little_w Odesláno 5. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Tak ja bych si tu jednu tedy vzal, respektive zamluvil. Kluci to pochopi, oni jsou gentlemani... srazit se ve dverich, tak to je na pul hodiny: "Az po Vas." "Ne, az po Vas." atd. atp. Velmi dekuji. Kdyz tak potom dej vedet, jestli to poputuje do Prahy nebo kam... ze bys to mohl dat nekomu z ostatnich zajemcu a vyzvednul bych si o u nich. Ale to zalezi na lokalite. Treba to bude nejjednodussi vyzvednout to primo u Tebe. Jen nevim kdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Kluci dik, ze na me myslite . Ale klidne to necham jit dal. Zato Majk ma SZ . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Takže asi hotovo. Jeden Orlik má v rezervaci little_w - na předání se domluvíme v SZ.No a zbytek pojede bohušovi - tam už jsme domluveni. Kdyby ještě někdo něco chtěl, ať si to vydyndá u nového majitele :-) Tak mě napadá, příště až tam pojedu, zkusím pohledat dýmku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 RC Georgi Todorov, na srazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 9. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Dneska jsem vytahnl vetrolamku od Radka. Po srovnani cepicky na levou ruku se mi zapaluje jedna radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 17. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Kratochvile, RX Pipes. Ty Radkovy dymky me proste neskutecne bavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Děkuju prischerovi, tikalovi a bertovi, že mně rozšířili obzory (naučili kouřit). S dýmkou se ten hektickej týden začíná obzvlášť dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 (upraveno) Co to máš za tabák od Hanse? Upraveno 18. září 2017 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Jo, Zulu mixture. Skvela lehka latakie se spetkou periku v americkym mixu. Vyborna vec. Jeste jednou velke diky, Berte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Já mám raději Makhuwu ,výborný čokoládový tabák s burley. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 19. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 To neznam. Latakii nedavam, nedokazu se prenest pres tu uzenou prichut. Ale Makhuwah zni dobre. Nevykur to cele, Bohusi, az bude vhodna chvile, pumpnu te o 5g vzorek na vyzkouseni, co rikas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Připomíná mi ta Makhuwa Mac Baren Navy Blend http://www.tobaccoreviews.com/blend/706/mac-baren-navy-flake a http://www.tobaccoreviews.com/blend/5173/hu-tobacco-makhuwa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 19. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Je hnusne, takze dneska jsem mel prostor jen na malinkej kotlik od Broga a Ilsted No. 55, kterej mam moc rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Ja du kostnout zase to Zulu od Berta, je to dobrota.Little_w: moc uzeny to neni, spis kremovy jak Shade Liga UC od boba. Myslim bys byl hodne prekvapenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 No ze by byl Zulu kremovej? :-) Ale dobry to je, to zase jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Tak uz jsi me skoro presvedcil, nividici... ale Bob me zase zviklal. Asi sezenu ten vzorek, to bude bezpecnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 No mne tak bobe pripada. Jako easy doutnik ke kafi, tak nejak bych to prirovnal. Ale cpu to nalehko, to je taky fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Zulu je pohodovej tabáček, Jako alfu a omegu bych u něj viděl vymazlené orientály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Konečně pořádný Dunhill Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 25. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 To jako fakt, Radku? Nebo to je photoshop? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se