gougy Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2013 Se nehádejte, přece se ve fullHD nebudete dívat na televizní programy (s vyjímkou dokumentů).Televizor dneška je především projekční zařízení ať už pro PC, nebo domácí kino.
panedge Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2013 Nevim no souhlasil bych s Hasnou.Mam Technisat HD,skylink,140 plazmu Panasonic a pripada mi,ze mam obraz jak prase.
quest987 Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2013 Tyhle do extremu vytazene militantni postoje mi naprosto nic nerikaji. Na vsecho 1080i tak od 3 Mega stoji za to mit dobrou HD tely. Tahle kvalita me osobne naprosto neurazi a takovych programu je na satelitu dost. I ta CT HD hraje docela pekne a ta ma jeste min. Proste prehanis jako krava, to je muj nazor. Takove nazory se obejvuji na ceskem internetu casto. "Kolo? Vsechno pod 150 tisic jsou naproste sracky. Moto? Pod litr a 150 koni se ani nedivej, to jsou totalni sracky. Televize? Loewe, vsechno ostatni sracky." Tyto vykriky, stejne jako ten, ze full HD je treba jen na 1080p a 20 Mbit, ovsem nemaji naprosto nic spolecneho s realitou. To jen autor si potrebuje pohonit perka pred obecenstvem. IMHO. Nevim no souhlasil bych s Hasnou.Mam Technisat HD,skylink,140 plazmu Panasonic a pripada mi,ze mam obraz jak prase. Pod toto se mohu podepsat. Rad bych to rozvedl i dále, ale nechci tu vytvořit zbytečnou přestřelku. Takže radši pomlčím.
Hasňa Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 Vcera jsem kouknul na CT HD a bezelo to na vic jak 10 Mbit. Plenty enough.
NIGHTinGALE Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Tak jsem dnes objednal přes Alzu taky Panasonic plazmu.55" Panasonic VIERA TX-P55ST50EŠel jsem o řadu níže, než GAS, ale obraz mi přijde skvělý, alespoň co jsem mohl v obchodě posoudit.Recenze od profíků taky dobrý: http://www.avforums.com/reviews/Panasonic-ST50-TX-P50ST50B-P42ST50B-P55ST50B-P65ST50B-55-Inch-3D-Plasma-TV-Review_354/Review.htmlJe to loňský model, takže cena byla luxusní. V Alze 27.990Kč, ale po uplatnění slevových kuponů vyšla na 26.990Kč.Dokonce jsem dal i na zdejší rady a zašel v Brně na Křenovou. Pravda, jsou tam experti a skvěle se s nimi povídá, ale za tu samou televizi chtěli 36.000Kč. To už je tak velkej rozdíl, že jsem se zachoval nesolidně a raději si ji objednal na netu. Nemám z toho úplně dobrej pocit, ale ten cenovej rozdíl je dost velkej.
Jirkasirka Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Tak jsem dnes objednal přes Alzu taky Panasonic plazmu.55" Panasonic VIERA TX-P55ST50EŠel jsem o řadu níže, než GAS, ale obraz mi přijde skvělý, alespoň co jsem mohl v obchodě posoudit.Recenze od profíků taky dobrý: http://www.avforums.com/reviews/Panasonic-ST50-TX-P50ST50B-P42ST50B-P55ST50B-P65ST50B-55-Inch-3D-Plasma-TV-Review_354/Review.htmlJe to loňský model, takže cena byla luxusní. V Alze 27.990Kč, ale po uplatnění slevových kuponů vyšla na 26.990Kč.Dokonce jsem dal i na zdejší rady a zašel v Brně na Křenovou. Pravda, jsou tam experti a skvěle se s nimi povídá, ale za tu samou televizi chtěli 36.000Kč. To už je tak velkej rozdíl, že jsem se zachoval nesolidně a raději si ji objednal na netu. Nemám z toho úplně dobrej pocit, ale ten cenovej rozdíl je dost velkej.NIGHTinGALE móc dobře si udělal. Má jí kamarád a trochu mu jí závidím. Ta Tvoje cena je opravdu super. Možná bych za těch ušetřených 9tis. ani neměl výčitky Mám od Panasonicu 3.TV v řadě a za mne mohu jen doporučit. A FullHD ocením převážně při sledování BD.
