sect Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Odesilatel StrapShop.........teda Kuba? Ne.. . . . . . teda Baker. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Tak Kuba asi ne, podle kontaktů...........já jen, že to je podobný formát stránek eshopu jako má Kuba. Takže omluva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 ......byl si rychlejší............. fakt SORRY !!!!!!!!!! A ještě jedou děkuju. Samolepky jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Taky mi právě dorazilo... Moooc děkuji ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Chlapi, díky za loga. Jdu lepit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Myslím, že sluší.... Až se vrátí paní domu, tak to plácnu i na druhé auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Manželka už vyzvedla, jak zjistila, že je tami pro ni hned nalepila a já hokním v práci...... Tak až večer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 No, rano me to pekne dostalo... z prace mi volali, ze mi prisel nejaky dopis a at se stavim v kanclu a ze je z nejakyho "StrapShopu"... a ja celou dobu v hlave resil, co jsem si a kdy zase objednal nejaky remeny. Ale uz se to vysvetlilo a uz je i nalepeno. Takze diky panum za realizaci a zaslani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Dorazilo, díky moc. Já teď lepit nebudu, na autě už mám. Tyhle jsou do zásoby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Dorazilo a paráda. Díky kolegům za organizaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Taky moc dekuju za dodani, uz je flakla na aute. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Vcera dorazila zasilka,vypada to super,diky.Zkusim udelat foto jakmile nalepim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Dnes ji vyzvednu na poste a nalepim. pak hodim fotku..;-) diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Myslím, že sluší.... Až se vrátí paní domu, tak to plácnu i na druhé auto. Tak se taky přidám s dokumentací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 nalepeno..!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Tak se taky přidám s dokumentací Těm Swišťům obzvlášť sluší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Dnes obálka dorazila. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 Tak už jsou doma a jedna už bude jezdit světem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 dnes dorazila už konečne aj mne ďakujem veľmi pekne, vyzerá super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Vcera dorazila zasilka,vypada to super,diky.Zkusim udelat foto jakmile nalepim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se