Přejít na obsah

Televizory LED, Plasma...

RomanP

Doporučené příspěvky

Ahoj, chceme domů koupit novou TV a už jsme se zhruba rozhodli pro plazmu od Panasonicu, ale bude umístěna v pokoji ve vzdálenosti 3 m, možná něco málo přes 3 m.

A chci se zeptat, jestli není úhlopříčka 106 cm už moc na tuto vzdálenost? Pak je ještě možnost 94 cm, jenže v rozměru menším než 106 cm jsou už "jen" HD Ready, Full HD jsou u Panasonicu od 106 cm (jestli se teda nepletu). Díky moc za rady a zkušenosti.

Mám doma Panasonic s rozlišením HD ready (ne Full HD, myslím TH-42PX80), koukám na to z necelých 3 metrů a je to paráda. Dokonce snesu i satelitní signál z CzechLinku (naštěstí jsem nešel do DigiTV). A filmy z DVD paráda, není co řešit:-)

Kupoval jsem to před olympiádou, dnes je cena o cca 8000 nižší, za tu původní bych dnes už měl Full HD, ale BlueRay nemám ani neplánuji, takže výhody FullHD bych extra moc nevyužil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám doma Panasonic s rozlišením HD ready (ne Full HD, myslím TH-42PX80), koukám na to z necelých 3 metrů a je to paráda. Dokonce snesu i satelitní signál z CzechLinku (naštěstí jsem nešel do DigiTV). A filmy z DVD paráda, není co řešit:-)

Kupoval jsem to před olympiádou, dnes je cena o cca 8000 nižší, za tu původní bych dnes už měl Full HD, ale BlueRay nemám ani neplánuji, takže výhody FullHD bych extra moc nevyužil.

Díky, to je 106 cm, že?

EDIT: Jestli to je TH-42PX80, tak je to 106 cm, už jsem to našel. :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Mike.
Odkaz ke komentáři

3 metry je úplně v pohodě. Já klidně snesu na tuto vzdálenost i 127cm. Full HD je spíš investice do snad už nedaleké budoucnosti. Některé programy v tomto rozlišení už jedou (placené služby).

Já si právě také myslím, ale doma si myslí, že je to moc :D (teď je na tom místě TV s úhlopříčkou kolem 80 cm, nevím přesně, tak asi proto), ale já bych také raději 106 cm. armata_PDT_01.gif

Odkaz ke komentáři

Já si právě také myslím, ale doma si myslí, že je to moc :D (teď je na tom místě TV s úhlopříčkou kolem 80 cm, nevím přesně, tak asi proto), ale já bych také raději 106 cm. armata_PDT_01.gif

to neváhej, např. ta 106cm plazma TH42-PX80 je už dost výrazně pod 20 kKč, a i tenkrát za 30 to byl dobrý poměr cena/výkon

Odkaz ke komentáři

já teď kupuju celou sestavu včetně kina, hudby, TV a chci už vzít BR, četl jsem nějaké testy, že to dopočítává - lépe přehrává

i běžné dvd, nevím co je na tom pravdy, ale když už to kupuju, tak to vezmu včetně BR, na dvd už je 250 titulů, tak snad něco vyberu :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
zvažoval jsem tohle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=59805

nakonec asi vezmu led lcd ...

Málem jsem zmrzl, trávil jsem tam pěkných 14 dní. Tak už sis vybral anebo pokračujeme v jízdě ?

Edit - za tu dobu jsem vypil asi hekťák hnusnýho kafe a vyhulil tak 10 kartonů Kemtek.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

zvažoval jsem tohle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=59805

nakonec asi vezmu led lcd ...

LCD neber jedine Plazmu pokud nevis proc precti si znovu zacatek tohoto vlakna.

Ale jak se rika kdo chce kam pomozme mu tam.

edit - prehledl jsem to sloviclko LED tak jako by jsem nic nerek (LED neznam)

Upraveno uživatelem tyfo
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
..............Některé programy v tomto rozlišení už jedou (placené služby)............

A jaké prosím Tě, myslíš těch pár ze Skandinávie, z Německa a okolí nebo máš kartu na BBC a používáš Dreambox ?

Odkaz ke komentáři

někdo dělal testy s profi měřákem u LG plazma a spotřeba byla skoro na úrovni LCD, rozdíl nula nula nic, takže o tom to není,

nevím, hodím si korunou a něco koupím, každá technologie má svoje, už jsem zjistil, že v tomhle člověku nikdo neporadí ...

http://avforum.zive.cz/viewtopic.php?f=170...36961ec6bda0b37

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...