Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Letos to nešlo jinak, než hodinkově. A velké díky patří mé přítelkyni a klukům z Chronoshopu, kteří pro mě připravili tohle bronzové překvapení :)

Patina začíná být znát již po prvním dnu!

post-922-0-94510700-1387981369_thumb.jpg

No a u hodinek ještě zůstaneme. Psal jsem si Ježíškovi také o manžetové knoflíčky. Nezklamal :)

post-922-0-05366300-1387981361_thumb.jpg

• Odpovědi 315
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Krásný dárek od Ježíška,René.Tiše závidím a gratuluji.

Díky moc Marceli :-)

Hezké vánoce všem, gratulace k dárkům, těm hodinkovým obzvláště :)

Moje úžasná žena, sdílejíc můj chrono koníček, mi ve spolupráci s Valisem připravila opravdu překvapující překvapení :D

A jelikož se profesně celý život se pohybuji kolem cyklistiky, tak dárek v kombinaci chronomagora a cyklisty vypadá takto:

Super Jarku...My už jsme o této akci věděli déle, Valis nám je ukazoval.:-)

Odesláno

Moje úžasná žena, sdílejíc můj chrono koníček, mi ve spolupráci s Valisem připravila opravdu překvapující překvapení :D

A jelikož se profesně celý život se pohybuji kolem cyklistiky, tak dárek v kombinaci chronomagora a cyklisty vypadá takto:

attachicon.gifIMG_2774.MOV

Opravdu perfektní! Jako festka- a chrono-magor nemohu než závidět!

Odesláno

Já na vánoce PO chrono a brácha PO bez chrona...

No ty kraso, Vy jste museli bejt teda hodny, a rodice pozdravuj, ze je mate primo ne zlaty, ale platinovy posazeny diamantama...

Odesláno (upraveno)

Letos to nešlo jinak, než hodinkově. A velké díky patří mé přítelkyni a klukům z Chronoshopu, kteří pro mě připravili tohle bronzové překvapení :)

Patina začíná být znát již po prvním dnu!

super, sou s průhledem nebo mají pevné dýnko?? osobně bych oželel to datum, ale i za tohohle ježíška bych byl rád :)

No ty kraso, Vy jste museli bejt teda hodny, a rodice pozdravuj, ze je mate primo ne zlaty, ale platinovy posazeny diamantama...

mám dojem, že byl hodný jen brácha od JAJA :))))  http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/67610-po-vs-po-chrono/?p=1063681

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

Jezich (manzelka) si o mne mysli evidentne svy :-)

Průhled na strojek je pěknej, ještě ukaž ciferník. :eek:

Google mi nepomohl a našel jsem je quartz "robotky" taky by mě zajímalo co to je, nebo to je jen vykuchané a vsazen strojek bez funkce ? 

Děkuji taky za bližší info

Odesláno

A jelikož se profesně celý život se pohybuji kolem cyklistiky, tak dárek v kombinaci chronomagora a cyklisty....

Opravdu pěkné.... , gratulace k manželce, manželce , Valisovi i Tobě :-) 

Odesláno

attachicon.gifIMG_2774.MOV

Já se musím taky přidat a gratulovat. Fakt super a paráda :-)

Odesláno

pěkné,,, gratulace, máš šikovného ježíška

Mám. Seděl jsem pod stromkem s otevřenou hubou. Rodince jsem dával nějaký tipy a podmínky (velikost apod.), ale že přijdou s tímhle, to jsem opravdu nečekal :) 

Odesláno

Chlapi, gratulace všem ke krásnejm dárkům. Zejména jacobovi ke krásným Brajtlím, st1g k IWC (mám rád Malého prince),semi001 - prostě paráda, Jarretovi - snad úplně nej hodiny, a DaLo k TH  :)

Já skroměji monstra. Je neuvěřitelný co parády za ty peníze udělaj. Jen manželka říká, že ošklivější hodinky jsem si pořídit nemohl :)

post-7078-0-36100300-1388068045_thumb.jpg

Odesláno

U nás pre hodinky Ježiško pochopenie nemá, takže priniesol zase nejaké hadry. :)

Budem si musieť niečo kúpiť sám.

Odesláno

proč by ses měl stydět, pokud se nenarodíš šejkovi tak hold musíš někde začít ;) navíc jsou moc pěkné. Ale víc si budeš vážit těch, které nedostaneš ,ale vyděláš si na ně...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...