Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No med je sice z dnešního pohledu blbost, ale v originálních návodech k dýmkám Dunhill v 50-60 letech se výslovně radí použít med na vymazání komory....

Jinak od pohledu repase nebude problém, pošleš mi ji poštou a do týdne ji máš zpátky a ani ji nepoznáš.  

Sherlock je celkem fajn, jenom trochu náchylný na močkování, když se kouří rychleji.

Odesláno

No med je sice z dnešního pohledu blbost, ale v originálních návodech k dýmkám Dunhill v 50-60 letech se výslovně radí použít med na vymazání komory....

Četl jsem to někde na dýmcenet,ale raděj bych to Radku nešířil dále,protože někteří oblemtají celou komoru medem až bude kapat z náustku :-)

Jinak mi vcelku chutnal Nutty Cut od Petersonů /už je ale fuč/.

Odesláno (upraveno)

Jinak od pohledu repase nebude problém, pošleš mi ji poštou a do týdne ji máš zpátky a ani ji nepoznáš.  

Sherlock je celkem fajn, jenom trochu náchylný na močkování, když se kouří rychleji.

Tak že zas až tak velká *školácká chyba to s tím medem nebyla jo :0))). Ale jak říkám taky bych už tuto procedůrku neopakoval.

Mě ten SH močkuje i když kouřím pomalu, ale asi to bude spíš nějaká chyba u mě při plnění. v půlce kouření musím vždycky tabák přepěchovat, jelikož mi tam jde hodně vzduchu. 

Jestli tedy mohu poprosit: Ten repas by jsme prořešili v SZ :0)

Bohus76: 

Projedu ty stránky s recenzema a uvidíme...  :0)

A abych se přiznal, tak jsem začal pokukovat po zvučnější dýmce.... Ale ale ... Zas ty ceny hergott ...

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

Tabák se "přepěchovává" tedy odborně ťapťá skoro furt. Nikoli až v půlce :-) Viděl bych to tak, že pár členů DSPBCH by mělo udělat alespoň jeden sraz bez doutníků ...

Odesláno

Tabák se "přepěchovává" tedy odborně ťapťá skoro furt. Nikoli až v půlce :-) Viděl bych to tak, že pár členů DSPBCH by mělo udělat alespoň jeden sraz bez doutníků ...

To není špatnej nápad ... :0D Nějaký sraz bych uvítal, pro doplnění informací a jiných užitečných rad :) 

prosím vysvětli: DSPBCH 

Odesláno

Zde vysvětleno http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/63125-sraz-dspbch/  Jak správně říká Bert,při kouření mám ťapťáto či CPT /Czech pipe tool/ viz.obrázek vždy po ruce.A jak už se mi zdá,že tahám víc a tabák zhasíná,tak zkrátka zlehka přidusnu a jede se dál.Je to trochu alchymie,každý si ten svůj styl musí najít sám a zásada zní,nepočítat ze začátku zápalky :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Toto konkrétní *dusátko* mám ...

A ano alchymie to je ... Ale krásná, líbí se mi u toho ten proces zapalování a pak ten požitek .. Ale dostat se k tomu pravému požitku je záhul :0D

Zápalky nepočítám :0D To jako opravdu ne ... kamion by už byl málo :0D

Odesláno

No lepší alchymie, je tolik nepřipalovat, protože každé připálení, tě přibližuje blíže ke spařenému tabáku....

:lol2: DSPBCH s dýmkou, no to by byl pohled  :newyear:

Odesláno

Sám víš Radku,že u začátečníků to musí "odnést" i nějaký ten spařený tabák a spařená huba :-) By mě zajímalo kolik lidí by dalo tu dýmku na srazu /Ty,prischera,Bert,Manta? /.

Odesláno

Tak o té spařené hubě se asi raději nevyjadřuji :0D je pravda, že mi to někdy skoro kroutí až palce u nohou ... mám se ještě hodně co učit 
Ale třeba u Kentucky Bird, nebo Davidoff mi ten tabák tak nemočkoval ... 

Jinak děkuji za vysvětlení DSPBCH.... klidně Vám přinesu unikátní vlastnoručně dělané dýmky :D , ale nevím zda-li budou ke kouření :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Ja uz dymku dvakrat dal, Berte nahod fotku :-))

Nejoblibenejsi dymkovej tabak je u me Partagas :lol2:

Upraveno uživatelem Bob123
Odesláno (upraveno)

Já si říkal že Partacas je zn: doutníků (že s dýmkou nemá nic společného) :0D ... Ale tak rád bych viděl jak se sním popereš v dýmkovém podání  :notworthy:

Odesláno

Sám víš Radku,že u začátečníků to musí "odnést" i nějaký ten spařený tabák a spařená huba :-) By mě zajímalo kolik lidí by dalo tu dýmku na srazu /Ty,prischera,Bert,Manta? /.

Straspol...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...