Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kucí, kdyby ste někdo chtěl levně jednu párkrát kouřenou dýmku od Savinelli -Spring s pouzdrem od Petersona na 4kusy napište mi sz, podmínkou je ale osobní setkání v Praze, na poštu kvůli tomu nepůjdu :lol2:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Chlapci, kdyby někdo chtěl, mám Peterson Old Dublin na výměnu, je toho celkem dost ještě. Třeba za něco málo čokofláku od SG nebo něco po domluvě., třeba nějaké petersonské čističe nebo tak něco. Mám teď novou latakii, jsem nedočkavý na ochutnání a nestíhal bych to kouřit..

Odesláno

Dunhill Early Morning Pipe...tak uvidíme...jinak o OD se přihlásil již pardubický kolega z dýmkařského fóra ... Já teď řeším hlavně aromatika, protože jsem vykouřil Kentucky Nougat od GH a teď mám Deluxe Mixture od Petersona a něco tomu chybí...máte nějaké nápady na dobrej aromatik, co hodně voní i okolí..mám to pro situace, kdy jdu s partnerkou a chci kouřit...

Odesláno

Hele na to jsem koukal a ofiko popis je jinej než tabaky.cz nebo etrafika. Podle petersona to má být rum, kokosový a makademiový ořech. Co tam jde tedy cítit? :D

Odesláno

Ono není aromatik jako aromatik,třeba Grousemoor je aromatik,ale anglického střihu.Nedá se to porovnávat s dánskem,Holandskem či Německem.

Odesláno

No jasně já rád třeba zeleného Condora /mýdlák/ Conniston/mýdlák/ aromatizovaná lana,ale to je opravdu jen vůně a teď jsem objevil /pro sebe/ plug od Ilsteda a tam je jakási pomerančová stopa a ten mě také baví.

Přírodní aromatizace mě nevadí, ale chemie typu planta  :sad01_anim:

Odesláno

1.1 jsem měl špatnou náladu z nakupené práce, tak jsem si jako odreagování vyrobil rukojeť k lupě a dýmku , tentokrát pro změnu pro sebe

20140101_174116.jpg

Ta lupa je fakt velká, protože dýmka je dlouhá téměř 20cm a má kotel 45x20 mm, ještě nevím co do ní nacpu,ale už se na to těším

Odesláno (upraveno)

to je píseček:-))))))))))))))))

řekl bych i stejnej odstín jako můj poker

Upraveno uživatelem Moty123

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...