Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
osmnáct stránek o hovně - moje babička říkala = " dokud to ukazuje tak to není potřeba měnit" - něco na tom bude ;)

nesouhlasím, člověka, který se v tomto naprosto neorientuje to může nasměrovat a pomoct ve výběru, furt lepší než: jakého máta psa :lol2:

Návštěvník YPO?
Odesláno
nesouhlasím, člověka, který se v tomto naprosto neorientuje to může nasměrovat a pomoct ve výběru, furt lepší než: jakého máta psa :lol2:

asi máš pravdu - pro mne to je nevypovídající, protože se na TV vůbec nedívám - máme 100 Hz bednu od Sony a LCD od Sharpu a je to jenom kvůli pohádkám pro mladého pána - co potřebuji se dozvím na webu a ty tlachy v TV nemusím poslouchat - lepší je to potichu na webu :) - prostě nejsem gaučový TV typ :D

Odesláno (upraveno)

Mohu tě ujistit, že svého psa bych nevyměnil za jakýkoliv výkřik techniky,a to vlákno se mi líbí, každý se rád pochlubí se svým psím kamarádem,má to větší smyl pro život než nějaké pitomé hertzy,kontrasty, dymamické kontrasty a rychlosti odezvy :thumbsdown_anim::thumbsdown_anim: Pokud se podle smajliho pod svým příspěvkem válíš smíchy,je mi tě skoro líto

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
asi máš pravdu - pro mne to je nevypovídající, protože se na TV vůbec nedívám - máme 100 Hz bednu od Sony a LCD od Sharpu a je to jenom kvůli pohádkám pro mladého pána - co potřebuji se dozvím na webu a ty tlachy v TV nemusím poslouchat - lepší je to potichu na webu :) - prostě nejsem gaučový TV typ :D

u dvd Colombo s ntb "chronomag" na klíně se zatraceně dobře chlastá :lol2:

Odesláno
Mohu tě ujistit, že svého psa bych nevyměnil za jakýkoliv výkřik techniky,a to vlákno se mi líbí, každý se rád pochlubí se svým psím kamarádem,má to větší smyl pro život než nějaké pitomé hertzy,kontrasty, dymamické kontrasty a rychlosti odezvy :thumbsdown_anim:

bereš to moc osobně, vedle mě na sedačce taky chrní náš rozmazlený bígl ;)

dsc00343ml8.jpg

Odesláno
bereš to moc osobně, vedle mě na sedačce taky chrní náš rozmazlený bígl ;)

Promiň,je to asi tím, že mu dubnu bude už 14 a tak.............

Odesláno (upraveno)
chápu to, plnohodnotný člen rodiny jako u nás :)

Ale kulový, jakejpak plnohodnotnej člen ,neustálý adept na vůdce naší smečky,který mi denodenně přesvědčuje,že kdyby on tomu šéfoval, že by jsme měli dávno TV 1000Hz a vůbec,že je k tomu předurčen ať mu to na chvíli svěřím a pečení holubi nám budou lítat do huby, jak on to zmákne

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
Mohu tě ujistit, že svého psa bych nevyměnil za jakýkoliv výkřik techniky,a to vlákno se mi líbí, každý se rád pochlubí se svým psím kamarádem,má to větší smyl pro život než nějaké pitomé hertzy,kontrasty, dymamické kontrasty a rychlosti odezvy :thumbsdown_anim::thumbsdown_anim: Pokud se podle smajliho pod svým příspěvkem válíš smíchy,je mi tě skoro líto

OK já bych naší Matyldu taky nevyměnil. Moje zkušenost plazma X LCD je : V OK elektro jsme chtěli aby nám pustili něco co přijímají přes sat. nebo anténu,že prý to nemají ,takže s tím jejich demo vysíláním bysme si odnesli i LCD Orava. Opak byl v Datartu vytipovali jsme si 5 tel. dal nám k nim ovladače a zkoušejte.

Asi po 3 hodinách zůstaly 2 plazmy Samsung a Panasonic. Vyhrál Panasonic holt patriot do Plzně to mám 40 km. Ale hlavně jsme si vyzkoušeli všechno: sport,staré filmy,nové filmy,zprávy,doladit různé parametry(ne vždy naladí nejlepší televizi nejlíp)50 Hz 100 Hz barvy ,filtry atd. Takže při výběru, pokud mohu

poradit -trpělivost a nevěřit prodavačům vždy a všechno. PS: Máme jí rok a max. spokojenost.

Odesláno
ještě jednou na téma spotřeba a už se tady nebudu k ničemu vyjadřovat :-)))

ty veris takemu letaku? tie philips maju na prd pozorovacie uhly a ked si das ten rezim "eko" tak tie farby su skor cierno-biele :D

btw dole v letaku na tej istej stranke su aj ledkove samsungy 40a786 a 46a786, tie nemaju takmer o nic nizsiu spotrebu

ako tie s klasickym podsvietenim.

btw tie ceny u tych ledkoviek su 45 000 za 46palcovy (letak uvadza 54000kc) a 40 palcovy za 38000kc.

