financ Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 A to si je původně nechtěl no nehctěl, jedny už byly na cestě...Vyzkouším, ponosím a asi nechám jen jedny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 na ebay jsou pěkný stopky Lemania MVS http://www.ebay.de/itm/Vintage-Stoppuhren-Lemania-RATTRAPANTE-Military-MAJETEK-chronograph-/331851812312?hash=item4d43e8cdd8:g:mgYAAOSwEgVWSZWH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Hlásím nový přírůstek - Eterny. Nejspíš nejsou z majetku správy, ale to mi nevadí. Víte někdo bližší informace o výskytu různých verzí ciferníků? Tento je "jednokolejný", zlaté indexy, číslice i ručky. Další verze mají dvouřadou kolenici a stříbrné ručky. Dále jsem si všiml při srovnání kousků vedle sebe, že nápis Eterna je taky odlišný. Ani ne fontem písma, ale je použita jiná velikost. To platí i pro velikost číslic. Nemyslím, že by tento ciferník byl renovovaný, ale vyloučit to samozřejmě nejde. A nakonec tento týden aukrem prošel vrak hodinek s mimostředkou. Trochu mě překvapila konečná cena za nefunční kousek a bez fotky strojku. http://aukro.cz/hodinky-eterna-magnetique-vojenske-i6246435515.html Značeno MVS 10100. Fotky z aukra: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Na ebay jsou na prodej tyto Longines MVS.http://www.ebay.co.uk/itm/LONGINES-AVIAZIONE-CECOSLOVACCA-1939-CAL-15-68Z-ORIGINALE-ED-ASSEGNATO-RARISSIM-/122029749726?hash=item1c698a35de:g:rhMAAOSwBPNXSzO5 Bohužel nápis MVS je už ošoupaný, takže nelze rozeznat evid.č. V databázi jsem je podle strojku nenašel, tak přikládám. Pokud tady už jsou, tak se omlouvám, nechce se mi prohledávat celé vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Právě na aukru evrgrínek, tak bacha http://aukro.cz/letecke-hodinky-longines-cs-armada-i6328692346.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Už po nich nikdo jde a já se mu vlastně ani nedivím, které jsou ty "pravé" ?Navíc venku se prodají tak jako tak.... /smutná mantra/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 ......, které jsou ty "pravé" ?......... Tak to vím naprosto přesně, přece tyto moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Tak to mi bylo jasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 (upraveno) nejako sa so stopkami lemania roztrhlo vrece, takže pár fotieK - značené MVS 10309, stroj 284496, opravované podľa údaja vo vnútri 24/3/60škoda toho číselníka. Upraveno 25. září 2016 uživatelem tlapka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hagim11 Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Na bazoši jsou na prodej docela pekny longines letecky mvs v civilni verzi tady odkaz:https://ostatni.bazos.cz/inzerat/66008989/Longines-Anti-Magnetique-mvs-civverze-origo-letecke-hodinky.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hagim11 Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 dnes jsem volal panovy a chce za ne 30.000kc to je docela slušna cena premejslim ze bych do nich šel co myslyte?poradte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 dnes jsem volal panovy a chce za ne 30.000kc to je docela slušna cena premejslim ze bych do nich šel co myslyte?poradte Tak v dnešní době ta cena asi odpovídá. Škoda té ručičky..... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Hagim: Máš stejný písemný projev jako ten prodejce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Ja bich do ňych teda za ty peňise nešel. Z rucickou uš ňyc neudelaš. A fteřinofka taky neorygo, korunka jagbismet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Jo, celkem skládačky, ale ono se to stejně prodá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 po mě chtěl 20. Pokud někdo nemá původní ručky v šuplíku, tak je to leda na náhradní díly. A to je zas škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Ja bich do ňych teda za ty peňise nešel. Z rucickou uš ňyc neudelaš. A fteřinofka taky neorygo, korunka jagbismet.Já chtěl naznačit můj dojem, že si sem hagim jen přišel prodat hodinky, že hagim a ten prodejce jsou jedna osoba, píšou úplně stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Mne pisal mail ze za ne chce 30000 a mam mu okamžite zavolať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Já chtěl naznačit můj dojem, že si sem hagim jen přišel prodat hodinky, že hagim a ten prodejce jsou jedna osoba, píšou úplně stejně.mám stejný pocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se