Bushman Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Na kolegovo doporučení jsem si stáhl widget pro sledování baterie a budu s tím trochu experimentovat. V poledne jsem je v práci dobil, teď ukazuje stav baterie 97 procent a odhad výdrže 11 dní. Někdo psal, že mu pomohl reset hodinek a nové nastavení, ale nechce se mi s tím zase patlat, přeci jen jsem si všechno vyladil a jediné, co mi nejde do hlavy je ta výdrž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Já mám teď 67% a ukazují 10 dní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Ale ty máš 7X, nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Ale ty máš 7X, nebo se pletu?Jo sorry, ty píšeš o 6. Nemám 7x, ale 7, každopádně baterka je jiná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Dnes je to 14 dni co ich mam a max. spokojnost.. este som ich nenabijal a ukazuju dojazd este 5 dni.. jas nastaveny na 20%.. Moje prve garminy, takze kazdy den nieco nastavujem, sledujem, dostavaju zabrat..Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2022 Na svojom dennom prehlade v Connect mam zapnuty aj "spanok", ale neukazuje sa mi tam. Ani vo vcerajsom prehlade a ani v minulotyzdnovom. Na Fenixoch ho za poslednu noc mam, tak nechapem, prečo sa to nedostne do Connectu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2022 sprav synchronizaciu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanponicky Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2022 před 6 hodinami, stando napsal: Na svojom dennom prehlade v Connect mam zapnuty aj "spanok", ale neukazuje sa mi tam. Ani vo vcerajsom prehlade a ani v minulotyzdnovom. Na Fenixoch ho za poslednu noc mam, tak nechapem, prečo sa to nedostne do Connectu. Pamätám si že keď som si kúpil 6x tak som to tiež riešil a zistil som že vraj to pár dní trvá kým nazbiera údaje a potom to bude ukazovať. Mne to trvalo týždeň kým mi začalo ukazovať spánok. A mal som všetko nastavené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2022 Mám je také jen pár dní a žádný problém. Chvilku to i trvá po synchronizaci než to načte data. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 Synchro samozrejme robim kazdu chvilu. Hodiny mam uz mesiac a zaujimave je, ze na zaciatku bolo vsetko OK. Za posledny tyzden mi to prestalo ukazovat. Uz to riesim s Garmin Support. Budem Vas informovat, ako som dopadol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 V 28. 2. 2022 v 14:50, farbakp napsal: Dnes je to 14 dni co ich mam a max. spokojnost.. este som ich nenabijal a ukazuju dojazd este 5 dni.. jas nastaveny na 20%.. Moje prve garminy, takze kazdy den nieco nastavujem, sledujem, dostavaju zabrat.. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro ...ako funguje snimac tepu pri tak chlpatych rukach? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 před 11 minutami, stando napsal: ...ako funguje snimac tepu pri tak chlpatych rukach? musíš si ruku pod snímačem oholit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 Chlapci - stando, pebe - robite si prdel..? myslim, ze snimac tepu funguje perfektne i cez chlpy, nemam tam tetovanie.. i ked to nemam s cim porovnat, jedine, ze by som si kupil tlakomer s meranim pulzu..Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 S chlupatou rukou funguje bez problému. Nerozumí si s tetováním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 já teda oholit a sono gel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marp Odesláno 6. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2022 Nejaký tip na alternatívu k native Garmin vzhľadu hodiniek - digi, väčší font hodiniek ? Skúsil som napr. od S. Bureša SC8, Fenix7 Pro, Phoenix V2 a nie je to ono. Nechcem nič preplácané ako velín v Dukovanoch Tieto zmienené mal problém že mi napr. nenatiahlo východ/západ slnka a iné drobnosti… mám fenix 6 pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 6. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2022 před 4 minutami, marp napsal: Nejaký tip na alternatívu k native Garmin vzhľadu hodiniek - digi, väčší font hodiniek ? Skúsil som napr. od S. Bureša SC8, Fenix7 Pro, Phoenix V2 a nie je to ono. Nechcem nič preplácané ako velín v Dukovanoch Tieto zmienené mal problém že mi napr. nenatiahlo východ/západ slnka a iné drobnosti… mám fenix 6 pro Skus tento, mam a spokojnost Retro Quartz Digital Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marp Odesláno 6. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2022 Ďakujem , celkom ma to oslovilo, až na 2 veci : vpravo hore som dal pole sunrise/sunset - natiahlo tam hodnotu “15k” ??? a vľavo dole som dal distance - toto musím zistiť keď si pôjdem zabehať (je to údaj kumulatívne za deň ?) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 6. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2022 Ja mam uz nejaky tyzden tento, asi je dobry, ked nemam nutkanie hladat na IQ nieco ineOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marp Odesláno 6. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2022 No nerozchodil som sunset/sunrise ani v Retro Quartz Digital, sranda že toto je jediné dátové pole kt. nešlo ani v ostatných watch vzhľadoch. Inak by som si ho nechal… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se