little_w Odesláno 17. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 No parada, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Kdysi byla k dostání italská leštící pasta na troubele když časem zoxidují a zežloutnou po kůže touto pastou byly opět krásně černé ale prý už se nedováží / řekl pan Hingar z Království dýmek protože byla vyschlá.Zkoušel jsem to zubná pastou ale bez efektu Máte nějaký tip ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Vždy je nutné tu zoxidovanou vrstvu osmirkovat /800,1200 a klidně i 2000 smirek/ a pak leštit.Potom to jde i zubní pastou,jinak ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Já je leštím na kotoučích, to je nejrychlejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Já to psal jako samo domo.Kolik lidí má doma leštící kotouče,že ano.Jde i i v upnuté vrtačce s příslušnými kotoučky,ale zase seto dá rychle pokazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Uvařil jsem si malou kávu, nacpal malou dýmku, nasadil malé hodinky a udělal si malou pauzu. Velká spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Pěkné kombo,už jen otázka ,co jsi kouřil? /jaký tabák/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Virginii No. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Aha... tak to byla tvoje dymka, kterou jsem se nechal inspirovat. Kratochvile od Radka? Ja mam Kratochvili II., zcela nepokryte jsem si to od Radka vyzadal :-) Ta tva pauza vypada dobre. Zkus do ni Orlik Golden Sliced nebo Dunhill De Luxe Navy Rolls. Oboji je Virginia/Perique a chutnaji v ni moc dobre... tedy jestli muzu radit a jestli ti virginia / perique chutna obecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Je to tak, je to Kratochvile, chtěl jsem od Radka něco malého na tahání po kapsách... Dunhill znám Orlik zkusím , díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Zrovna sedim na zahrade a kourim ten Orlik. Pro me chutove bunky je tedy o kousek vys nez Dunhill DLNR. Fakt dobrej! Kdybys nemohl sehnat v CR, napis. Tady se prodava bezne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Tak jsem koukal a ten Orlik se u nas samozrejme neprodava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Az budu objednavat, prihodim ti vzorek. Vetsinou se tady vzorky prodavaji po 5g. Pro zacatek, at to zkusis. Souhlas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Koukal jsem na recenze, vem mi rovnou krabicku , to mi bude sedet... Dik, detaily doladime po SZ at to tu neplevelime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Tak jsem koukal a ten Orlik se u nas samozrejme neprodava...Musíš objednat z Dojčlandu. Buď tobolka 50gr,nebo 100gr v plechu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 U nas jen 50g plechovky, at hledam jak hledam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 (upraveno) Zde Honzo 100gr. http://pipe-shop.net/Shop/cgi-bin/his-webshop.cgi?f=NR&c=st1662&t=artikel_enNebo 50gr tobolka http://pipe-shop.net/Shop/cgi-bin/his-webshop.cgi?f=NR&c=st4481&t=artikel_en Upraveno 12. dubna 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 (upraveno) Clapci DLNR, Yachty i Elizabeth prodávají celkkem běžně v Blanické. Sliced z reichu... Jedna úchylárna http://rxpipes.blogspot.cz/2015/04/prince-of-walach.html Upraveno 13. dubna 2015 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 13. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 (upraveno) Jak to je s celnim limitem? Ze statu mimo EU limity znam. Zajima me, jestli to celnici stopi nebo zpoplatni, kdyz si necham poslat treba 3 x 100g plechovku (Reich - England). Jo, Radku, a ta "uchylarna" se mi libi! Upraveno 13. dubna 2015 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 (upraveno) Co jsem cetl tak UK ma nejprisnejsi SD na tabak a jako asi jedina zeme EU dani jiz zdanene vyrobky v jinem clenskem state. Podle myho to bude loterie, bud to projde nebo ne, asi nejlepsi by bylo poslat to ze soukromy adresy, pokud to pujde z rauchr.de tak jsi IMHO jasnej :-( Upraveno 13. dubna 2015 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se