bohus76 Odesláno 27. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2025 Asi bych doporučil nejdříve Orlík, pak Marlina a nakonec až Hala. 1
McMarty Odesláno 28. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2025 Když jsem začínal s dýmkami, točil jsem Peterson Irish Oak a Hala. Nemyslím si, že to není tabák pro začínající dýmkaře. Mne již tenkrát chutnal.
JanKuc Odesláno 28. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2025 Nesmime opomenout old gowrie. Uz od zacatku mne smakoval kralovsky, dokonce vic nez fvf.
gathol Odesláno 28. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2025 Old Govrie jsem ve svých začátcích zkoušel a nechutnal, nehořel. Stejně jsem si brzo oblíbil latakii Dnes jsem vytáhl svoji první dýmku a pořád mám zbytek svého úplně prvního tabáku - MB Virginia no.1 1 1
pesnoaar Odesláno 28. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2025 Shodou okolnosti dnes take bafam Mixture Scottish, mel jsem na nej chut od rana. Tabak, ktery me naucil dymat pomalu. 1 2
Tikal Odesláno 29. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2025 Ty Bareni chtějí obecně pomalý přístup. Jak říkám každému na začátku, je lepší si připálit, než zuřivě tahat, aby to nezdechlo...
Jeronimo Odesláno 30. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2025 Včera na grilovačce přišla řeč na dýmky a známý vytáhl starou asi před deseti lety naposeldy kouřenou CAPTAIN BRIAR EXTRA a tabák MAC BAREN Black Amrosia Loose cut. Tabák pořád krásně voní, opticky mu nic není akorát je suchý jak pepř. Myslíte, že by to po nějakém zvlhčení mohlo být kouřitelné?
Bert Odesláno 30. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2025 S velkou pravděpodobností nikoli. Takto přesušený tabák ztratil esenciální oleje, nositele chutě a vůně. Opětovným zavlhčením je nezískáš zpět. 1
Jeronimo Odesláno 30. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2025 před 11 minutami, Bert napsal: S velkou pravděpodobností nikoli. Takto přesušený tabák ztratil esenciální oleje, nositele chutě a vůně. Opětovným zavlhčením je nezískáš zpět. Dík, tak nějak jsem si to myslel. Vyřídím.
Jeronimo Odesláno 30. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2025 (upraveno) Dnešní návštěva se maličko protááááhla Díky za školení, mnoho vzorků tabáku a jako bonus Jirsovka od Sira @bohus76 Upraveno 30. srpna 2025 uživatelem Jeronimo 2
bohus76 Odesláno 30. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2025 Je ztracen , ochutnal Orlík Golden Sliced a teď se bude nutit do Fógla Teď už klidně může Marlina. 2
Tikal Odesláno 1. září 2025 Nahlásit Odesláno 1. září 2025 Něco z víkendové dílny, zakázka pro profesionálního kapitána. 4 1
Jeronimo Odesláno 1. září 2025 Nahlásit Odesláno 1. září 2025 Před hodinou, Tikal napsal: Něco z víkendové dílny, zakázka pro profesionálního kapitána. Nějakou grafiku jsi schopen udělat i na tělo/hlavičku dýmky?
pesnoaar Odesláno 1. září 2025 Nahlásit Odesláno 1. září 2025 Chlapi, meli jste nekdo Billy Budd? Zajima me, jestli tam ten cigar leaf je znat, nebo jestli je to spis klasicka latakie.
Tikal Odesláno 2. září 2025 Nahlásit Odesláno 2. září 2025 před 16 hodinami, Jeronimo napsal: Nějakou grafiku jsi schopen udělat i na tělo/hlavičku dýmky? Kdepak, mám je takový sranda laser, obecně ty lasery dělají roviny a obtížně zvládají zaoblení. Jen pro představu o výkonu, ten kompas jsem pálil asi 35 minut před 10 hodinami, pesnoaar napsal: Chlapi, meli jste nekdo Billy Budd? Zajima me, jestli tam ten cigar leaf je znat, nebo jestli je to spis klasicka latakie. Je tam znát a s klasickou latakií nemá nic společného, zhulil jsem ho pár kilo, luxus. Hlavně si nekupuj BB Blondie, to je jen teplý vzduch. 1 1
Jeronimo Odesláno 4. září 2025 Nahlásit Odesláno 4. září 2025 Dnes archivní Peterson SUNSET BREEZE a Rhodesian Prince Jirsa. 2
Jeronimo Odesláno 9. září 2025 Nahlásit Odesláno 9. září 2025 Druhý týden a druhý uniboxing: 1) Nějaký nezbytný spotřebák z Etrafiky. 2) Tikalova osbní dýmka Peterson Flame Grain někde z přelomu sedmdesátých a osmdesátých let, kterou jsem mu v pátek prakticky vytrhl z úst. On mi ji v neděli stihl maličko zrenovovat a v pondělí ráno poslat. Asi nic neobvyklého, jen k tomu přihodil 4 hodně voňavé vzorky, dusátko, kožený stojánek, jednu malou St. Jean Claude na testování všeho možného i nemožného. Třetí uniboxing bude asi příští týden kdy má dojít z Itálie jedna z posledních sehnatelných Chacom 280 Moc díky @Tikal @bohus76 @ggrand za rady a podporu v mých dýmkových znovu začátcích 3
bohus76 Odesláno 9. září 2025 Nahlásit Odesláno 9. září 2025 Tož pěkně ses do toho " obul" Ať ti to dobře a chladně dýmá 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se