Tondaa73 Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Ahoj všem, rád bych také jednu na své auto. Snad se brzy zas dotisknou.Pěkně jsi to otevřel.....kdyby měl někdo jednu navíc.....hodila by se hned vedle nálepek Glock a Apple.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Sakra, štvete mě, já bych si taky vzal, kdyby někdo měl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Já už teda samolepku mám, ale dovolím si pro příští kolo nadhodit drobný "zlepšovák". Osobně jsem bojoval s faktem, že mám na auto něco lepit. Napadlo mě tedy vzít takovou tu reklamní měkkou magnetku na lednici, vystřihnout kolečko o velikosti o něco menší, než je chronologo a ono logo nalepit na magnetku. Magnetka na autě drží jak přibitá a zároveň není problém ji sundat. Až budete organizovat další kolo, možná by stálo za to vznést na firmu dotaz, zda místo samolepící vrstvy není schopna dát tam tento tenký magnetek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 To neni spatnej napad pokud se proda auto atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Nezapomeňte ten nápad sundavat do myčky,já radši lepim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Kdyby se rozjizdelo dalsi kolo, tak se taky hlasim. Za me radeji lepici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Taky se hlásím o jednu pokud se bude realizovat další kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Kluci jestli jste k dosazeni v Brne, Olomouci nebo v Ostrave, tak se ozvete. Mam 2 kusy a posilat se mi to nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Já bych si vzal dvě. Jednu pro tátu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 tak bych to viděl na nový seznam: martigenTondaa73JaRooNBeetpapenVanilla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 (upraveno) Že se Vám do toho s.e.r.u, nebylo lepší se napřed zeptat zhotovitele, jestli půjde do další realizace... Upraveno 15. května 2014 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 to máš naprostou pravdu, až bude větší seznam - zájem tak bych to začal řešit.. a pokud se zhotovitelovi nebude chtít, doufám že aspoň poskytne info a materialy k tomu, abych to mohl kdyžtak zařídit sám. S tím nemám problém a doufám že ani minulý zhotovitel, protože nám všem jde přeci jen o prapagaci této stránky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Doporučuji psát seznam jak byl ten minulý, to znamená nejdříve požadované množství pak nick a pod seznam celkový počet. Jakmile tam bude 120 ks, myslím že by to mohlo jít, ale v pondělí to ještě proberu s Bakerem a to včetně ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Tak ja tedy zacnu. Beet - 3ks CELKEM - 3ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Beet - 3ksJaRooN - 2ks CELKEM - 5ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Přidal bych se s 2 ks, ale rozumím PC jako koza náklaďáku, a neumím to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 (upraveno) nejdříve požadované množství pak nick 3 Beet 2 JaRooN 2 Tondaa73 7 celkem Upraveno 18. května 2014 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 3 Beet 2 JaRooN 2 Tondaa73 1 siwi 8 celkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 3 Beet 2 JaRooN 2 Tondaa73 1 siwi 2 Lukis 9 celkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 CHYBA!!! 8 + 2 = 10 3 Beet 2 JaRooN 2 Tondaa731 siwi2 Lukis 10 celkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se