Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

raficek : jo yo eddy, kdo si to ma pamatovat :-) tu marzochu jsem mel taky, bohuzel zdvih peti centimetru vlastne neni zadny zdvih :-) .... 90 leta ... do sluchatek rage against the machine a je to pohoda :-)

• Odpovědi 113
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No někdo nahoře psal, že se jeho zájmy vyvíjí a mění věkem, nebo něco tak. Já to mám asi horší, protože mě starší zájmy kvůli novým bohužel nepouštějí. Auta jsou moje vášeň odjakživa (narozdíl od kolegů německá, nůž swiss), mobily, foťáky, hi-fi a PC průběžně a tak mě také okolí bralo. Nějaké poznámky jsem zaznamenal s příchodem nového kola vyšší cenové hladiny (protože tomu starému už byl rok :-) ) po koupi GPS jsem se začal intenzivněji zajímat i o tyhle záležitosti (mimochodem dneska jsem si všiml nového firmware pro můj přístroj a za chvíli ho jedu někam projet !!!) v té době jsem nějak přestal názory okolí vnímat a vnitřně jsem se smířil s tím, že ani ve svých 32 letech prostě nepřestanu být dětinský hračička. Asi před dvěma lety fitcentrum, plavání a spinning (což je problém hlavně časový). No a dál to znáte, jsem tu prakticky denně, jako na dalších webech a jině to nebude...

Odesláno

Sladová je výborná, ale není to podmínka. Je to asi o pocitech. K tomu pálení žáhy - kouříš? Jestli jo, tak přestaň a je po pálení. Jak jsem se byl podívat ve skrýši, tak mi zbývá asi 9 litrů skotské, ale není to všechno singl. Slivovici nemusim, dával jsem si pálit, ale všechno jsem rozdal. Mám špatnou zkušenost. Kdysi jsem koupil u Znojma slivovici a jako jediný z party jsem se z ní přiotrávil. Ostatní měli v sobě více etylakoholu a já jen ten metyl. Dost nepříjemná záležitost. Od té doby jen od toho, koho znám, ale spíš ne. Mám na ní blok.

Odesláno

Hraju tenis, to je výborný sport pro starší pány. Jednou týdně hrajeme kulečník, také dobrý sport. Piju vše co teče, K té slivovici ,můj kamarád nepije,ale pálil. Jednu mu slivovice chytla nějakou pachuť která se musela eliminovat dvěma pytlíky hašlerek na litr slivovice. Potom byla docela dobrá.Taky jsem jednou zakopal slivovici na zahradě. Když jsme ji po roce vykopali,déle jsem nevydržel, všichni jsme se dohodli,že je nějaká lepší.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jak víš, že mám dva mopsy? Jaks to myslel s tím druhým obrázkem? Já je nemám na kožešinu, ale znáš "Bobika"?

Jo ten druhej nebyl pro mě :rolleyes:

Odesláno

jojo, jak tu někdo píše i zbraně jsou krásný koníček...

www. mojezbran.cz

Uplně stejni magoři. Tady se hádáme jestli Prim nebo ... a tam zase jestli naše CZ nebo ..třeba glock

Zajímalo by mě kolik magorů má podobnou kombinaci postižení. Hodinky-zbraně.

Hlásím se první.

Společné je i to, že je to kus krásné mechaniky (většinou)

Odesláno
Ten ovladovač se dá koupit v západním německu?  Jo je fajn si také od těch hodinek odpočinout. Kdysi to bylo judo, fotbik, teď  futsal , lyže , auta,squash. Na pití jen fakt dobrá slivka, nebo víno a  pivo.  V poslední době se vše změnilo už to má 8měsíců váží to skoro 9kg někdy se to tulí někdy to pláče a jak jsem byl kdysi zvíře, tak od jeho narození mě rozsekal na maděru asi už stárnu   jo  jmenuje se Mikuláš.

A víš, že to nejmenší si nejdřív všimne změny na zápěstí?

Obyčejně stylem "Tatínku ty máš ZASE nové hodinky??

Návštěvník vasco
Odesláno
Ten ovladovač se dá koupit v západním německu?  Jo je fajn si také od těch hodinek odpočinout. Kdysi to bylo judo, fotbik, teď  futsal , lyže , auta,squash. Na pití jen fakt dobrá slivka, nebo víno a  pivo.  V poslední době se vše změnilo už to má 8měsíců váží to skoro 9kg někdy se to tulí někdy to pláče a jak jsem byl kdysi zvíře, tak od jeho narození mě rozsekal na maděru asi už stárnu   jo  jmenuje se Mikuláš.

A víš, že to nejmenší si nejdřív všimne změny na zápěstí?

Obyčejně stylem "Tatínku ty máš ZASE nové hodinky??

Nezbývá než souhlasit, dítě si všimne dřív než jeho matka. Taky se snažim prcka zapojit, zatim mi aspon vybírá, který si mám dneska obléct :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem se dočetl, že je nás, postižených chronomagem, 387. Stali jsme se tedy minoritní společností. Měl by být navržen a přijat zákon, který by nařizoval, že když nutně potřebujeme nové hodinky, mají se nám bez řečí koupit, nebo zaplatit. Co vy na to? Jistě by to uvítali i latentní příznivci. Jde o duševní zdraví :-)).

Návštěvník vasco
Odesláno

Jsem pro, ale obávám se, že by to dopadlo tak, že bych si musel platit Hodinkové pojištění (cca 1000 kč měsíčně), a jednou za rok by mě byly přiděleny digitálky made in china s věnováním předsedy vlády. Děkuji, nechci.. radši budu dál šetřit, a svoje potřeby si uspokojovat za svoje.. :-)

Odesláno

Proboha, já jsem vůbec nemyslel nato, aby se kupovalo ze státního rozpočtu. Pro začátek stačí rodinný. Manželka mi při psaní koukla přes rameno, né že by byla zvědavá a prohodila, že ty prášky mám brát. Vůbec nevím, co tím myslela :-)).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...