stando Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Takto vyzera remen z 5iek na 6kách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Chci pořídit 6S a zatím jen sonduji teoreticky, na živo jsem je neviděl ani nemohl porovnat s 6, můžete mi říct, kdo už takto učinil, zda je kvalita zobrazení výrazně lepší na 6 s 260pix než na 6S s 240 pix. 6S chci kvůli velikosti, ale jestli 6 naživo taky sednou, tak vezmu 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefan716 Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Zober 6 tky... Ja som tiez porovnaval a nakoniec som 6 Pro.. Tie 6s su fakt zenske.. Ja mam zapestie 17,0 az 17,5...a sedia perfektne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Zober 6 tky... Ja som tiez porovnaval a nakoniec som 6 Pro.. Tie 6s su fakt zenske.. Ja mam zapestie 17,0 az 17,5...a sedia perfektnetak to jsme na tom stejně, mám taky kole 17,5 cm lovečák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefan716 Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Maju trosku kratsie nozky ako 5 ky a nemaju ich rovne, takze lepsie sedia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Maju trosku kratsie nozky ako 5 ky a nemaju ich rovne, takze lepsie sediaVypadá to fajn, díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupmar Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Chci pořídit 6S a zatím jen sonduji teoreticky, na živo jsem je neviděl ani nemohl porovnat s 6, můžete mi říct, kdo už takto učinil, zda je kvalita zobrazení výrazně lepší na 6 s 260pix než na 6S s 240 pix. 6S chci kvůli velikosti, ale jestli 6 naživo taky sednou, tak vezmu 6 Koupil jsem před týdnem 6s, protože byly v akci za dobrou cenu, ale obratem jsem je vrátil a vzal 6ky. Obvod zápěstí mám cca 17 cm. Menší verze na ruce pocitově perfektně seděla, ale nakonec rozhodla delší výdrž baterie většího modelu. Kvalita zobrazení displeje se mi ale zdála lepší u 6s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Četl jsem, že u safíru je horší zobrazení/čtení, ale nevím jestli máš safír u těch 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupmar Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Nemám safír, je to přesně model Garmin fenix6 PRO Glass Black/Black Band (MAP/Music) TOPO Czech, který má Gorilla Glass sklíčko. Možná je to jen můj pocit, že na tom větším displeji jsou ty barvy takové mdlé. Neměl jsem možnost je porovnat vedle sebe. 6s jsem vrátil a 6ky dorazily den nato. To ale nemění nic na tom, že jinak jsem s nimi spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanesx Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Už pětky nemám, tak to nezkusím, ale kamarád by chtěl vědět, jestli na jeho šestky pasují i řemeny z pětek.Je to tak, že jsou nějak jinak řešené stěžejky, ale jejich průměr a systém uchycení je stejný?Nechci mu to "odkejvat" aby něco objednal a pak remcal. DíkyReminky jako guma a kuze sedi, ale nektere kovove tahy z 5x nebo ze 3HR nesedi. Tim ze stezejka je bliz k pouzdru tak tam neni moc mista a nevejdou se tam ty prvni dilky tak aby se volne pohybovaly. Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Díky za potvrzení.Kámoš mi už před časem ukazoval nějaké dva gumové řemeny z Ebay (pětkové na šestkách) a neviděl jsem problém. Naopak mi to přišlo jako fajn oživení.Oba jsou takové výrazně tvrdší a celkem smrdí chemií/gumou. Ještě teda jeden postřeh...Měl jsem pětky a i když nemám přímé srovnání a možné se mi to zdá, ale ta šestková default černá guma mě nějak tahala za chlupy a pro svojí větší přilnavost se podle mě hůř zapíná. Ale jak říkám, třeba jsem zapoměl, nenosil jsem ty pětky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Horší zapínání jsem v recenzích zaregistroval, takže tvůj pocit je asi správný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Takže garmin 6 objednané, teď se chci zeptat: doteď používám na záznam aktivit Runtastic a zajímá mě, zda se dosavadní aktivity dají ?přetáhnout? do appky od garminu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 A ještě otázka na hrudní pás. Mám v plánu objednat jeden "obojživelný" na triatlon, protože zatím by mi možná stačil klasický, ale budu zase chodit plavat, tak se chci vyhnout další objednávce ještě pásu na plavání. Máte někdo ten TRI pás, nějaké potíže při jízdě na kole nebo běhu? Blbě sedí? Opruzeniny? (skrze "pogumovaní" pro lepší držení na těle) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Takže garmin 6 objednané, teď se chci zeptat: doteď používám na záznam aktivit Runtastic a zajímá mě, zda se dosavadní aktivity dají ?přetáhnout? do appky od garminu?Mohlo by to jít, zkus https://tapiriik.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Takže garmin 6 objednané, teď se chci zeptat: doteď používám na záznam aktivit Runtastic a zajímá mě, zda se dosavadní aktivity dají ?přetáhnout? do appky od garminu? Jesli má Runtastic export, jako, že asi jo, tak to určo půjde. Já takhle kdysi přecházel ze Suunto na Garmin a dělal jsem to ručně. Aktivitu po aktivitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Tapiriik to umí automaticky, tahal jsem si takhle zpětně rok a půl aktivit z Garminu do Stravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefan716 Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Tak ja osobne pouzivam HRM Run... Mal som aj ten obycajny, ale ten pracuje len s tepom... Ten HRM Run ti rata absolutne vsetko co sa tyka dynamiky behu, ma v sebe akcelerometer. Neviem ako behas, ale poskytne ti viac informacii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulin Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Tapirik jsem pouzil kdyz jsem prenasel data z Endomonda do Garminu a v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se