Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdar borci, tak jsem si pořídil italskou milenku, manželka z ní má ohromnou radost :D 

Savinelli Tigre Rusticated Black. 

Je to moje druhé setkání s dýmkou. První bylo na základní škole s čtenářkou mého otce. Pak asi patnác let nezletilého, příležitostného a opileckého hulení cigaret. Takže setkání s tabákem a kouřem nebyl problém. 

Díky hlavně @bohus76  za pomoc s výběrem a prakticky online asistenci do začátku :) 

První zakouření s tabákem Kentucky Bird trvalo cca 30 minut a dal jsem to na 7 sirek. Posledních pět minut už bylo trošku svíravější a spíš trápeníčko než požitek. Jinak vše uplně v pohodě. Dokonce ani při čištění jsem nezaznamenal žádný kondenzát, něco málo bylo na filtru. 

Jak bude někdy čas, tak pohodím víc fotek nebo zážitků. 

IMG_20250821_134423.jpg

• Like 4
  • Dát hlas 1
Odesláno
Před hodinou, Jeronimo napsal:

Savinelli Tigre

krasny kousek, vitej v klubu 👍🏻 

nova dymka je vzdycky trochu trapeni a se spotrebou sirek si hlavu nelamu - kdyz zhasina, je to jasny signal, ze kouris pomalu 😁 

Odesláno
před 1 hodinou, MartanJ napsal:

Tak ta je krásná, gratuluji !

před 33 minutami, nazdarhodiny napsal:

krasny kousek, vitej v klubu 👍🏻 

nova dymka je vzdycky trochu trapeni a se spotrebou sirek si hlavu nelamu - kdyz zhasina, je to jasny signal, ze kouris pomalu 😁 

Díky moc :) 

Odesláno

Tož ať ti to spokojeně, klidně a chladně dýmá. Rád jsem pomohl, ještě pár kilo tabáku a ono to půjde skoro samo. Dýmka je o klidu a naladění se k rituálu kouření. Někdo na dýmce psal, že to není zadný Heavy Metal ,spíš ospalý džezíček ve dvě hodiny ráno. 

• Dát hlas 1
Odesláno
V 22. 8. 2025 v 16:03, bohus76 napsal:

Tož ať ti to spokojeně, klidně a chladně dýmá. Rád jsem pomohl, ještě pár kilo tabáku a ono to půjde skoro samo. Dýmka je o klidu a naladění se k rituálu kouření. Někdo na dýmce psal, že to není zadný Heavy Metal ,spíš ospalý džezíček ve dvě hodiny ráno. 

Tak ti děkuji kamaráde. :D Další kousek na cestě. Jak jinak u mě než něco vintage a krabičkovka. 

i-img1200x900-17556694826768pt1bvv34.jpg

• Like 4
Odesláno

Zdar kuraci a kuratka, nevite zda existuje alternativa k black xx ci no4? Po delsi pauze jsem oprasil zbyle 2 dymky a dumam cim nacpat. A hledim ze sg ma u nas uz taky hodne orezany sortiment. Diky a chladnemu kouri nazdar.

Odesláno (upraveno)

Tak u nás ani v dojčlandu ne,ale vidím, že u sousedů na Slovensku mají ty silnější Gháčka v nabídce.Smokeshop.sk . Má někdo zkušenosti,nebo pošlou zásilku i k nám ? Vypadá, že by mohly ty tabáky mít skladem, snad

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno
V 24. 8. 2025 v 18:52, Jeronimo napsal:

Tak ti děkuji kamaráde. :D Další kousek na cestě. Jak jinak u mě než něco vintage a krabičkovka. 

i-img1200x900-17556694826768pt1bvv34.jpg

Krásný kousek, to vydá na krásnou závislost 🙂

Jen toho Birda vyměň za něco kvalitnějšího a toho trápení bude méně, lehkých a lépe hořících tabáků je dost.

Odesláno
před 2 minutami, Tikal napsal:

Krásný kousek, to vydá na krásnou závislost 🙂

Jen toho Birda vyměň za něco kvalitnějšího a toho trápení bude méně, lehkých a lépe hořících tabáků je dost.

Díky.. Je to pro mě možost se opravdu na tu půl hodinu zastavit a mít čas jen sám pro sebe. Nepotřebuji k tomu obecenstvo ani žádnou aplikaci. Jen být tady a teď. :) 

Birda mám spíš na naučení a zakouření dýmky. Bohuš už mi chystá vzorky. :) 

Odesláno

Grous je dobrý tabák,ale ta aromatizace je taková specifická. Buď ho miluješ nebo nenávidíš... Mě chutná dost,ale spíš na podzim,evokuje mi vůní rašeliny a takové specifické " podzimní zatuchlosti". Pro Jarka bych to viděl na toho Berana ( říkal, že i ten Fógl by mohl být jemnější 😋 sic) . Takže Beran a případně zkusit mírně oživit nějakým aromatikem ( na dvě tři dýmky).

• Dát hlas 1
Odesláno

Já to bral spíše řezem a jemností, ono obecně čím více příchutí, tím huře to hoří a takové ty medové tlamolepy se občas škvíří. Podobný řez co má Grous byl Palace gate, ale ty koukám nejsou.

Je tam třeba výborný a jemný https://www.etrafika.cz/dymkove-tabaky-samuel-gawith/dymkovy-tabak-samuel-gawith-bothy-flake-50/

ale to je flake, takže trošku složitější příprava a ocení to spíše zkušenější kuřák. Koukal jsem, že nejsou žádné staré osvědčené viržínky, jde to halt do kopru...

Odesláno

Z dobre horicich rozumnejch virginek neni spatej Hal, ja uz mam teda rocni pauzu, mozna bude nacase se vratit. Ale zatim mi ty Dunhilly a Orliky pekne zrajou :)

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...