Jakubisko Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Letos to nešlo jinak, než hodinkově. A velké díky patří mé přítelkyni a klukům z Chronoshopu, kteří pro mě připravili tohle bronzové překvapení Patina začíná být znát již po prvním dnu! No a u hodinek ještě zůstaneme. Psal jsem si Ježíškovi také o manžetové knoflíčky. Nezklamal
st1g Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Krásný dárek od Ježíška,René.Tiše závidím a gratuluji.Díky moc Marceli :-) Hezké vánoce všem, gratulace k dárkům, těm hodinkovým obzvláště Moje úžasná žena, sdílejíc můj chrono koníček, mi ve spolupráci s Valisem připravila opravdu překvapující překvapení A jelikož se profesně celý život se pohybuji kolem cyklistiky, tak dárek v kombinaci chronomagora a cyklisty vypadá takto: Super Jarku...My už jsme o této akci věděli déle, Valis nám je ukazoval.:-)
Sedlin Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Hezké vánoce všem, gratulace k dárkům, těm hodinkovým obzvláště Moje úžasná žena, sdílejíc můj chrono koníček, mi ve spolupráci s Valisem připravila opravdu překvapující překvapení A jelikož se profesně celý život se pohybuji kolem cyklistiky, tak dárek v kombinaci chronomagora a cyklisty vypadá takto: IMG_2774.MOVOpravdu perfektní! Jako festka- a chrono-magor nemohu než závidět!
lastam Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Já na vánoce PO chrono a brácha PO bez chrona...No ty kraso, Vy jste museli bejt teda hodny, a rodice pozdravuj, ze je mate primo ne zlaty, ale platinovy posazeny diamantama...
sery.vlk Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Jarett: Veliká gratulace! (pravda, trošku závistivá .-)
Lion Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 (upraveno) Letos to nešlo jinak, než hodinkově. A velké díky patří mé přítelkyni a klukům z Chronoshopu, kteří pro mě připravili tohle bronzové překvapení Patina začíná být znát již po prvním dnu! super, sou s průhledem nebo mají pevné dýnko?? osobně bych oželel to datum, ale i za tohohle ježíška bych byl rád No ty kraso, Vy jste museli bejt teda hodny, a rodice pozdravuj, ze je mate primo ne zlaty, ale platinovy posazeny diamantama... mám dojem, že byl hodný jen brácha od JAJA ))) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/67610-po-vs-po-chrono/?p=1063681 Upraveno 25. prosince 2013 uživatelem Lion
CEGY Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Dcerka v sesti letech dostala prvni steel fishe.
Henatko Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Jezich (manzelka) si o mne mysli evidentne svy :-) Průhled na strojek je pěknej, ještě ukaž ciferník. Google mi nepomohl a našel jsem je quartz "robotky" taky by mě zajímalo co to je, nebo to je jen vykuchané a vsazen strojek bez funkce ? Děkuji taky za bližší info
baza Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Hezké vánoce všem, gratulace k dárkům, těm hodinkovým obzvláště Moje úžasná žena, sdílejíc můj chrono koníček, mi ve spolupráci s Valisem připravila opravdu překvapující překvapení A jelikož se profesně celý život se pohybuji kolem cyklistiky, tak dárek v kombinaci chronomagora a cyklisty....Opravdu pěkné.... , gratulace k manželce, manželce , Valisovi i Tobě :-)
barrym Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Hezké vánoce všem, gratulace k dárkům, těm hodinkovým obzvláště Moje úžasná žena, sdílejíc můj chrono koníček, mi ve spolupráci s Valisem připravila opravdu překvapující překvapení A jelikož se profesně celý život se pohybuji kolem cyklistiky, tak dárek v kombinaci chronomagora a cyklisty vypadá takto: IMG_2774.MOVJá se musím taky přidat a gratulovat. Fakt super a paráda :-)
DaLo Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Na mě byl Ježíšek letos extrémně hodnej...
quest987 Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 pěkné,,, gratulace, máš šikovného ježíška
DaLo Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 pěkné,,, gratulace, máš šikovného ježíškaMám. Seděl jsem pod stromkem s otevřenou hubou. Rodince jsem dával nějaký tipy a podmínky (velikost apod.), ale že přijdou s tímhle, to jsem opravdu nečekal
quest987 Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 asi vím, jak si se musel cítit. Me takhle včera vyrazil dech novej ipad co mi dali přitelka s našima a sestrou k narozeninám
Pavel K. Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Chlapi, gratulace všem ke krásnejm dárkům. Zejména jacobovi ke krásným Brajtlím, st1g k IWC (mám rád Malého prince),semi001 - prostě paráda, Jarretovi - snad úplně nej hodiny, a DaLo k TH Já skroměji monstra. Je neuvěřitelný co parády za ty peníze udělaj. Jen manželka říká, že ošklivější hodinky jsem si pořídit nemohl
dandy Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 U nás pre hodinky Ježiško pochopenie nemá, takže priniesol zase nejaké hadry. Budem si musieť niečo kúpiť sám.
Honza.manta Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Velmi užitečnou a praktickou věc
Bozda Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Když to tady čtu, tak se skoro až stydím sem napsat, co přinesl Ježíšek mě.Já jsem pod stromkem našel Steinhart Nav B-Chrono II a mám z nich obrovskou radost
M3maniac Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 proč by ses měl stydět, pokud se nenarodíš šejkovi tak hold musíš někde začít navíc jsou moc pěkné. Ale víc si budeš vážit těch, které nedostaneš ,ale vyděláš si na ně...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se