Přejít na obsah

Dýmky

Doporučené příspěvky

Sem nevydržel a zase si pořídil nový kousek, Radku díky!

attachicon.gifIMG_2904.jpg

Já jí měl v ruce dřív néž týý, héč:-))))))))))))))))))

Edit: Je výborná, taková na mazlení:-))

Upraveno uživatelem Moty
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Daval jsem to ted na dymka.net, tak to hodim i sem:

V tydnu mi konecne prisel balicek s dlouho ocekavanym tabakem CAO: Eileen's Dream. Mel lakave recenze a doutniky CAO patri ke stalicim v mem humidoru, tak jsem ho chtel zkusit. Velmi prijemne prekvapeni, musim rict. Neni prechuceny jako treba nemecke tabaky, neni to ani vune/chut na ukor sily. Jasne, pro puristy asi nic moc volba, ale me moc chutna, a ty chutove podtony kakaa, cokolady, a orechu jsou fakt nakombinovany skvele. Jo, abych nezapomnel, je to black virginia a cavendishem a trochou doutnikovych listu... tvrdi vyrobce. Mnam.

cao.jpg
Odkaz ke komentáři

Chlapci, kolegové. Nadobro už si strkám do huby jen párky od Boba a je mi líto zbytků tabáku, na které se tu již dlouho nedostalo a někdo by si je snad s chutí dal :-)

Proto - mám tu pár rozkouřených krabiček slušných tabáků, vše skladované v krabičce + "zip pytlíky", takže snad poživatelné :-)

- Davidoff Flake Medallions - koupený někdy před Vánocema, je tam posledních cca 8 koláčků

- Peterson Connoisseur´s Choice - koupený někdy v lednu, z něj vykouřeny cca 3 kotlíky

- Dunhill De Luxe Navy Rolls - koupený cca začátkem dubna, z něj vykouřeny cca 3-4 koláčky

- SG Chocolate Flake - koupený někdy před rokem, je ho cca 1/2 krabičky

Vše jsem bral z e-Trafiky. 

Pokud někdo chcete, stavte se pro to u mě v Karlíně - když mi vezmete něco na výměnu (rozpitou flašku, nerozkouřenej doutník apod...), je to vaše :-)

Kdyžtak přidám ještě nějaký čistítka, dusátka, filtry apod.. co tu najdu.

Kdyby náhodou o to byla bitva, beru podle pořadí došlých SZ.

Snad tu s tím nikoho neurazím :-)

post-22384-0-15741400-1434381534_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Chlapi, dýmkaři, soused mi donesl již nepoužívané dýmky, na prodej, má smysl je sem dávat do prodeje ? Nenaseru tu tím někoho ? Šlo by o 14 ks, všechny kouřené, ale ve výborném stavu a ceny za cca polovic nových. Dám sem jen grupenfoto, pokud bude odezva, hodil bych to do prodejního vlákna. Díky.

post-10202-0-21564000-1434919032_thumb.jpg

post-10202-0-83623300-1434919034_thumb.jpg

post-10202-0-34841900-1434919038_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Eman2208
Odkaz ke komentáři

Zkus a uvidíš.Na těch cedulkách je už konečná cena,nebo je to jinak?

Na cedulkách je konečná cena, je co cca půlka pořizovací ceny, každá z nich je kouřená jen málo, nejsou propálené, ani nijak poškozené, ale kouřené jsou.

Jsou k tomu i dva stojany a hafol tabáků, ty co jsou na fotkách, jsou neotevřené, plus filtry a čistítka atd....jak bude čas, tak nafotím a uvidím.

Upraveno uživatelem Eman2208
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...