Juraj11 Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Na Tadu je tady alergických více členů-tak udělejme hlasování kdo je pro jeho odstranění s fóra
pavča Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Roberte... O morálních kvalitách si asi nemáme moc co povídat. Slovo nekalá jsem z pusy nevypustil... 1. Za konkurenci si první označil Ty mě... Já jsem tam tohle před lidmi vytahovat nezačal. 2. Na dotaz pana Růžičky jestli: "Přátelská konkurence?" jsem odpověděl: "Neřekl bych, že přátelská..." a všichni jsme se tomu dobře zasmáli. Takže asi tak. Kdybys tam nějaká slova o konkurenci nevytáhl Ty, tak se to tam vůbec neřešilo. A navíc slovo "chronomag" jsem rozhodně z pusy nevypustil. Lhát můžeš u výslechu a u soudu v pozici obviněného, ale jinak bys neměl. No já mohu zcela čestně prohlásit, že Tada šíří své "názory" tohoto typu zcela běžně, mě kdysi na srazu Chronomagu, kam se přifařil jakoby náhodou fotograf, po vrácení se zpět od něj k našemu stolu zaujatě vykládal, jak je Chronomag k ničemu, že jediné fórum, které má úroveň, je to fotografovo konkurenční a že proto dává své recenze hodinek tam a ne na Chronomag, na kterém stejně "chcípnul pes". Další jeho citace vedené v tomto duchu si už přesně nepamatuji, ale hodně mě to otrávilo a to natolik, že na srazy, kam chodí Tada, už nechodím a protože chodí (často na poslední chvíli) skoro na všechny, tak nechodím vůbec. Přimělo mě k tomu i to, že jsem byl, když jsem vyjádřil nelibost nad Tadou, některými členy poučen, že je to fajn kluk, že to beru moc zásadově a že Tadu je třeba tolerovat, já to ale nějak neumím. Tadu jsem si od jisté doby dal na black list a požádal jsem ho, aby se k mým případným příspěvkům na Chronomagu nevyadřoval. Nemám zájem s ním komunikovat, ale to je nakonec jen a jen moje věc.
Návštěvník Tada Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Tadeáši nezatloukej. Proč si myslíš, že po Tvém bonmotu jsem se se všemi rozloučil a odešel? Protože jsem opravdu nechtěl řešit Tvůj žblebt. Nevím a Tvá životní motivace pro věci, které děláš je mi upřímně úplně jedno. Já nebyl ten, kdo tohle téma vytáhl na veřejnost. Pokud si to udělal záměrně, abys mě tady mohl ostrakizovat, tak se Ti to tedy asi povedlo. bandicoot: Ano, bavit se můžeš o principech. Bert mi vkládá do pusy něco, co jsem neřekl a celou situaci vyvolal on. A stěžovat si na špatné chování někoho v situaci, kterou sám vyvolal, asi taky není úplně košér. Já nemám potřebu se o chronomagu jakkoliv a kdekoliv vyjadřovat.
Jakubisko Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Doporucuji tohle vlakno zamknout a presunout do moderatorske sekce. Zde se z toho stane nekontrolovany linc, ktery stejne nikam nepovede.
zekon7302 Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 2. Na dotaz pana Růžičky jestli: "Přátelská konkurence?" jsem odpověděl: "Neřekl bych, že přátelská..." a všichni jsme se tomu dobře zasmáli. když chceš s vlky žíti,musíš s nimi víti
Návštěvník Tada Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Pozor aby nepřišel Karlos a neopravil Ti hrubky. Robert měl zcela jistě na mysli titulní stranu chronomagu, kde čas od času vychází poměrně kvalitní články od Kamila. Diskuzního fora se to nejspíš tolik netýká. Notabene jsem tu registrován skoro o půl roku déle jak Bert a to za mých mladých let nebývalo, aby si nováčci takhle vyskakovali.
Návštěvník Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 . Zde se z toho stane nekontrolovany linc, . Lynč se píše s tvrdým y, ty trumpeto. Když lynčovat, tak tvrdě. Jinak to nemá cenu. A vůbec, myslel jsem, že to bude větší prča, jdu se koukat na film
Návštěvník YPO Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Lynč se píše s tvrdým y, ty trumpeto. i v ameryčtině - to čumím - http://cs.wikipedia.org/wiki/David_Lynch
Andrew Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 i v ameryčtině - to čumím - http://cs.wikipedia....iki/David_Lynch Ty avatary si děláš sám?
Návštěvník YPO Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Ty avatary si děláš sám? Ne
montemar Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 hele a von je někej paralelweb, kde je tada moderator? to vubec nevim
Návštěvník Tada Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Ne A kdo Ti je dělá? montemar: To jsme dva Jednou mě udělali moderátorem na foru závodních šneků, ale Luštěla mě vyhodil.
ivan_989 Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Ja tomu az tak nerozumiem ale snazim sa urobit si jasno aby som vedel odkial fuka vietor. Tada a olie je ta ista osoba? Fakt mam v tych multinickoch zmatok.
Návštěvník Tada Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Ja tomu az tak nerozumiem ale snazim sa urobit si jasno aby som vedel odkial fuka vietor. Tada a olie je ta ista osoba? Fakt mam v tych multinickoch zmatok. Ne, Tada je osoba sui generis...
Návštěvník YPO Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 takže jestli to bylo všechno, tak je to fajn = vlastně žádné flame se nekoná Tada pracuje pro "konkurenci", "konkurence" to tady vykrádá, podsouvá své fotografie, nabízí pokoutně a mimoděk své kalendáře, sosá informace na kterých parazituje a život běží dál ......... konkurence se jmenuje Oloušek = nevím jestli to je ta nebo ten - z českého jazyka jsem moc neprospíval, ale něco mí říká, že ten ........ = nějaká obecná rada, abych se neunáhlil ?
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Zcela obecná rada je poslat je voba do prĐele.
Návštěvník Tada Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 No, Tobě nemá kdo radit...
honza71 Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 To jako když řeknu někomu v hospodě, že je Kamil neschopnej v.l (a nějakej dobrák to tu "nahlásí"), tak tady za to dostanu BAN ?!?!?!? To snad ne ! BAN je snad za nedodržování pravidel, nebo se pletu ? P.S. Tadu je nejlepší ignorovat, že toho pánové nejste schopni, je váš problém, ne toho nešťastníka. P.P.S. Zase jsem se po delší době nechal unést a napsal do nehodinkového vlákna, tak sorry.
Horhe Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Zcela obecná rada je poslat je voba do prĐele. +1
Moty Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 i v ameryčtině - to čumím - http://cs.wikipedia....iki/David_Lynch vono i v germánským jazyku - die Lynchjustiz
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.