Přejít na obsah

Garmin Fenix

jhonzatko

Doporučené příspěvky

blam - bohužel mi 5X nesedí, 5 jsou lepší, ale také ne moc dobře, navíc jsou na můj vkus dost těžké. Možná i proto, že jsem je měl na ruce až poté, co jsem pár týdnů nosil testovací Suunto Spartan Sport Wrist HR. Po skončení testu jsem si je mohl koupit nebo vrátit zadavateli a protože mne chytré, sportovní hodinky zaujaly, šel jsem to ještě porovnat s Garminy, abych koupil to lepší. Ty, jak jsem psal, mi neseděly na ruce a kromě toho mají menší, nedotykový displej. Ale jinak jsou pěkné, v něčem i lepší než Suunta, přesto jsem nakonec zvolil je. Ale proč to i píšu - zmínil jsi, že máš srovnání se Suunty, mohu se zeptat jakými? Díky! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ale proč to i píšu - zmínil jsi, že máš srovnání se Suunty, mohu se zeptat jakými? Díky!

Ahoj Ivane,

tvoje postrehy k Suuntum jsem samozrejme cetl. Umis to tak pekne napsat, ze se ty slohovove prace vyborne ctou. ;-)

Ja mel par tydnu Suunto Ambit 3 ty novehsi bez hrbu zapredu na remenu kde byla GPSka. Na ruce suunta sedela relativne dobre, ale mam zapesti lovecak a klasicky tvar hodinek mi sedi na ruce lip. G5 se mi ani netoci na zapesti dozadu jak vetsina hodinek. Suunta jsou takove puky a sedi lip na mensich zapestich i na tech s ovalnym tvarem. Suunta mela i program na pc v pohode, ale Garmin mi prijde propracovanejsi. U Ambitu mi chybel i vestaveny HR meric. Proto jsem zvazoval Suunta o kterych pises a nebo Fenixy. Nakonec jsem vybral 935 od Garminu pak po prohlednuti a porovnani obou vybral F5 bez Wifi s vyssim WR. 935 jsou cele platove a jak je meli na Cernaku omlacene tak jsem skocil do F5. Jsem za ne rad a vyhovuji maximalne. Kazdopadne je to o vyzkouseni a dalsi neduhy, vyhody zjistis pri pouzivani.

Oprava mel jsem Suunto Anbit 3 Peak.

Upraveno uživatelem blam
Odkaz ke komentáři

blam - díky za vysvětlení. Pak to chápu, mám zápěstí tenčí a oválné, Suunta jsou na něm už tak nějak limitní velikost, ale esteticky to ještě jde a perfektně mi sedí. Nicméně Garminy stále sleduji, protože mapové podklady offline mi až tak zcestné nepřijdou. Sice mám pro různé příležitosti několik samostatných GPS přijímačů, jistě komfortnějších, ať ovládáním nebo velikostí displeje, ale pro improvizované nalezení místa a navigaci je GPS na zápěstí asi OK. Dokonce to občas používám i se Suunty a to nemají mapy, chce to ale přípravu doma na PC a to asi u Garminů odpadá... Taky jsem si rychle zvykl na oznámení o SMS, mailech, příspěvcích na FB či zprávách v Messengeru a upozornění na příchozí hovory, dokonce jsem kvůli tomu stáhl na mobilu hlasitost zvonění, protože vibrace na zápěstí fungují skvěle. Jak v tomhle fungují Garminy? Někdo mi říkal, že to mají dost promakané... Omlouvám se, že se zde zmiňuji o jiné značce, ale opravdu mne srovnání s Garminy a jejich možnosti zajímá. Díky.

Odkaz ke komentáři

Jak v tomhle fungují Garminy? Někdo mi říkal, že to mají dost promakané... Omlouvám se, že se zde zmiňuji o jiné značce, ale opravdu mne srovnání s Garminy a jejich možnosti zajímá. Díky.

Já mám notifikace vypnuté. Něco málo jsem o tom psal TU. Každopádně když jsem to měl nějaký čas zaplé fungovalo to skvěle. Ivane díky za tvoje řádky. Já mapy v hodinkách nepoužívám, ale jak to popsal Paw na předešlé stránce určitě to vyzkouším. Na kole trávím taky dost času zkusit jet podle hodinek mi přijde někdy praktické. Dík za návod. 

Odkaz ke komentáři

Je velkej rozdíl mezi iOS a Androidem, na Android bude mít hodně tipů Kulin, ja můžu maximálně preferovat o iOS. Tam stačí spárovat a povolit. Bohužel jsou omezený možnosti (asi díky jinýmu přístupu k systému). Jsou tam v podstatě dvě možnosti. Upozornění na hovory a ostatní. Nedá se to řídit podle aplikace.

Odkaz ke komentáři

Je velkej rozdíl mezi iOS a Androidem, na Android bude mít hodně tipů Kulin, ja můžu maximálně preferovat o iOS. Tam stačí spárovat a povolit. Bohužel jsou omezený možnosti (asi díky jinýmu přístupu k systému). Jsou tam v podstatě dvě možnosti. Upozornění na hovory a ostatní. Nedá se to řídit podle aplikace.

Odkaz ke komentáři

Tak jo, Fenix5 jsou doma. První dojmy veskrze pozitivní, dokonce se podařilo je na poprvé spárovat ss Samsungem S+ i iPadem, což u mne nebývá zvykem  :rolleyes:

Měl bych jednu otázku. Jak nabíjíte hodinky bez počítače? Použijete normální trafo k USB nabíječce mobilu a spoludodaný synchronizační kabel?

Odkaz ke komentáři

Tak jo, Fenix5 jsou doma. První dojmy veskrze pozitivní, dokonce se podařilo je na poprvé spárovat ss Samsungem S+ i iPadem, což u mne nebývá zvykem :rolleyes:

Měl bych jednu otázku. Jak nabíjíte hodinky bez počítače? Použijete normální trafo k USB nabíječce mobilu a spoludodaný synchronizační kabel?

Presne takhle nabijim. Vychazi mi to jednou za 10 dnu...
Odkaz ke komentáři

Pro ty, co si nekoupili safíry: https://www.ebay.com/itm/AirGlass-Panzerfolie-fur-Garmin-fenix-5-47mm-Glasfolie-Schutzglas/361934655773?hash=item5444fc911d:g:LQYAAOSwuO5ZjcJt

Došlo to fakt za 3 dny! Oproti číně docela fičák. Vypadá to celkem betelně a hlavně to sedí na sklíčku jak prd*l na hrnci :)

Odolnost ukáže čas.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...