• po 3 týdnech...
Odesláno

nedávno jsem si pořídil plazmu Panasonic 42pz85 full hd a jsem s ní max.spokojen.Filmy na BD to je něco nádherného,úžasne barvy no a ta hloubka obrazu paráda.S televizním vysíláním si poradí skvěle,co jsem měl možnost vidět tel.vysílání na lcd tak to stálo za houby,co se týče spotřeby u plazmy tak to nebude zas tak žhavé,tady je na hdmagu zajímavý článek

http://hdmag.cz/clanek/panasonic-zbavuje-plazmy-mytu

U mě vítězí plazma :thumbsup_anim:

Odesláno

u mě doma se zahořívá Pioneer Kuro, po dlouhém výběru jsem tedy zvolil plazmu a musím se pochválit, že jsem udělal velmi dobře, skvělé zobrazení barev, které jsou navíc naprosto reálné, s tv signálem si i v 50 palcích poradí bez problémů a největší překvapení je "hluk", tato tv je nečekaně tichá, hřeje se minimálně, větráky najedou ani po více než 3 hodinách provozu, vlastně jsem je v akci ještě nezažil, zpracování tv je dokonalé včetně kovového ovladače, mohu vřele doporučit

Odesláno
u mě doma se zahořívá Pioneer Kuro, po dlouhém výběru jsem tedy zvolil plazmu a musím se pochválit, že jsem udělal velmi dobře, skvělé zobrazení barev, které jsou navíc naprosto reálné, s tv signálem si i v 50 palcích poradí bez problémů a největší překvapení je "hluk", tato tv je nečekaně tichá, hřeje se minimálně, větráky najedou ani po více než 3 hodinách provozu, vlastně jsem je v akci ještě nezažil, zpracování tv je dokonalé včetně kovového ovladače, mohu vřele doporučit

to gas: ale to ma od tych 26t povodne spominanych hodne daleko. to neni stejna liga :thumbsup_anim: to je spicka v triede. alebo sa mylim a vyhodne si nakupil? :)

Odesláno

Zcela zbytečné dohady. Oboje může být velmi dobré i špatné. Když vidím v některých obchodech LCD nižší kategorie i s vyšší úhlopříčkou, chce se mi zvracet, a to není třeba dívat se z 30 cm na strukturu obrazu, barvy a ostrost. Není pak divu, že někdo soudí, že LCD v temné místnosti svítí v celé ploše. To je prostě laciný šunt. A druhá věc - co se do toho pouští. Když si někdo spojí zdroj signálu s jakoukoliv TV scartem, tak není divu, že není spokojen. Všechno chce své.

Já využívám sestavu LCD Samsung LE40A786 a přes HDMI ji krmím ze satelitu Octagon SF918HD s modulem Diablo, který mi ve spojení s ještě nekterými věcmi umožňuje příjem cca 25 HD programů. K tomu HDD, který je schopen zaznamenat HD programy. Časem přibude BluRay, ale zatím se mi po něm moc nestýská, nestačím ukoukat ani to, co je aktuálně.

Odesláno

Ahoj,

já mám LCD SONY Bravia 52W4500 a na obraz si rozhodně nemohu stěžovat. Tedy poté, co jsem ji dovybavil satelitním přijímačem Vantage HD 8000S. Obraz par excellence. I sport. Ale HD vysílání je HD vysílání (to mají někdy komentátoři přes veškeré umění maskérů pleť.... :thumbsdown_anim: )

(Když jsem ji přivezl a provozoval přes pozemní vysílání, tak to byla katastrofa. V této uhlopříčce LCD přes pozemní příjem fakt NE)

Jirka

Odesláno

V pátek jsem kupoval kamarádce novou televizi. Byli jsme v Praze v Electroworldu a řekl jsem jí, ať si vybere takovou, jaká se jí bude líbit. Jestli plazma či LCD jsme fakt neřešili. Byl jsem zvědav, po čem sáhne a trošku se bál, že ji budu muset finančně usměrnit. Nicméně, zvolila LG 42PG3000 za necelých 17.000Kč.

Když jsem se jí ptal na další favority, označila další dvě plasmy. LCD ani jedno.

Nechci polemizovat o tom, že v obchodě pouštěli do TV různý signál a byly třeba různě nastaveny. Myslím, že by to bylo zbytečné.

Kamarádka měla (vcelku) volnou ruku při výběru a nebyla zatížena kecama o značce či technologii. A LCD se jí po stránce obrazu nelíbilo ani jedno.

Jasně, tímto příspěvkem jsem nepodal žádný důkaz o tom, že je plazma lepší, ale kamarádka je běžný spotřebitel, který prostě potřeboval novou televizi. A rozhodla se tak, jak rozhodla.

