Přejít na obsah

Logo CHRONOMAGu / samolepka na auto

rmx

Doporučené příspěvky

Já už teda samolepku mám, ale dovolím si pro příští kolo nadhodit drobný "zlepšovák". 

Osobně jsem bojoval s faktem, že mám na auto něco lepit. Napadlo mě tedy vzít takovou tu reklamní měkkou magnetku na lednici, vystřihnout kolečko o velikosti o něco menší, než je chronologo a ono logo nalepit na magnetku. Magnetka na autě drží jak přibitá a zároveň není problém ji sundat. 

Až budete organizovat další kolo, možná by stálo za to vznést na firmu dotaz, zda místo samolepící vrstvy není schopna dát tam tento tenký magnetek. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to máš naprostou pravdu, až bude větší seznam -  zájem tak bych to začal řešit.. a pokud se zhotovitelovi nebude chtít, doufám že aspoň poskytne info a materialy k tomu, abych to mohl kdyžtak zařídit sám. S tím nemám problém a doufám že ani minulý zhotovitel, protože nám všem jde přeci jen o prapagaci této stránky ;)

Odkaz ke komentáři

Doporučuji psát seznam jak byl ten minulý, to znamená nejdříve požadované množství pak nick a pod seznam celkový počet. Jakmile tam bude 120 ks, myslím že by to mohlo jít, ale v pondělí to ještě proberu s Bakerem a to včetně ceny.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...