Jump to content

Garmin Fenix

Recommended Posts

Na kolegovo doporučení jsem si stáhl widget pro sledování baterie a budu s tím trochu experimentovat. V poledne jsem je v práci dobil, teď ukazuje stav baterie 97 procent a odhad výdrže 11 dní. Někdo psal, že mu pomohl reset hodinek a nové nastavení, ale nechce se mi s tím zase patlat, přeci jen jsem si všechno vyladil a jediné, co mi nejde do hlavy je ta výdrž.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dnes je to 14 dni co ich mam a max. spokojnost.. este som ich nenabijal a ukazuju dojazd este 5 dni.. jas nastaveny na 20%..
Moje prve garminy, takze kazdy den nieco nastavujem, sledujem, dostavaju zabrat..
746cab2a3543bf929b03c2078c3a7634.jpg

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro

Na svojom dennom prehlade v Connect mam zapnuty aj "spanok", ale neukazuje sa mi tam. Ani vo vcerajsom prehlade a ani v minulotyzdnovom. Na Fenixoch ho za poslednu noc mam, tak nechapem, prečo sa to nedostne do Connectu.

před 6 hodinami, stando napsal:

Na svojom dennom prehlade v Connect mam zapnuty aj "spanok", ale neukazuje sa mi tam. Ani vo vcerajsom prehlade a ani v minulotyzdnovom. Na Fenixoch ho za poslednu noc mam, tak nechapem, prečo sa to nedostne do Connectu.

Pamätám si že keď som si kúpil 6x tak som to tiež riešil a zistil som že vraj to pár dní trvá kým nazbiera údaje a potom to bude ukazovať. Mne to trvalo týždeň kým mi začalo ukazovať spánok. A mal som všetko nastavené 

Synchro samozrejme robim kazdu chvilu. Hodiny mam uz mesiac a zaujimave je, ze na zaciatku bolo vsetko OK. Za posledny tyzden mi to prestalo ukazovat. Uz to riesim s Garmin Support. 

Budem Vas informovat, ako som dopadol

V 28. 2. 2022 v 14:50, farbakp napsal:

Dnes je to 14 dni co ich mam a max. spokojnost.. este som ich nenabijal a ukazuju dojazd este 5 dni.. jas nastaveny na 20%..
Moje prve garminy, takze kazdy den nieco nastavujem, sledujem, dostavaju zabrat..

...ako funguje snimac tepu pri tak chlpatych rukach? :)

Chlapci - stando, pebe - robite si prdel..? myslim, ze snimac tepu funguje perfektne i cez chlpy, nemam tam tetovanie.. i ked to nemam s cim porovnat, jedine, ze by som si kupil tlakomer s meranim pulzu..

Nejaký tip na alternatívu k native Garmin vzhľadu hodiniek - digi, väčší font hodiniek ? Skúsil som napr. od S. Bureša SC8, Fenix7 Pro, Phoenix V2 a nie je to ono. Nechcem nič preplácané ako velín v Dukovanoch 🙂 Tieto zmienené mal problém že mi napr. nenatiahlo východ/západ slnka a iné drobnosti… mám fenix 6 pro

před 4 minutami, marp napsal:

Nejaký tip na alternatívu k native Garmin vzhľadu hodiniek - digi, väčší font hodiniek ? Skúsil som napr. od S. Bureša SC8, Fenix7 Pro, Phoenix V2 a nie je to ono. Nechcem nič preplácané ako velín v Dukovanoch 🙂 Tieto zmienené mal problém že mi napr. nenatiahlo východ/západ slnka a iné drobnosti… mám fenix 6 pro

Skus tento, mam a spokojnost 😊

Retro Quartz Digital

2829A90D-DAA9-47D3-B19C-C07D6A252F98.jpeg

Ďakujem , celkom ma to oslovilo, až na 2 veci : vpravo hore som dal pole sunrise/sunset - natiahlo tam hodnotu  “15k”  ??? a vľavo dole som dal distance - toto musím zistiť keď si pôjdem zabehať (je to údaj kumulatívne za deň ?) 

1F116EE5-F9C1-4645-9321-FD696F1ADF04.jpeg

No nerozchodil som sunset/sunrise ani v Retro Quartz Digital, sranda že toto je jediné dátové pole kt. nešlo ani v ostatných watch vzhľadoch. Inak by som si ho nechal…