Takže ty kecy o mrtvých technologiích jsou mi k smíchu. Zrovna tak jako nějaké grafy barevného podání, co sem byly postovány. 99% zákazníků vybírá hlavně očima a pokud se jim líbí více to, co zprostředkuje plazma, tak proč by si to nemohli koupit?

P.S.: Televizi jsem jí v pátek naladil a ovládá se velmi intuitivně. Technicky ne příliš zdatná kamarádka nepotřebuje ani návod.

P.P.S.: Já mám doma 3 roky starého Panasonica. Tehdy stál docela hromadu peněz. A nemám zatím jediný důvod ho měnit. Změnu kvality obrazu nepozoruji. Možná to bude tím, že nekoukám na televizi 10 hodin denně, takže ji až tak moc nezatěžuji.

Odesláno
V pátek jsem kupoval kamarádce novou televizi. Byli jsme v Praze v Electroworldu a řekl jsem jí, ať si vybere takovou, jaká se jí bude líbit. Jestli plazma či LCD jsme fakt neřešili. Byl jsem zvědav, po čem sáhne a trošku se bál, že ji budu muset finančně usměrnit. Nicméně, zvolila LG 42PG3000 za necelých 17.000Kč.

Když jsem se jí ptal na další favority, označila další dvě plasmy. LCD ani jedno.

Nechci polemizovat o tom, že v obchodě pouštěli do TV různý signál a byly třeba různě nastaveny. Myslím, že by to bylo zbytečné.

Kamarádka měla (vcelku) volnou ruku při výběru a nebyla zatížena kecama o značce či technologii. A LCD se jí po stránce obrazu nelíbilo ani jedno.

Jasně, tímto příspěvkem jsem nepodal žádný důkaz o tom, že je plazma lepší, ale kamarádka je běžný spotřebitel, který prostě potřeboval novou televizi. A rozhodla se tak, jak rozhodla.

Takže ty kecy o mrtvých technologiích jsou mi k smíchu. Zrovna tak jako nějaké grafy barevného podání, co sem byly postovány. 99% zákazníků vybírá hlavně očima a pokud se jim líbí více to, co zprostředkuje plazma, tak proč by si to nemohli koupit?

P.S.: Televizi jsem jí v pátek naladil a ovládá se velmi intuitivně. Technicky ne příliš zdatná kamarádka nepotřebuje ani návod.

P.P.S.: Já mám doma 3 roky starého Panasonica. Tehdy stál docela hromadu peněz. A nemám zatím jediný důvod ho měnit. Změnu kvality obrazu nepozoruji. Možná to bude tím, že nekoukám na televizi 10 hodin denně, takže ji až tak moc nezatěžuji.

Šáhli jste podle mě dobře, snad jen model 6000 má fikaněji vyřešenou přední stěnu - celá přední plocha je z jedné "tabule" skla, moc dobře to vypadá a dobře se to udržuje. U televizí je to snad není jako u hodinek, začneš na 10k a skončíš, no víš kde... :D (po pravdě tomu moc nevěřím)

Odesláno
Šáhli jste podle mě dobře, snad jen model 6000 má fikaněji vyřešenou přední stěnu - celá přední plocha je z jedné "tabule" skla, moc dobře to vypadá a dobře se to udržuje. U televizí je to snad není jako u hodinek, začneš na 10k a skončíš, no víš kde... :D (po pravdě tomu moc nevěřím)

U TV neřešíš cenu, ale velikost ;) My začali na 82cm, pak přešli na 96cm a nakonec skončili na 106cm :D

Doma měla klasiku 55cm, tak jsem si říkal, že nová bude stačit 82cm, leč nestalo se.

V obchodě to všechno vypadá takový malý. Pak jsme to přivezli k ní domů, postavili tu stošestku na stolek v obyváku a šli ji přeměřit, zda nám omylem nezabalili o půl metru větší.

Model 6000 jsem tam neviděl, to s tím sklem může vypadat pěkně.

Humorná (vlastně spíše smutná) příhoda - ve výdeji mi důrazně kladli na srdce, že má televize při převozu stát, že nesmí ležet.

Naložili ji na vozík (podobnej, jako s ním jezdí Milis :) a před obchodem jim spadla. Tak se otočili a šli pro novou. Raději jsem šel s nimi, abych měl jistotu, že mi fakt dají jinou.

Já jinou sice dostal, ale ji mi jasné, že ten, kdo přišel po mně, dostal tu, která jim spadla na zem :(

Odesláno
to gas: ale to ma od tych 26t povodne spominanych hodne daleko. to neni stejna liga :thumbsup_anim: to je spicka v triede. alebo sa mylim a vyhodne si nakupil? :)

no jo no :) v rámci špičkové sestavy repro + AV, BR a SAT jsem ji od svého prodejce dostal za cca 54t, takže nebylo co řešit, ten obraz je špička

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...