace se v ČR má tak, že nad částku 22 euro se zboží daní a příští rok to bude o nějaké procento víc než dnešních 20%. Přijde balík do celního skladu, tam ho horlivý zaměstnanec celnice zastaví s tím, že ti pošlou dopis, abys jim dokázal skutečnou cenu balíku a příp. jeho obsah. Takže ti přijde dopis, s touto výzvou, společně s návrhem, že tě v tomto řízení bude zastupovat Česká pošta=plná moc pro ni, i kdybys byl z Prahy, tak je lepší to nechat na nich, to šílené papírování nestojí za těch 180Kč, které si za to ČP vezme. Tebe čeká printscreen paypalového či bankovního výpisu(pokud dáš bankovního, tak si celníci můžou tento účet ještě pěkně prohlídnout u banky,mají na to právo), musíš to společně s plnou mocí poslat ČP.Mimochodem přepočet měny se neděje podle banky, ale podle Paypalu a tam je to dycky tak o půl koruny horší. Pokud je celník spokojený, tak ti dojde balík s dobírkou na daň+180Kč poplatek ČP. Toto celé trvá 1-2 měsíce.
habadej Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 (upraveno) Bohužel má ggrand pravdu. Naprosto stejná a opakující se zkušenost. Jen ta doba byla u mě o něco kratší. Od objednání do předání zdaněných hodinek poštou cca 21 dní. Upraveno 15. prosince 2012 uživatelem habadej
cretino Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 A to takto chodi v CR, potom v poriadku.. moje skusenosti z SK su take, ako som pisal Ggrand, hlavne prosim zachovaj klud, ja tu nemam v umysle vyvolavat flame, iba som sa snazil byt napomocny
ggrand Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 habadej : Normálně, pokud už je člověk u ČP zaregistrovaný, že ti neposílají dopis, ale email a vše se podaří na 1. pokud, tak je to tak měsíc možná něco míň,ale jak se něco zvrtne...
ggrand Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 cretino : vůbec v tom žádný spor nevidím. To vůbec ne. Jen se snažím ukázat, co vše se skrývá za pojmem "objednat ze zahraničí".
pebe Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 cretino : vůbec v tom žádný spor nevidím. To vůbec ne. Jen se snažím ukázat, co vše se skrývá za pojmem "objednat ze zahraničí". už jsem delší dobu nic neobjednával, ale neplatí tohle pouze při objednávání mimo zónu EU? Někdy před dvěma lety jsem objednával z UK a bylo to bez cla a DPH, DPH jsem zaplatil Anglickou a ta byla již započtena v ceně. Stejně tak to bylo letos na jaře u nákupu v Německu. A oboje byly částky kolem 150EUR.
habadej Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 Z EU je to v pohodě, platíš jenom dopravu. Párkrát se mi stalo, že hodinky prošly bez povšimnutí ze zemí mimo EU, ale je to čím dál tím těžší. Ještě se mi nestalo, aby mi proclily hodinky z tohoto shopu. Posílají bez krabičky, pouze v bublinkové obálce, jako cenný psaní. Ceny jsou hodně nízké, kultura balení a papíry taky, ale hodinky vždy přišly v absolutním pořádku a o to jde.
ggrand Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 pebe: Máš pravdu, jedná se o země mimo EU. Co jsem tak hledal, tak UK obchody mají Seika dost drahé, že pořád bylo lepší jiná cizina.habadej : To bude tou obálkou, balíky hlídají
Z. Paul Odesláno 15. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 Chci se ještě zeptat, jde sundat ten tah? Myslim vyměnit třeba za řemen. Nevyznám se v tom, tak se ptám. Nevidim tam totiž "dirky", doufam že mě chápete
Návštěvník YPO Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 tady to máš i se skvělou muzikou http://www.youtube.com/watch?v=hNIoWA192h8
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se