Flipik Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Zaplaceno, adresa v SZ. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elmelund Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 (upraveno) Elmelund hlásí: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Adresa v SZ. Edit: A samozřejmě děkuji. Upraveno 4. září 2012 uživatelem Elmelund Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Zaplacen jest.Adresa v SZ.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Tak i já sem ráno poslal korunky a SZ díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 3.paolousPrave jsem zaplatil a poslal adresu SZ.Moc dekuju. Paolous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 Zaplaceno a SZ pošlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 Zaplaceno, adresa v SZ, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 Ve středu předávám seznam Bakerovi do výroby. Zatím je potvrzeno 98 ks, takže ještě by bylo dobré 2 přidat. ZDE jsou instrukce a podrobný seznam zájemců, včetně těch, kteří zatím nezaplatili. Pokud na ně máte kontakt, zkuste se s nima spojit, bohužel SZ jsou většinou nedoručené..... Pokud má ještě někdo nový zájem, pošlete mi prosím do zítřka SZ + platbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Dnes seznam uzavřen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2012 Chlapi, jak to zatim vypada? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2012 Zatím to vypadá dobře Ještě tak 10 dnů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 beru to ze 3. pytlíku uprostřed.... Jinak paráda, že už je to zfušovaný....díky kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Supeeeer, ještě jednou děkuji..... už se těším, jak se mi tam bude vyjímat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maccin Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 (upraveno) Díky pánové, paráda těším se na zásilku. Upraveno 9. října 2012 uživatelem maccin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 beru to ze 3. pytlíku uprostřed.... To uz je bohuzel zadane Dneska vam to kolegyne zabali a rozesle. Par jich zustalo navic, pokud jeste nekdo chcete, napiste mi SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 ..sakryš..byl někdo rychlejší..a mě se tak zamlouvalo :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Tak mi to teď přivez pošťák. Odesilatel StrapShop.........teda Kuba? Každopádně díky a jdu je lepit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se