Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pondělí, 3.11. v 18 hod, asi U Kašpárka

1. Bert
2. Bob123 (pokud budu zdravej)
3. Lobeer ( jestli budu moci  taky jako nováček přijít ...PS: uvítal bych když tak doprovod :0D abych to nemusel hledat :0D ) 

Odesláno (upraveno)

teď jsem si uvědomil - jsem členem zdejšího fora a zároveň členem fora - dymka.net  ...

je nás tady takových víc????

Upraveno uživatelem parnass
Odesláno

Jinak to ponělí je fajn,ale bohužel se nemohu zůčastnit, protože máme dýmkařský sraz, kterého se musím zůčastnit :frusty:

Prakticky mi zbývají volné jen čtvrtky a pátky občas.

Odesláno

Pánové, bohužel, omlouvám se z pondělka. Pracovní povinnost vyhrávají :-(

Nejde mi kopírovat text, tak prosím o aktualizaci nominace. Díky.

Odesláno

Kluci poradíte jak začít s dýmkou? Sem mladej, chci si dát párkrát do měsíce v klídku pro relax, mám radši voňavější tabáky (nekouřím cigarety).
Rád bych do začátku fakt něco basic + třeba nějakou publikaci o "kultuře stolování"... poradíte něco? :) Díky

Odesláno

Sjíždět vlákno je až poslední možnost :D Já doufám (jako vždycky) že do toho nezabřednu, že jen přičuchnu a odejdu spokojen s jednou věcí :D Ale víme jak to chodí...

Odesláno

Kdepak, tohle vlakno je jeste hodne nezaludne. Hlavne nechod na Tikalovo ( ;) ) Dymka.net. jenom o tabaku pro zacatecniky jsou tam 2 vlakna, celkove skoro 200 stranek. A az je prectes, stejne nebudes vedet co koupit. 

A pred tim samozrejme musis procist dalsich Xset stranek:

1. Dymka pro zacatecnika

2. Nakoureni dymky

3. Koureni dymky

4. Cisteni dymky

5. Zapalovace

6. Filtry

7. Prislusenstvi 

:D

Nic si z toho nedelej, ja uz brednu taky.

Odesláno

Zatím to vyřeš aspoň 2x kukuřičnou dýmkou. :-)

Odesláno (upraveno)

Autor mě děsí hned z kraje, prej čtyři dýmky...  nebo aspoň dvě... ách jo... :D

Na kukuřičku se vykvákni,pokud chceš začít,je opravdu nejlépe alespoň dvě dýmky z briáru /z jedné kouříš a druhá odpočívá po kouření/.Na začátek klidně Stanislawka od Honzy Kloučka.Dále čističe,dusátko a pokud chceš filtry /můžu poskytnout pár na začátek/.Ideální na začátek jsou 10gramové vzorky z etrafiky http://www.etrafika.cz/podrobnehledani?items%5Btype%5D=2&items%5Bname%5D=10&items%5Bprice_x_to%5D=100&items%5Bpieces%5D=0    a recenze tabáků zde http://www.tabaky.cz/

Upraveno uživatelem bohus76

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...