ondralbc Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Dekuju vypadají skvěle, středu menším auto tak je to perfektně načasování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Díky moc, logo vypadá krásně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Mám ho na tapetě na auťáku co jsem ho koupil, cca dva roky a drží jak kráva. Povedenej lep. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Mám ho na tapetě na auťáku co jsem ho koupil, cca dva roky a drží jak kráva. Povedenej lep. a jezdíš s tím i do myčky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Jasně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Samolepky dorazili. Ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Jsem rád že se logo líbí. ......Méně mě potěšila přiložená a nevyžádaná reklama.Chápu, že to musel být hrozný zážitek po rozbalení, proto doporučuji neúčastnit se žádných dalších akcí organizovaných Bakerem, případně mnou. Dělaly se už 3 nebo 4 kola a zatím všichni pochopili, že se nejedná o výdělečný podnik, je s tím spojeno celkem dost práce a ta nabídka strapshopu je to nejmenší. a jezdíš s tím i do myčky?Úplně v pohodě, samolepku jsem měl na testování přímo v mycí lince na jedné čerpačce ještě předtím, než jsme dělali první kolo. Po cca 200 mytích byla pořád jako nová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riotstarterr Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 (upraveno) Jsem rád že se logo líbí. Chápu, že to musel být hrozný zážitek po rozbalení, proto doporučuji neúčastnit se žádných dalších akcí organizovaných Bakerem, případně mnou. Dělaly se už 3 nebo 4 kola a zatím všichni pochopili, že se nejedná o výdělečný podnik, je s tím spojeno celkem dost práce a ta nabídka strapshopu je to nejmenší. Úplně v pohodě, samolepku jsem měl na testování přímo v mycí lince na jedné čerpačce ještě předtím, než jsme dělali první kolo. Po cca 200 mytích byla pořád jako nová.Máš snad problém s tím, že jsem vyjádřil svůj názor? O reklamě nepadlo předem ani slovo, měl jsem za to, že jsem za loga a práci s nimi spojenou zaplatil. Pokud byla cena nějakým způsobem podhodnocená, neměl jsem na to žádný vliv.Navíc to pro mě byla akce organizovaná soukromou osobou zde na fóru, o Strapshopu jsem si zmínky nevšiml. Upraveno 29. září 2014 uživatelem Riotstarterr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Super díky moc ja mam car policy po 6mesicich tak objednam příště víc do zásoby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Myslím že se jich dělalo více a Baker pár navíc bude mít. Kdybys ještě nějaké potřebova tak mu pisni SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Máš snad problém s tím, že jsem vyjádřil svůj názor? O reklamě nepadlo předem ani slovo, měl jsem za to, že jsem za loga a práci s nimi spojenou zaplatil. Pokud byla cena nějakým způsobem podhodnocená, neměl jsem na to žádný vliv.Navíc to pro mě byla akce organizovaná soukromou osobou zde na fóru, o Strapshopu jsem si zmínky nevšiml. Já s tím problém mám. Ono jenom nazobání adres, naštítkování a zabalení zásilek po 1-2 ks zabere nějaký čas, moje kolegyně s tím strávila cca 1,5 hodiny. Umíš-li počítat, sečti si všechny tyto aspekty, cenu obálky a poštovné za doporučenou zásilku a zjistíš, že jedna vizitka přidaná do obálky je opravdu malá náplast. Vždy byly všechny tyto akce (trička, čepice, samolepky) tady na fóru dotovány z volného času realizátorů, pokud s tím máš problém, buď tak laskav a raději se v budoucnu na žádný seznam nepřipisuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Máš snad problém s tím, že jsem vyjádřil svůj názor? O reklamě nepadlo předem ani slovo, měl jsem za to, že jsem za loga a práci s nimi spojenou zaplatil. Pokud byla cena nějakým způsobem podhodnocená, neměl jsem na to žádný vliv.Navíc to pro mě byla akce organizovaná soukromou osobou zde na fóru, o Strapshopu jsem si zmínky nevšiml.Já s tím mám dost problém.Kluci, co jsou tu léta, tady věnují volný čas tomu, aby sis ty, který jsi tu pár měsíců, objednal logo a pak prudil kvůli jedné přidané vizitce.Přemýšlím, jak tě slušně poslat někam, ale obávám se, že to nemá smysl a navíc sect s Bakerem vše podstatné napsali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riotstarterr Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Já s tím mám dost problém.Kluci, co jsou tu léta, tady věnují volný čas tomu, aby sis ty, který jsi tu pár měsíců, objednal logo a pak prudil kvůli jedné přidané vizitce.Přemýšlím, jak tě slušně poslat někam, ale obávám se, že to nemá smysl a navíc sect s Bakerem vše podstatné napsali. To mě ani nepřekvapuje, že