Murphy97 Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 A ja zase cekam na poradny auto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta1973 Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Tady se mi to logo libi ale puristi mě asi zabijou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Taky reprezentuju, jen teda na nenapanejsim miste Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 ešte som sem nedával ale nalepené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Kolin. Kdopak? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigsaly Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Nezbyla tady někomu jedna, rád bych se jí ujal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Minulý týden jsem prodal Forester. Zkoušel jsem odlepit chronologo, že bych ho tu někomu věnoval. Absolutně bez šance. Drží jak helvétská víra. Takže jezdí někde v Košicích. Já věděl proč si beru další do foroty. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Kolin. Kdopak? Sent from my iPhone using Tapatalk To jsem ja....a nejhorší parkoviště v republice :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Talze odted prodej aut jen v ramci fora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Já mám jednu a tu samou nálepku už asi na patnáctým autě a vždycky jsem ji sundal bez problémů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Možná ta poslední edice má spešl lepidlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 To si nemyslím, tam bude zase nějáká oboustranná páska od 3M nebo něco takového. Samozřejmě se to po sundání nedá znova hned nalepit, ale musí se ta páska dát nová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Minulý týden jsem prodal Forester. Zkoušel jsem odlepit chronologo, že bych ho tu někomu věnoval. Absolutně bez šance. Drží jak helvétská víra. Takže jezdí někde v Košicích.Já věděl proč si beru další do foroty. :-) Tak sis měl nechat ty zadní dveře.Možná by to vyšlo levněji.Ta samolejda bude čím dál dražší.To víš,bylo jich jen pár. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Tak sis měl nechat ty zadní dveře.Možná by to vyšlo levněji.Ta samolejda bude čím dál dražší.To víš,bylo jich jen pár. Za par let: Koupim samolepku chronomag! Zn.: Nevadi, kdyz na ni bude i auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Lepší investice než BC. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 já už prodal 2 auta s odznakem Chronomagu a ani u jednoho se mi ho nepodařilo odlepit...fakt drží slušně a sám teď žádné nemám :-(((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinuhet Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 A nešlo by tedy dát udělat novou várku samolepek, když je tu o ně takový zájem ??? Nebo v čem je problém a nechce se mi pročítat všech 85 stránek tohoto vlákna abych to našel ...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Je to fakt.Z tý samolejdy nejde to auto kolikrát ani odlepit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetrys Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Taky bych se nějaké samolepky ujal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se