Locque Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Anžto nám dneska telka definitvině odešla do věčných lovišť, pořídili jsme tuhle: http://www.datart.cz/-3D-televize-SAMSUNG-UE46ES6570.html Měli jsme několik let LCD od Fujitsu Siemens a na tohle čumim jak tele na nový vrata... vobraz jak prase... přijde mi to jak z jinýho světa...
abbot Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Tak jsem dnes objednal přes Alzu taky Panasonic plazmu.55" Panasonic VIERA TX-P55ST50EŠel jsem o řadu níže, než GAS, ale obraz mi přijde skvělý, alespoň co jsem mohl v obchodě posoudit.Recenze od profíků taky dobrý: http://www.avforums.com/reviews/Panasonic-ST50-TX-P50ST50B-P42ST50B-P55ST50B-P65ST50B-55-Inch-3D-Plasma-TV-Review_354/Review.htmlJe to loňský model, takže cena byla luxusní. V Alze 27.990Kč, ale po uplatnění slevových kuponů vyšla na 26.990Kč.Dokonce jsem dal i na zdejší rady a zašel v Brně na Křenovou. Pravda, jsou tam experti a skvěle se s nimi povídá, ale za tu samou televizi chtěli 36.000Kč. To už je tak velkej rozdíl, že jsem se zachoval nesolidně a raději si ji objednal na netu. Nemám z toho úplně dobrej pocit, ale ten cenovej rozdíl je dost velkej. Zatraceně , už asi 3 měsíce vybírám TV v rozměru 55+ v limitu cca 30k a nikam jsem se nedopracoval .Původně jsem myslel, že popadnu nějakou led, ideálně LG, která má pasivní 3D (zajímá mě jen možnost hraní 2 lidí na X-Boxu) a že bude vyřešeno.Bohužel všude narážíím na stížnosti na kvalitu obrazu a nedokážu odhadnout, jestli to píšou obrazofilové nebo je to skutečnost.Díky vám tady teď už ve finále začínám uvažovat i o plazmě a jsem ještě o 2 kroky vzadějc než před 3 měsíci.
quest987 Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Odesláno 4. května 2013 Zatraceně , už asi 3 měsíce vybírám TV v rozměru 55+ v limitu cca 30k a nikam jsem se nedopracoval .Původně jsem myslel, že popadnu nějakou led, ideálně LG, která má pasivní 3D (zajímá mě jen možnost hraní 2 lidí na X-Boxu) a že bude vyřešeno.Bohužel všude narážíím na stížnosti na kvalitu obrazu a nedokážu odhadnout, jestli to píšou obrazofilové nebo je to skutečnost.Díky vám tady teď už ve finále začínám uvažovat i o plazmě a jsem ještě o 2 kroky vzadějc než před 3 měsíci.Nekvalita obrazu? Na jakem signalu?Mam doma 47" palcu LG s pasivnim 3D, ktere moc nepouzivam. Tlacim do toho UPC kabelovku a sem v pohode. Nasi maj 40"palcovou samsung ledku serii 8000 a musim rict , ze to lg nezustava nejak extra pozadu.
abbot Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Odesláno 4. května 2013 Nekvalita obrazu? Na jakem signalu?Mam doma 47" palcu LG s pasivnim 3D, ktere moc nepouzivam. Tlacim do toho UPC kabelovku a sem v pohode. Nasi maj 40"palcovou samsung ledku serii 8000 a musim rict , ze to lg nezustava nejak extra pozadu. Signál netuším, ale to co jsem četl se týkalo nějaké auto funkce, která má za následek vytváření pruhů v obrazu zejména při zimních sportech. Nedaří se mi tu recenzi najít .
Tomas_2002 Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 Ahoj chlapi, mohli byste mi prosím poradit nějakou telku ? Chtěl bych samozřejmě co nejlepší poměr cena výkon, 3D a úhlopříčku aspoň 60". Přemýšlím o téhle LED: http://www.ok1.cz/televize-lg-60ln575s-led/d-104232/ Ale zase je výrazně dražší než stejná úhlopříčka u plasmové TV, která by stála o 10 litrů méně. Měli byste nějakou radu, zkušenosti ?
Sphinxx Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 Mám tuhle TV: http://www.mall.cz/3d-televize/lg-42lm620s a jsem maximálně spokojen. Předtím jsem měl 82 cm a tohle je sakra rozdíl a je to "jen" 107cm. Proto, když tu čtu ty 140 cm, tak se nestačím divit .