máte problém s tím, že si někdo dovolí něco podotknout a vyjádřit svůj názor, do kterého nikomu NIC není, můžete maximálně oponovat.Taky jsem nijak nerozporoval, že to dalo nějaké úsilí, ale pokud jste si všimli, psal jsem, že bych očekával, že to bude zahrnuto v ceně, tzn. nechtěl jsem nic zdarma. Kdyby se předem řeklo, že 100Kč bude za balné a náklady s tím spojené, neměl bych s tím problém. Kdyby se předem řeklo, že součástí bude třeba nějaká reklama, neměl bych s tím problém. Ale kdyby mi přišla zásilka s dodatečnou cenou 100Kč, že je to za práci a bylo to bez předchozí dohody, problém to je. Stejně tak že obsahuje nevyžádanou reklamu (SPAM), v principu je to totiž jedno a to samé, ať už jde o peníze, reklamu, nebo něco jiného. Vám možná letáky ve schránce, e-mailu, za stěračem nebo bůhvíkde všude ještě nevadí, ale mně ano. Nepotřebuji je ještě mít v zásilkách, které jsem si objednal a zaplatil, tzn. nestojím o žádný marketing. Pokud by to stále někdo nechápal - vážím si vaší práce, která za tím stojí, úsilí a jistě i nadšení, o tom žádná. Sám už jsem takto několik věcí organizoval a vím moc dobře, jak nevděčná práce to může být. Tím chci říct, že nejsem nevděčný a nerad bych, aby to tak někdo chápal. Ale raději bych zaplatil větší, předem domluvenou částku, než narážet na něco, o co nemám zájem.Jde o princip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 To mě ani nepřekvapuje, že máte problém s tím, že si někdo dovolí něco podotknout a vyjádřit svůj názor, ... Víš, já ti mám pocit, že tady nejde o vlastní názor, ale o kverulantství... Když už jsme u té vizitky: uvědomuješ si, že už teď jsi obhajobou své nepřiměřené reakce ztratil mnohem víc času, než kdybys tu vizitku prostě hodil do koše, když tě tak irituje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Pokud bys čirou náhodou uvažoval o kalendáři, tak radši ani neuvažuj, protože v něm taky asi bude reklama na strapshop a mohla by tě urazit. Že kluci nechtějí zaplatit za práci kterou dělají pro ostatní chápu a vážím si toho. Všichni víme, že Baker je spjatý se strapshopem a vizitka o d něj mě spíš potěší. Za Spam to prostě nepovažuji, kdyby tam byla reklama na autobazar třetí strany, možná bych se pozastavil. Ale spíš ne, hodil bych jí do koše a bylo by mi to fuk, vím co s tím mají ostatní práce, tak se kvůli takové blbosti nebudu rozčilovat. Takhle to tu prostě funguje. Pokud se ti to nelíbí, doporučuji si nic neobjednávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riotstarterr Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 (upraveno) Víš, já ti mám pocit, že tady nejde o vlastní názor, ale o kverulantství... Když už jsme u té vizitky: uvědomuješ si, že už teď jsi obhajobou své nepřiměřené reakce ztratil mnohem víc času, než kdybys tu vizitku prostě hodil do koše, když tě tak irituje? Jak jsem psal výš, nešlo mi přece o to, kolik času strávím zbavení se vizitky. Stejně tak tohle za ztrátu času nepovažuji toto psaní. Pokud bys čirou náhodou uvažoval o kalendáři, tak radši ani neuvažuj, protože v něm taky asi bude reklama na strapshop a mohla by tě urazit. Že kluci nechtějí zaplatit za práci kterou dělají pro ostatní chápu a vážím si toho. Všichni víme, že Baker je spjatý se strapshopem a vizitka o d něj mě spíš potěší. Za Spam to prostě nepovažuji, kdyby tam byla reklama na autobazar třetí strany, možná bych se pozastavil. Ale spíš ne, hodil bych jí do koše a bylo by mi to fuk, vím co s tím mají ostatní práce, tak se kvůli takové blbosti nebudu rozčilovat. Takhle to tu prostě funguje. Pokud se ti to nelíbí, doporučuji si nic neobjednávat. Díky za info, něco z toho jsem nevěděl a vědět už nyní budu. Jinak Bakera neznám a na Strapshop jsem zde na fóru narazil v minulosti víceméně náhodou, do přímé spojitosti jsem si to nedával. Upraveno 29. září 2014 uživatelem Riotstarterr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Dik za vizitku kluci 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Já další psaní v tomto vlákně za ztrátu času považuji.JaRoon: +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Zábavný příspěvky, reklamy ve schránce mi nevaděj, v mejlu mi jdou do spamu a až budu příště něco objednávat budu rád, když mi k tomu přidáte nejen svou vizitku, ale třeba i nabídkový katalog tak, jako to dělá příkladně Panerai, Fortis, Dušák.....atd atd. A s cenou je to taky vaše věc, buď souhlasim, nebo nesouhlasim.... Sakra ale ta vizitka je fakt vážnej problém. Tohle obr už jsem dlouuuuho nepoužil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 jenom čumím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se