JaRooN Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Počítám,že je to Dejmalka http://rxpipes.blogspot.cz/Dnes bude v poště
bohus76 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 (upraveno) Tabáky nakoupeny ? A samo CPT /Czech pipe tool - takový ten plechový bazmek s lžičkou,bodcem a dusátkem/. Upraveno 30. března 2016 uživatelem bohus76
JaRooN Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Tabáky nakoupeny ? A samo CPT /Czech pipe tool - takový ten plechový bazmek s lžičkou,bodcem a dusátkem/. Tabáky ještě ne, až budu v Práglu, tak si skočím na nákup. A CPT mám jiné, ten klasický plechový bazmek se mi nelíbil, tak mám doma speciál s dřevěnou rukojetí A kromě toho mám samozřejmě chlapácké dusátko v sadě s fajou
Tikal Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Eště jí nemá a už si čechrá peříčka JinaK McMarty je to serie Kratochvíle a oba kousky sem vyráběl pro členy Chronomagu http://rxpipes.blogspot.cz/2014/08/kratochvile.htmlhttp://rxpipes.blogspot.cz/2014/10/kratochvile-ii.html
JaRooN Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Eště jí nemá a už si čechrá peříčka Prý čechrá peříčka. Pche... Člověk má radost, dává ji najevo a "kamarád", který by měl být šťastný, že se vše tak krásně povedlo a zákazník je šťastný, tak ten totok tuto to...
JaRooN Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Eště jí nemá a už si čechrá peříčka A prý nemá, pche... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 30. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2016 McMarty: jeste dodam, protoze on je Radek jinak skromnost sama, ze provedeni je naprosto precizni a dokonale a kouri se ni skvele. Ja jsem to jenom obslehnul, prvni kousek mel tusim prischera... ale strasne se mi to libilo, ten napad na kratkou dymku do kapsy. Tikal: musim si zakazat chodit na tvuj blog... pak te vzdycky chci pozadat o novou dymku...
JaRooN Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 tak to je mocnej kýbl:-)) Jo, to je! Ale jak psal Tikal ZDE, tak já na to mám pracky A sedí mi v ruce úplně dokonale, přesně podle představ...
bohus76 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 A prý nemá, pche... faja.jpgGratuluju k první pořádné dýmce,Jarku :-)
JaRooN Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Gratuluju k první pořádné dýmce,Jarku :-) Děkuji Bohoušku! Jsem rád, že je to faja právě od Radka. Je nádherná, pořád ji beru do rukou a mazlím se s ní
prischera Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Přidávám se ke gratulantům. Radek umí. Já mám od něj 4 kousky a pátej ve výrobě (doufám ). A ano první kratochvíle byla moje, a je to moje nejoblíbenější dýmka. Tak užívej a bacha ať jí nespálíš, toho materiálu je tam přeci jen dost...
JaRooN Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Přidávám se ke gratulantům. Radek umí. Já mám od něj 4 kousky a pátej ve výrobě (doufám ). A ano první kratochvíle byla moje, a je to moje nejoblíbenější dýmka. Tak užívej a bacha ať jí nespálíš, toho materiálu je tam přeci jen dost... Děkuji.Je to vlastně moje prvnička (i když už mám doma nějakou levnější od Kopsona, ale první kouř budu dávat z Dejmalky), tak slibuji, že na ni budu něžný, pozorný a opatrný
Tikal Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 (upraveno) Ta až chytne, to bude teplo A sedí ti v ruce přesně i to dusátko, sám jsem se lekl, co mi z toho vylezlo za kládu, ale ono je to akorát Musíš v klidu a opatrně. Dřevo bylo extrémně tvrdé a je dost husté. Bušil jsem do něj pískovačkou snad hodinu, bylo to výživné.Hlavně ať slouží. Honzo se neboj a požádej A Příšero, jsi na řadě Upraveno 30. března 2016 uživatelem Tikal
klasik51 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 No a já budu raději mlčet, že? Hele Radku, ..................ale nic, však Ty víš, ......................Jardo, je krásná a Ty si jí zasloužíš, už se těšim, až jí uvidim na vlastní oko. A mazli se mazli,s novou dýmkou je třeba se mazlit.
JaRooN Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Jardo, je krásná a Ty si jí zasloužíš, už se těšim, až jí uvidim na vlastní oko. A mazli se mazli,s novou dýmkou je třeba se mazlit.Děkuji. Tak se ozvi a já přijedu
McMarty Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 Eště jí nemá a už si čechrá peříčka JinaK McMarty je to serie Kratochvíle a oba kousky sem vyráběl pro členy Chronomagu http://rxpipes.blogspot.cz/2014/08/kratochvile.htmlhttp://rxpipes.blogspot.cz/2014/10/kratochvile-ii.htmlDíky za info. Tvar a náustek se mi strašně líbí. Já jedu ve Stanwellkách. Hodně jsem si je oblíbil. Také mám pár dýmek od pana Pohludky.
bohus76 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 Foto,nevidím foto :-) Jednou vidět je více,jak desetkrát slyšet :-)
Eman2208 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 Z tchánů nikdy nic užitečného ani rozumného nevypadlo, ba naopak, ale dědek mi poslal dýmku po svém dědovi, že ji jinak vyhodí a tím mi udělal radost. Hned dvojí, protože se mi dýmka líbí a protože je to prvně, co byl nějak užitečný. Bruyere garantie Poraďte mi prosím, čím přebrušujete náustky, normálně jemným šmirglem? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 Jde to i smirkem,ale je to na dlouho,ideálně navlhčit a opatrně zrnitost od tisícovky.1200 a nakonec 2000 a pak přeleštit zubní pastou či tempo pasta na auta /ideál je filcový kotouček ve vrtačce a nějaká leštící pasta na plast/.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se