Sphinxx Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 Ahoj chlapi, mohli byste mi prosím poradit nějakou telku ? Chtěl bych samozřejmě co nejlepší poměr cena výkon, 3D a úhlopříčku aspoň 60". Přemýšlím o téhle LED: http://www.ok1.cz/televize-lg-60ln575s-led/d-104232/ Ale zase je výrazně dražší než stejná úhlopříčka u plasmové TV, která by stála o 10 litrů méně. Měli byste nějakou radu, zkušenosti ?Teda já nevím, jak Ty, ale můj bratr má 3D od Pioneeru a dost na to nadává. Konkrétně na ten obraz. Cena je samo skoro jednou taková, jako u té co jsi tu dal odkaz a proto to pálí ještě více, ale pokud vím, říkal mi předminulý týden, že už by 3D nechtěl. Ta televize je samozřejmně neprodejná, takže si ji asi nechá. Chce si to vyzkoušet. Jinak za sebe LG vřele doporučuji.
Tomas_2002 Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 Já mám právě taky 82 a tu 152 chci hlavně kvůli PlayStationu. U běžných televizních programů mi to nevadí, ale když hraju na PS nějakou RPG hru a chci něco lovit v inventáři, tak se musím zvednout s gauče, dojít před televizi, najít předmět a zas si jít sednout na gauč a to mě štve Ještě mě napadlo toto low-cost řešení, ale to je zas komplikovaný, když držím v rukách gamepad Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 Jooo Tome, tak to se Ti nedivím. Nejsem příznivcem PS, ale mám Xboxy Kinecty a je fakt, že skrze HDMI je to ve FullHD sakra pecka. Například Forza je TOP. Aktuálně hraju Hitmana a taky pecka. No nicméně, asi bych úplně jen díky PS neprosazoval 3D, ale podle gusta ...
Sphinxx Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 A jinak přechod z 82 do 152??? TVL to musí být sakra sešup .
abbot Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Co byste raději volili LG modelovou řadu 2012 konkrétně: LG 55LM860V nebo řadu 2013 LG 55LA691S ?Máte někdo přehled o tom, jak jde technologie dopředu? Nemám představu, jestli jsou u nižších tříd za rok dohnat loňské vyšší třídy ...díky za názory
Tomas_2002 Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Já jsem televizi kupoval před týdnem a LG mi vymluvili úplně všichni....Hodně dobře umí poradit na fóru TVFreak.cz Mě tam nakonec poradili 60" SHARP a jsem spokojenej jak želva. Takže bych být tebou zkusil zeptat se také tam....
abbot Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Vím jak má tady každý rád lidi, co se jen přihlásí, chtějí jednorázovou radu a už se tu neukážou , tak bych nerad byl to stejný jinde... On ten výběr TV už je asi 3 měsíční anabáze. Chtěl jsem pasivní 3D, takže mi ve výběru zůstal jen Philips, LG, letošní Panasonic.Dál jsem si představoval, že hlavní využití 3D bude X-BOX dualplay a to panasonic neumí, takže mi zůstal jen Philips a LG.Philips je bohužel mimo budget, nebo se přítelkyni nelíbí designově (jó peklo no) a končím na LG ... Co sem se kde dočetl, tak LG je vytýkán slabý kontrast, ale musím říct, že se mi líbí víc mdlejší barvy...U Sharpu jsem taky přemýšlel o tý 60tce, protože cenou je to na úrovni levný 55 jinde, ale tak nějak mám k němu nedůvěru a četl jsem hodně rozporuplný recenze, kde na jednom místě vychvalují do nebes (viz. TV Freak) a jinde si na ně zas takovou chválu nepějou ...
Frantik Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 (upraveno) Dlouho jsem hledal televizi, ktera nema nesmyslne internety, wifiny, Lany a ja nevim co jeste a nasel jsem super Sony Bravia http://www.alza.cz/40-sony-bravia-kdl-40r474-d409876.htmPripojit PlayStationa to umi a flm to z externiho disku prehraje.Kdo chce televizi s vybornym obrazem a jednoduchym ovladanim, tak doporucuju. Upraveno 3. června 2013 uživatelem Frantik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se