JaRooN Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Jeden dotaz: jak vznikla myslenka prave na tema Kupka? A kolik lidi je na tom, krome Vas, pana Broze a pani hrabenky financne zainteresovano?
JaRooN Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Nejak se mi zblbla tato diskuze a na konci jsem mel vyjadreni pana Prokopa. Pridal jsem prispevek a vyjadeni uz tam nebylo... A jelikoz jsem na mobilni verzi, nemel jsem ani moznost svuj prispevek upravit, potazmo smazat...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Odesláno 9. února 2014 "skeletonizovaný strojek, vlastního designu i výroby" A hele, dalsi cesky in-house.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 http://www.prokop-broz.cz/kolekce/classic/jednorucka/jednorucka.html
eloga Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 jednoručka prokop a brožPodle mýho náhledu naprostý úděs, připomíná to barometr z kompresorové stanice ropovodu Družba, No nic, reálně sem proti takovýmto pokusům o image a design, nazval bych manometrem a nikoliv hodinkami.Ale jestli to autoři vidí jinak, není to nic, co by se nedalo přežít a tím pádem rozleštit.Za mě 0 bodou.**
JaRooN Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Jednoručky se mi hodně líbí a jedny mám zrovna objednané.Ale toto asi ne. Ať se pánové P&B na mě nezlobí, ale mít tam 12x 30 na cifru, tak to asi zahodím nejen z ruky, ale i z bedny na hodinky, protože bych se na to nemohl koukat...To s tou lupou, která ukazuje hodiny proti jejich skutečné pozici, je také úlet. Proč ta lupa nemohla být na ručičce na druhé straně, někde uprostřed, menší a s decentním rámečkem a tím pádem by ukazovala hodiny na jejich správné pozici.Za mě nee...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 A ve 12:30 ta lupa bude ukazovat akorát tak pěknej maglajs. Chudák Prokop, jak to tady čte, si musí říkat: To sou takový kur\/y na tom chronomagu ciwe nic mně nepochválej.
filo-boxer Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 To je super napad s tou lupou na opacne strane! Vymysleli to oni, nebo uz jste to nekde videli? Me se to teda moc libi, jen by mohla ta lupa vic zvetsovat.
bandicoot Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Pokud by nějak pořešili ty třicítky a hodiny dali taky arabskýma číslama, tak je to slušná konkurence tradičnímu marine designu, byť tohle je asi opravdu jen design bez návaznosti.Když už takhle, tak co ty arabský čísla hodin doplnit na minutové škále něčím jako 0,5 nebo 1/2.Jo... a to logo, jak je na cifru v malém měřítku, tak vypadá, jak kdyby z písmen odpadla barva.A lupa snad v reálu lupuje o fous více naž na fotce, jinak by to bylo trapné.
Hasňa Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 (upraveno) Uz jsem videl vetsi hruzy. Tohle docela jde. Pokud lupa zvetsuje. Ma to napad, je to takove ciste, docela ok, za me. Upraveno 6. května 2014 uživatelem Hasňa
Toams Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Odesláno 7. května 2014 (upraveno) Nieco paci, nieco nie, nieco cele zle ale snaha sa ceni predsa. Dotiahnut detaily, ktore boli spominane nadomnou a mohlo by to fungovat, cas ukaze.Len mala poznamka, mozno to tu uz bolo spominane, nezabudat na to "&" ... vyber mena tiez hra trochu rolu Upraveno 7. května 2014 uživatelem Toams
Altruista Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Odesláno 7. května 2014 (upraveno) V 6. 5. 2014 v 13:34, filo-boxer napsal: To je super napad s tou lupou na opacne strane! Vymysleli to oni, nebo uz jste to nekde videli? Me se to teda moc libi, jen by mohla ta lupa vic zvetsovat. Asi před třemi, čtyřmi lety obletěly nejrůznější koncepty s lupou na ručce internet. Na x designových blozích v nejrůznějších variantách. Chtěl jsem takovou infantilnost vyrobit, než jsem zjistil že to není vůbec originální. V případě výše postovaných hodinek je to celé nesmyslný koncept. Lupa má nějakou funkci, kdyby byl ciferník potištěný v miniaturním rozlišení a pouze tam, kde byla lupa by byl čas čitelný, to by potom byl jiný příběh. Jinak pouzdro opět o ničem, korunka divně doléhající, detaily na fotce nedotažené, celý ciferník počmáraný a mezi to vecpané "logo". Za mne nic moc. EDIT: je někde dostpné podrobnější info o kalibru? Mají tam vlastní inhouse? Psáno je jen kalibr Prokop & Brož PB 11. Upraveno 7. května 2014 uživatelem Altruista
Honza.manta Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 Já nějak nevím, pro mně to tou lupou a použitím protiložených indexů tak nějak ztrácí kouzlo jednoruček. Nutí mne to odečítat čas ve dvou bodech - a to přesně od jednoruček nechci.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Odesláno 12. června 2014 http://iluxus.cz/2014/06/03/skeleton-prokop-broz-v-barvach-ceske-trikolory/
Altruista Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Odesláno 12. června 2014 Docela se rozjíždějí. Jaká je cenovka?
Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Odesláno 12. června 2014 Už ted je to v každém ohledu dále než Primacke limitky.
Altruista Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Odesláno 12. června 2014 V 12. 6. 2014 v 18:19, maxipesfik napsal: Už ted je to v každém ohledu dále než Primacke limitky.Proč myslíš? Každopádně tam vidím slabinu v designu. Mají marketéra a hodináře, ale stran designu to strašně pokulhává. Dřív nebo později to budou muset řešit. Přirozeně subjektivní názor. Tu cenu víš přibližně? Asi to bude raketa v porovnání s "Kupkou". Pak je nasnadě ještě kritičtější srovnání v cenovém segmentu. Ale když to umí prodat, tak proč ne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se