Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dárek kolegovi ke 40. narozeninám - Karel Krška ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 1
Odesláno

:lol2:

:lol2:

Tak ted jsem si poprskal ipad kafem

To ale není vtip, ale praxe z našeho dýmkařského klubu. Sedíme, kouříme a najednou bum, dámka i se zubama na stole :lol2: , na to dotyčný : Sakra, musím začít kouřit lehčí dýmky....

Dárek kolegovi ke 40. narozeninám - Karel Krška ...

Paráda, kllasická Krškovka a také žádný drobek, v tom si my češi libujeme, také jsem dělal narozeninovky http://rxpipes.blogspot.cz/2014/11/sherlock-s-bulikem-aneb-narozeninove.html

Odesláno

Po pravdě měl jsem podobný problém, proto jsem všechny postupně prodal, krom jednoho visáka, který je oblíbený a krásně se z něj kouří

Odesláno

Zdravím a prosím o radu. Jde u FALKONA oddělit náustek od hliníkového těla. Momentálně dle mě to přiměřenou silou nejde. A nechci neco po.... Není tam nějaký chytáček? Je to starší kousek. Moc díky za info.

Odesláno

Zdravím a prosím o radu. Jde u FALKONA oddělit náustek od hliníkového těla. Momentálně dle mě to přiměřenou silou nejde. A nechci neco po.... Není tam nějaký chytáček? Je to starší kousek. Moc díky za info.

Ešlivá to nebude tím, že se náustek nesundavá, je tam totiž napevno.... :lol2:

Odesláno

Ešlivá to nebude tím, že se náustek nesundavá, je tam totiž napevno.... :lol2:

Klaním se a díky moc, je to moje první tohoto druhu, je už jetá, tak jsem prováděl čištění a ještě, že jsem nespěchal a čekal na info :-) Tikal čistě náhodou neřiká ti nic Ústavní 400, 5.D, a třeba sestra Martina. Je to zatím jako v kódech co, ale zasvěcený ví, když ano, tak více v SZ. 

Bohus76 krása no né :-)

Odesláno

Jak rebel ? Já ctihodný člen správní rady :punk:    Moje preference jsou jasné http://rxpipes.blogspot.cz/search/label/Tab%C3%A1k

to asi myslel me a pravek dymka.net :)

Ve vinarstvi mam pracovni sadu 2 petersonek (piskovana Molly Malone Collection Cockles and Mussels) a k nim MacBaren HH Vintage syrian a Rattray's Hal o' the wynd ... ale z lenosti kourim hlavne doutniky.

A na fajfky doma se spis jen prasi (pocet se ustalil na nejakych 25ti kusech), jednou za cas vytahnu z humidoru archivni veci od Dunhillu (mam jeste origo veci, DLNR, Elizabethan mixture, Royal Yacht) nebo neco od staryho Gawitha (toho mam kupu) a mam tam na dojezd jeste zbytek lahudek typu Balkan sobranie.

A hlavne se tesim na duchod, az bude cas zase civilizovane kourit. Doutnik se da vzit na praci do vinohradu, fajfka je na to moc narocna :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...