Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jelikož mě chytla smartka a můj půvabný nesmártový, ale přesto nadupaný Panasonic, který mám pouze 3 roky nechci tak rychle propustit z jeho služeb, hledám varianty :oneeyed02: Myslíte, že tímto přístrojem udělám z mého tv dědečka smártku? Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji za každý postřeh"

http://www.korunka.cz/blu-ray/panasonic-dmp-bdt330eg

PANASONIC DMP-BDT330EG

Nová dimenze multimediálního 3D Blu-ray Disc přehrávače Panasonic s podporou přehrávání ve 4K:

• 4K (UHD) up-scalling obrazu
  • Miracast pro Android 4.2+, webový prohlížeč, konverze 2D/3D, BD-Live
  • VIERA Connect (sociální sítě Facebook, Twitter, Youtube, hry nebo videa na přání)
  • Podpora multimédií (Xvid, MKV, MP3, AAC, WMA, LPCM, FLAC, JPEG a další)
  • Přehrávání z domácí sítě pomocí DLNA
  • Snadné ovládání a multiuživatelský mód, eko
  • Přehrává BD-ROM/RE/-R, DVD-R/-RW/+R/+RW, CD/-R/-RW
  • Twin HDMI, optický výstup, slot pro SD/SDHC/SDXC, 2× USB pro přehrávání z externího HDD (2TB+ z NTFS/FAT32), LAN, vestavěná Wi-Fi, DLNA (DMP&DMR)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Aha, tak video jsem ani neviděl, vypadá to tam ale dobře, akorát na ten klídek, který tam pán prožívá, na ten já můžu s tím mým malým satanem zapomenout :lol2: Ale jako smart tv se to tváří, to jako zase jo"

no teoreticky podle toho videa v tom odkazu by to mělo tak být.

Odesláno (upraveno)

Aha, tak video jsem ani neviděl, vypadá to tam ale dobře, akorát na ten klídek, který tam pán prožívá, na ten já můžu s tím mým malým satanem zapomenout :lol2: Ale jako smart tv se to tváří, to jako zase jo"

no já si myslím, že takhle by jsi klid mít mohl ne ?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Ze šuplete by se dostal, je to střelec, ale ta postýlka je úžasná, díkas za tip  :clap:  Mrknu na korunku a pokud ji tam mají, vezmuzároveň s tím blue rajem :cheers:

no já si myslím, že takhle by jsi klid mít mohl ne ?

Odesláno (upraveno)

Muzete mi prosim poradit? Chtel bych 3D plasmu.

Vybrano jsem mel PANASONIC TX-P50ST60E a PANASONIC TX-P55ST60E a ani jedna ted neni k sehnani.

Uz to chci vyresit (xbox na 22 palcovym monitoru nic moc... :-) ), tak koukam i po jinych alternativach.

Bohuzel tomu moc nerozumim...

Mrkni na tento odkaz - top gaming TVs - jestli chceš plazmu  všeobecně je za nej označována Panasonic GT seies: http://www.techradar.com/news/television/tv/top-7-gaming-tvs-for-the-xbox-one-and-ps4-1158413

Třeba tato: http://www.alza.cz/50-panasonic-tx-p50gt60e-d398531.htm

Upraveno uživatelem igor261069
Odesláno (upraveno)

Ahoj, ja mam tenhle blue ray doma, ale mam smartku od Panasonicu, tak ho pouzivam jen na DVD / BR.

Co chces za zkusenosti? Napriklad posledni stazenej film z netu mi na tomhle BR z flashky nesel a na TV ano.

Ale jinak filmy, co jsem z nej pustel naprosto v poradku prehrajes.

Nejvic me zaujala funkce miracast, proto jsem ho poridil, ale cekam na novej foun od zamestnavatele, potrebuju novejsi Android. 

Snad bude fungovat i obracene, tz. vytukam neco na mobilu, pustim video a to same snad uvidim i na telce, ale moc jsem to nestudoval.

