libor2002 Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 keď si chcem kúpiť auto kombíčko,tak prečo chceš aby som si kúpil hatchback Divne prirovnani ve srovnani s hodinkama
LoveSwissWatch Odesláno 6. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 čo je na tom divné ? tu išlo o veľkosť...veď predsa ak si chcem kúpiť hodinky 48-50mm (to je ako to kombi), tak prečo mi niekto chce vnútiť pocit, že to je veľké a mám si kúpiť maximálne tak 42mm (ako ten hatchback) ...a tak isto je to aj s cenou a značkou.Veď ak si chcem kúpiť lacnejšie auto s ktorým budem chcieť chodiť napr. len na rybačku a niekde do pola a je mi jedno, že sa zničí (veď nato si ho kupujem), tak prečo mi niekto vraví, aby som si radšej kúpil mercedesa na 21 kolesách s automatickou prevodovkou. Myslím, že úplne zbytočne sa tu rozoberá prečo taká veľkosť a prečo nie taká, prečo taká značka a nie taká.Jasne som to napísal a žiadal som o pomoc v podobe nejakého tipu, ktorý by spĺňal moje požiadavky a nie vaše.Veď tie hodinky si kupujem pre seba.Skúste sa teda zamerať skôr na to, na čo som sa spýtal, ako na to, prečo také chcem.Proti nikomu nič nemám, veď každému sa nám páči niečo iné. Pekný deň Divne prirovnani ve srovnani s hodinkama
Daemonultimate Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 (upraveno) Candino C4497/3 Wr 200m,45mm,safír,Swiss Made,dělají se i na tahu.Myslím,že na léto k vodě by 45 mohlo být tak akorát,cena kolem 200.Jinak ta Hanowa nevypadá pro tvůj účel špatně,jsou transparentní,nepřehlédnutelné a k plavkám proč ne. Upraveno 6. ledna 2013 uživatelem Daemonultimate
LoveSwissWatch Odesláno 6. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 vďaka za tip .sú naozaj veľmi pekné.Viem, možno sa to bude zdať už choré teraz, ale pod tých 46mm som nechcel už klesnúť. no puvažujem. ešte raz veľká vďaka Candino C4497/3 Wr 200m,45mm,safír,Swiss Made,dělají se i na tahu.Myslím,že na léto k vodě by 45 mohlo být tak akorát,cena kolem 200.Jinak ta Hanowa nevypadá pro tvůj účel špatně,jsou transparentní,nepřehlédnutelné a k plavkám proč ne.
Daemonultimate Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Ještě jedny proti mému in natura,ne přímo Swiss,ale 46mm,100m,automaty -píšou japonský strojek,podrobnosti si určitě najdeš,cena pod 200 Invicta 6057 Pro Diver - víc foto: http://forums.watchuseek.com/f71/cant-resist-anyone-familiar-invicta-6057-a-443196-2.html
LoveSwissWatch Odesláno 6. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 tie Swiss Military majú určite 44mm ? ja som všade čítal 46mm Tie Wenger sú tiež veľmi pekné, jedni Wenger Commando Racing už vlastním tak oni ty Swiss military maj 44 a ty Wengery 43, což zase není tak hrozný... edit: tak abych taky nebyl úplně OT, volil bych ty Wengery a když ty SM, tak oranžovo černý
neferirkare Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 mám aj mechaniky, ale ako som napísal, chcem len naozaj niečo k vode do 200?. keď ich za 3 roky zničím, nevadí Jasně, určitě jsem nikomu nechtěl nic nutit
Daemonultimate Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 (upraveno) Další ultimátní: Zeno Watch Basel Airplane Diver Quartz 45 mm- WR 500m-swiss, víc foto http://uhrforum.de/z...pzustand-t60050dělají se ve více barevných variantách http://www.chrono24....ew&watchTypes=U Upraveno 6. ledna 2013 uživatelem Daemonultimate
Gustaf Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 (upraveno) tie Swiss Military majú určite 44mm ? ja som všade čítal 46mm Tie Wenger sú tiež veľmi pekné, jedni Wenger Commando Racing už vlastním ono jestli těch 46 není myšleno i s korunkou edit http://www.amazon.co...ilitary+oceanic ikdyž ono je to všude jinak. Zajdi někam do kameného obchodu a vyzkoušej... Upraveno 6. ledna 2013 uživatelem Gustaf
habadej Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Další ultimátní: Zeno Watch Basel Airplane Diver Quartz 45 mm- WR 500m-swiss, víc foto http://uhrforum.de/z...pzustand-t60050dělají se ve více barevných variantách http://www.chrono24....ew&watchTypes=UČlověče, to jsem nevěděl, že se dají pořídit Zena i když v baterce za takovou cenu. Mít stejný touhy jako LoveSwissWatch, tak neváhám a hupsnu po nich. Tam bude zpracování asi nejlepší mezi těmi co proběhly tímto vláknem. Parádní typ!!
