jebiga Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 presne ty nemáš za co děkovat to my mužem posílat dekovne dopisy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Verejne se tu kaji. Vlakno mi zapadlo a zapomnel jsem na to. Platba poslana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Připojuji se. Taky jsem to zazdil... Zaplaceno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Panove dekuji a budte v pohode. Objednavky vc adresy doruceni uzaviram v utery.... penize pak, to neni problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Jsi frajer, Farky, diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Diky diky moc za Tvoju ochotu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Hoši dá se ještě objednat ? Nejak jsem toto vlákno zazdil a až teď jsem si všiml. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Sry prave jsem poslal penize, mel jsem pocit, ze sem to platil a zjevne ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Ahoj kluci tak zastavuji objednavky, objednávám 120 ks dnes a jakmile budu vědět termíny dám tady info .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Tak jsem zase něco prošvihl...Kdyby měl někdo objednáno logo navíc, rád se ho ujmu..Kdyžtak SZ. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 ahoj lidi ...koncem října by mohlo být hotovo...tj. je objednano a bude se vyrabet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 No paradicka, vyborne, velka vdaka Ti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mcmartini Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Ďakujeme! A nevieme sa dočkať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta1973 Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Taky odesláno a moc děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Tak jsem to taky prosvihnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Ak by bola voľna tak sa hlásim tiez Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 (upraveno) no ak este mate ties zoberiem... aj viac ak bude na predaj nieco volne... Upraveno 9. října 2017 uživatelem cluzoe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Zdar hombres. Vypadá to, že budu dlouhodobě mimo ČR a machrovat s nálepkama chm.v Indii asi nemá valnej smysl. Tak esi někdo chcete mý 2ks, jsou k dispozici. Kdyžtak SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Uz se posilala? Asi ne ze:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se