Kdyztak pisni SZ, rad pomuzu, ale nejsem velkej technofil... :)

Jelikož mě chytla smartka a můj půvabný nesmártový, ale přesto nadupaný Panasonic, který mám pouze 3 roky nechci tak rychle propustit z jeho služeb, hledám varianty :oneeyed02: Myslíte, že tímto přístrojem udělám z mého tv dědečka smártku? Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji za každý postřeh"

http://www.korunka.cz/blu-ray/panasonic-dmp-bdt330eg

PANASONIC DMP-BDT330EG

Nová dimenze multimediálního 3D Blu-ray Disc přehrávače Panasonic s podporou přehrávání ve 4K:

• 4K (UHD) up-scalling obrazu
  • Miracast pro Android 4.2+, webový prohlížeč, konverze 2D/3D, BD-Live
  • VIERA Connect (sociální sítě Facebook, Twitter, Youtube, hry nebo videa na přání)
  • Podpora multimédií (Xvid, MKV, MP3, AAC, WMA, LPCM, FLAC, JPEG a další)
  • Přehrávání z domácí sítě pomocí DLNA
  • Snadné ovládání a multiuživatelský mód, eko
  • Přehrává BD-ROM/RE/-R, DVD-R/-RW/+R/+RW, CD/-R/-RW
  • Twin HDMI, optický výstup, slot pro SD/SDHC/SDXC, 2× USB pro přehrávání z externího HDD (2TB+ z NTFS/FAT32), LAN, vestavěná Wi-Fi, DLNA (DMP&DMR)
Upraveno uživatelem uff
Odesláno

Ahojda, díky za zkušenost" Už jsem ho objednal, ale pouze mě zajímalo, zda-li přes něj budu schopný sdílet dokumenty na internetu a sledovat je na tv, což prej ano. To 4 K nějak poznám ve kvalitě na HD plazma TV? Nevím, co to 4K znamená, ale neuráží mě to nějak :D Každopádně jsem si také objednal action kameru gopro3, kde ten 4K je taky, tak se to bude asi hodit" Přeji hezký večer :cheers:

Ahoj, ja mam tenhle blue ray doma, ale mam smartku od Panasonicu, tak ho pouzivam jen na DVD / BR.

Co chces za zkusenosti? Napriklad posledni stazenej film z netu mi na tomhle BR z flashky nesel a na TV ano.

Ale jinak filmy, co jsem z nej pustel naprosto v poradku prehrajes.

Nejvic me zaujala funkce miracast, proto jsem ho poridil, ale cekam na novej foun od zamestnavatele, potrebuju novejsi Android. 

Snad bude fungovat i obracene, tz. vytukam neco na mobilu, pustim video a to same snad uvidim i na telce, ale moc jsem to nestudoval.

Kdyztak pisni SZ, rad pomuzu, ale nejsem velkej technofil... :)

Odesláno

Běž trochu zpátky na můj post 1284" Jo a můžeš za to ty, od té doby, co máš taky smártku, nespím :cheers: Takže mě budeš muset přispět ... :lol2:

Odesláno

jj, presne tak, 4k na full HD plazme neocenis

pak napis, jak to muzu sdilet po netu, tuhle funkci jsem vubec neobjevil...

Odesláno

xmickey: není zač - taky se koukám po nové k PS4 a mám tak favority v tomto pořadí: Sony Bravia KDL-46W905, Panasonic TX-P50GT60E nebo Panasonic TX-P50GT60E.

Odesláno (upraveno)

zmiňované 4 K je o rozlišení obrazu, většina z vás zná asi SD, HD, FULL HD a nově UHD nebo-li jinak ULTRA HD a ještě jinak 4 K :-)

ale co si dnes pustíte ve formátu 4 K?? ha. časem určitě ano, ale to bude ještě nějakou dobu trvat a navíc 4 K je vhodné/potřebné hlavně pro větší úhlopříčky, kde je nutnost mít jemnější rozlišení, aby na tak velké úhlopříčce byl obraz jednoduše řečeno koukatelný abyste na něm nevnímali jednotlivé pixely. Jinak plazmy mají ve výrobě postupně končit, pár výrobců si ponechá pár typů v kterých budou pokračovat, ale všeobecně mají končit-důvod? není o ně celkově už takový zájem, aby se výrobcům vyplatilo v tak velké výrobě dál pokračovat. Prostě jejich doba je u konce.

Sice plazma měla, má a bude mít vždy lepší obraz než LED TV z více důvodů: lepší pozorovací úhly, menší zpoždění obrazu=perfektní plynulost obrazu, lepší přechod z pomalejšího záběru do rychlejšího(akční scény)=beze čmouch(duchů), věrnější barvy-hlavně u bílé a černé ano - je spotřeba, ale už to není co dříve, takže bych se toho nebál=netopí to :-) .Kdo je fanoušek do sportu a tráví více času u sledování sportovních přenosů než u seriálů, tak jedině Plazmu-bude na to koukat s otevřenou pusou.

A pokud je někdo závislák na paření her na TV, tak lepší volba je Plazma!

Můj názor/mé info, kdo má něco jiného či proti-klidně pište, že píšu p.....ny, nemám s tím problém.

Jinak Panasonic=dobrá volba

Stanley

Upraveno uživatelem Standis

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...