Přejít na obsah

Dýmky

Doporučené příspěvky

Kdysi byla k dostání italská leštící pasta na troubele když časem zoxidují a zežloutnou po kůže touto pastou byly opět krásně černé ale prý už se nedováží / řekl pan Hingar z Království dýmek protože byla vyschlá.Zkoušel jsem to zubná pastou ale bez efektu Máte nějaký tip ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...

Aha... tak to byla tvoje dymka, kterou jsem se nechal inspirovat. Kratochvile od Radka? Ja mam Kratochvili II., zcela nepokryte jsem si to od Radka vyzadal :-) Ta tva pauza vypada dobre. Zkus do ni Orlik Golden Sliced nebo Dunhill De Luxe Navy Rolls. Oboji je Virginia/Perique a chutnaji v ni moc dobre... tedy jestli muzu radit a jestli ti virginia / perique chutna obecne.

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Jak to je s celnim limitem? Ze statu mimo EU limity znam. Zajima me, jestli to celnici stopi nebo zpoplatni, kdyz si necham poslat treba 3 x 100g plechovku (Reich - England).

Jo, Radku, a ta "uchylarna" se mi libi!

Upraveno uživatelem little_w
Odkaz ke komentáři

Co jsem cetl tak UK ma nejprisnejsi SD na tabak a jako asi jedina zeme EU dani jiz zdanene vyrobky v jinem clenskem state. Podle myho to bude loterie, bud to projde nebo ne, asi nejlepsi by bylo poslat to ze soukromy adresy, pokud to pujde z rauchr.de tak jsi IMHO jasnej :-(

Upraveno uživatelem Bob
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...