vraby Posted March 31, 2022 Report Share Posted March 31, 2022 nějaký fajn analog cifr na 6ky,díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paw Posted March 31, 2022 Report Share Posted March 31, 2022 Co tohle? https://apps.garmin.com/en-US/apps/7d053390-cd67-4b7b-8b14-0df18bae8662 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stando Posted April 1, 2022 Report Share Posted April 1, 2022 Watch face, ale na obrazku je nainstalovany na F5….neviem, ci bude aj pre F6(velkost displeya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paw Posted April 1, 2022 Report Share Posted April 1, 2022 Protože je to docela starý a v době vydání byly pětky nejmodernější, zkus to nainstalovat a uvidíš. Kdyby něco, tak v Compatible Devices jsou vidět všechny podporovaný hodinky (https://apps.garmin.com/en-US/apps/7d053390-cd67-4b7b-8b14-0df18bae8662#compatible-devices) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vraby Posted April 3, 2022 Report Share Posted April 3, 2022 analog cifr AGT001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vraby Posted April 3, 2022 Report Share Posted April 3, 2022 Doporučíte nějaký kov.tah černý (22mm) na 6ky,ta guma v tom teple není moc fajn,nebo něco jiného. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
roura74 Posted April 3, 2022 Report Share Posted April 3, 2022 Doporučíte nějaký kov.tah černý (22mm) na 6ky,ta guma v tom teple není moc fajn,nebo něco jiného. DíkyJá měl na F5 magnetickej milánskej tah z Ali a byl v poho. Ty co se prodávají kolem 3$ jsou prý špatný. Ale nemám zkušenost. https://a.aliexpress.com/_mPjtojMJinak nějakej enduro textilní na suchý zipy, na provlečení přes stěžejky. A nebo origo garmin. Ale ta cenovka je mimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Květy Posted April 8, 2022 Report Share Posted April 8, 2022 Fenix 6X Sapphire Nevíte prosím, jak vypnout aktualizace těchto map? Link to comment Share on other sites More sharing options...
roura74 Posted April 9, 2022 Report Share Posted April 9, 2022 Jestli je nepoužíváš tak je smázni po připojení hodinek k počítači ve složce garmin. Respektive si je někde zazálohuj. Jsou to soubory gmapsup”číslo”.img. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Květy Posted April 9, 2022 Report Share Posted April 9, 2022 Super, smažu, děkuji. Ještě jedna maličkost: Do hodinek si nahrávám mp3 a mluvené slovo. Samozřejmě pro lepší hledání v hodinkách si je správně otaguji. Ale nemůžu přijít na to, jaký tag má za následek, že audio v hodinkách najdu pod Audiobooks. S podcasty je to jednoduché, stačí žánr označit jako podcast. Ale označení žánru jako "audiobooks" o tom zřejmě nerozhoduje, protože mám spoustu mluveného slova, kterému žánr upravím libovolně a stále ho najdu pod Audiobooks. Znáte nějakou souvislost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Květy Posted April 10, 2022 Report Share Posted April 10, 2022 (edited) V 9. 4. 2022 v 7:29, roura74 napsal: Jestli je nepoužíváš tak je smázni po připojení hodinek k počítači ve složce garmin. Respektive si je někde zazálohuj. Jsou to soubory gmapsup”číslo”.img. Včera jsem tedy všechny mapy aktualizoval. Opojil, připojil, Express žádné aktualizace již nenabízel. Smazal jsem tři mapy (kromě Evropy). Znovu připojil, zkontroloval, že v hodinkách jsou smazané. Dnes jsem je znovu připojil a stále mi to nabízí aktualizaci těch tří smazaných map (mapy jsou v hodinkách stále smazané). Ještě bys, prosím, měl nějaký tip? Edited April 10, 2022 by Květy Link to comment Share on other sites More sharing options...
roura74 Posted April 10, 2022 Report Share Posted April 10, 2022 K tomu img souboru se vážou ještě další dva soubory s jinou koncovkou. Možná bude chtít smáznout i je. Ale tak do detailu jsem to nezkoumal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawrik Posted May 1, 2022 Report Share Posted May 1, 2022 Tak toto vyzerá, že by mohlo byť ultralight riešenie navigácie a logovania dlhodobo použiteľné na dlhých trekoch: V islandskom podnebí trvá nabitie malým tuším 5W panelom (120 g) pri podvečernom slnku a maličkej highaltitude oblačnosti asi dve hoďky. Paráda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted July 30, 2022 Report Share Posted July 30, 2022 Nemá někdo doma v šuplíku zbytečný hrudní pás HRM-PRO? Koupím Link to comment Share on other sites More sharing options...
14titi Posted August 26, 2022 Report Share Posted August 26, 2022 Ahoj, neřešil někdo podobný problém jako já? Vytvořil jsem si aktivitu a pojmenoval jí fotbal. Vybral základní metriky, které jsem požadoval včetně GPS a fungoval s tím. Nicméně tato aktivita se nepočítá jako "běh" přestože se jedná o běh a já bych rád, aby to hodinky respektive aplikace zařadila do škatulky "běhů". Jde mi o to, že když není aktivita vedená jako běh, nezapočítávají se mi různé "rekordy", milníky a zároveň se aktivita nepodílí na výpočtu VO2 max. Aktuálně mám fenixy 6, ale stejné to bylo i s pětkami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted August 26, 2022 Report Share Posted August 26, 2022 1. Proc nezapnes na fotbal proste beh?2. Neslo by vzit behaci aktivitu, kterou nedelas (treba beh na pase) a tu si upravit podobne, jak sis nastavil tu fotbalovou aktivitu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
14titi Posted August 26, 2022 Report Share Posted August 26, 2022 Ano, přesně tu druhou variantu jsem udělal jako prozatimní řešení. Každopádně pokud na to nepřijdu, budu dobře fungovat i bez toho Link to comment Share on other sites More sharing options...
stando Posted August 31, 2022 Report Share Posted August 31, 2022 Aktivita sa da aj kopirovat, takze si vytvor kopiu behu, uprav si metriky, ktore preferujes a premenuj si to na futbal Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted September 5, 2022 Report Share Posted September 5, 2022 Našel jsem v šuplíku origo gumu na F6Pro, nepoškozená, jen trochu ošoupaná od stolu. Kdyby někdo potřeboval nutně originál, tak napište. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Květy Posted September 5, 2022 Report Share Posted September 5, 2022 On 8/26/2022 at 6:41 PM, 14titi said: Ahoj, neřešil někdo podobný problém jako já? Vytvořil jsem si aktivitu a pojmenoval jí fotbal. Vybral základní metriky, které jsem požadoval včetně GPS a fungoval s tím. Nicméně tato aktivita se nepočítá jako "běh" přestože se jedná o běh a já bych rád, aby to hodinky respektive aplikace zařadila do škatulky "běhů". Jde mi o to, že když není aktivita vedená jako běh, nezapočítávají se mi různé "rekordy", milníky a zároveň se aktivita nepodílí na výpočtu VO2 max. Aktuálně mám fenixy 6, ale stejné to bylo i s pětkami. Taky mě napadá, že se při fotbalu může hodně chodit a hodinky tak tvůj pohyb nevyhodnotí jako aktivitu, ke které by se měly tyto statistiky vytvářet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts