Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hergot ... Kluci, vy mi zkazíte všechnu radost :0D Tak jsem si na ní těšil ... 

Na etrafice jsem si kupoval akryly ... tak ještě tedy doobjednám briár :0) 

Odesláno

Je lépe Tě varovat před započetím práce,než by jsi pak místo tabáku kouřil dýmku.Máš nějaké zkušenosti s dýmkou? /myslím kouření,ne výrobu/.Pokud klapne ta předávka dílu na auto,tak nějaké tabákové vzorky bych vzal.

Odesláno

Jj tak cca rok dohromady .... Nejsem žádný velký kuřák dýmky. Sem tam, když je čas, chuť a příležitost .... Ale zkušenosti moc teda nemám ... Jak jsem psal o něco výše ... Jsem na tom tak, že stále připaluji tabák ... a v ústech mám jak v polepšovně... Tak že zatím to je pro mne zlo než zážitek :0D Ale .... ale 

Odesláno (upraveno)

Hele a čím a na čem to budeš vrtat ?????  kup si navrtaný hobyblok a udělej si vlastní náustek, to vrtání a pravé úhly na dosedacích plochách jsou trochu problém...

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

...nějak mi stále chybí dýmka - saxofon na chození po venku. Nevíc nemám žádnou rastrovanou - pískovanou atd...zkrátka drsnou. Líbí se mi Peterson Donegal, ale Peterson? Není to blbost? Líbí se mi úprava povrchu "vrtáním" Petra Pohludky. Tak prosím o názory.

Spoj se s Petrem.máš to kousek. Nebudeš litovat.

Odesláno

Slovutní dýmkaři, prosím o radu. Táta by rád koupil známému dýmku k osmdesátinám. Ten pán kouří dýmky dlouho a rád - více bohužel nevím a obtížně zjistím, žije v Rakousku a já ho neznám. Vím jen, že jsem u něj doma zahlédl spíše mírně zahnuté až HalfBent.. Ale já vím prd.

Lze doporučit dvě tři zajímavé varianty k jubileu v cenovce do 2500Kč, bez bližší specifikace? Je mi jasné, že je to jak říct si o doporučení o hodinky za částku X, ale líp to teď konkretizovat neumím.

Díky moc za vaše tipy

tak..jestli žije v rakousku, asi kup něco od nějakýho českýho pipemakera nebo manufaktury...ať nekupuješ běžnou "světovou" produkci .... jestli to má být relativně levný, tak třeba Jirsa za 2.500 už snad bude ok

Odesláno

Vybírám já nebo ty? Myslel jsem,že pokud je u ní napsáno prodaná,tak Ti mistr udělá stejnou.Jasné?

To mi jasné samozřejmě je, ale zjevně nejsou všechny stejné. Pokud ale v kontextu s těmi, co jsem postoval, vyhovují typově všechny (já vím prd), tak ok, něco samozřejmě vyberu.. Díky

Odesláno

Tak panove, jedine, cim jsem mohl ziskat alespon trochu lepsi vychozi info pro doporuceni dymky, je fotka par jeho kousku... Snad to pomuze, jinak nastane varianta vyrocniho chlastu..

Pokud to není úplně náhodná fotka, tak si evidentně libuje v rovných dýmkách. Takže raději žádné bentky či extravagance.

Odesláno

Jenom bacha, většina Hodulových dýmek je trochu hmotnější, což by staršímu pánovi mohlo zouvat protézu, popř, páčit čelist :lol2:

rozměry: d137/v44/š47

rozměry podle mě v dnešní běžné normě .....

Odesláno (upraveno)

Sry, ale z toho nic nepoznáš, znám Hodulovky více než důvěrně a věř mi, že vím o čem mluvím.

Nesnažím se ti nic vymlouvat, jen jsem si dovolil upozornit. Ta dýmka, co jsi linkoval, bude mít od oka k  mezi 50-60g a  to pro staršího člověka může být limitující.

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno (upraveno)

... což by staršímu pánovi mohlo zouvat protézu ... :lol2:

:lol2:

:lol2:

Tak ted jsem si poprskal ipad kafem

Upraveno uživatelem Bob123

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...