Daemonultimate Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Člověče, to jsem nevěděl, že se dají pořídit Zena i když v baterce za takovou cenu. Mít stejný touhy jako LoveSwissWatch, tak neváhám a hupsnu po nich. Tam bude zpracování asi nejlepší mezi těmi co proběhly tímto vláknem. Parádní typ!! Z toho co proběhlo jsou to super ultimáty,ale mám z toho všeho trochu husí kůži.
LoveSwissWatch Odesláno 6. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 bomba .takúto nejakú pomoc a dobrý tip som očakával.Máš moje uznanie , smekám pred tebou Další ultimátní: Zeno Watch Basel Airplane Diver Quartz 45 mm- WR 500m-swiss, víc foto http://uhrforum.de/z...pzustand-t60050dělají se ve více barevných variantách http://www.chrono24....ew&watchTypes=U
LoveSwissWatch Odesláno 6. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 habadej vidíš, toto som myslel tým komentárom o tom, kto tu ako dlho je na fóre.Ja aj keď som moju prvú registráciu na fóre spravil v r 2009 nemám toľko poznatkov ako niekto, kto tu je omnoho kratšie.Niekto sa tomu venuje naplno a niekto len tak okrajovo ako ja, preto nemám toľko poznatkov a skúseností Člověče, to jsem nevěděl, že se dají pořídit Zena i když v baterce za takovou cenu. Mít stejný touhy jako LoveSwissWatch, tak neváhám a hupsnu po nich. Tam bude zpracování asi nejlepší mezi těmi co proběhly tímto vláknem. Parádní typ!!
Daemonultimate Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Snažil jsem se co nejvíce přiblížit tvému zadání bez ohledu na to co bych dal nebo nedal na ruku.Budeš to kupovat a nosit Ty a tak je nejpodstatnější,aby se to líbilo Tobě. Třeba ještě přijdou další a lepší kusy od zkušenějších kolegů.
LoveSwissWatch Odesláno 7. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 (upraveno) máte niekto skúsenosti so značkou LUMINOX ? našiel som ďalšiu zaujímavú alternatívu,ktorá by možno ešte spadala do mojich požiadaviek na kúpu. Jedná sa o Luminox 8802 black ops carbon ďakujem vopred za každý komentár Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. ledna 2013 uživatelem LoveSwissWatch
StanoBare Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 (upraveno) O Luminox sa tu popísalo dosť, myslím aj všeobecné názory na kvalitu spracovania atď. Prejdi si to tu, je možné že sa tu už objavil aj tebou spomínaný model ops carbon. Nejako klesáš na priemere, milimeter po milimetri, zachvíľu nám tu klesneš na 42mm Myslím, že tie Zena vyzerajú veľmi dobre aj napriek súboju o miesto medzi dátumovým oknom a "3". Sú výraznejšie. Zelená podľa obrázka sa mi zdá, že na ciferníku a lunete je v rôznych odtieňoch. Oceľ je taký univerzálnejší ako full black military modely. edit: Aha, pardon, píšeš, že to nebude univerzál, ale jednostranné využitie k vode. Upraveno 7. ledna 2013 uživatelem StanoBare
LoveSwissWatch Odesláno 7. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 klesám, klesám, lebo som zistil, že za 200? nieje nič v tých väčších rozmeroch, čo by stálo zato od tých Swiss Military Hanowa ma tu tak nejako odhovárajú, no stále sa mi páčia...sú fakt také ,,letné,, pozerám stále aj na tie Zeno, tie sú nádherné, no ale vždy sa mi páčili aj Luminox-y. Nejako sa mi to zamotáva všetko...asi to chce aspoň pár dní nehľadať, nič nepozerať a potom sa znovu pozrieť na všetkých kandidátov a vybrať...sám som zvedavý pri čom nakoniec skončím ...ale určite dám vedieť O Luminox sa tu popísalo dosť, myslím aj všeobecné názory na kvalitu spracovania atď. Prejdi si to tu, je možné že sa tu už objavil aj tebou spomínaný model ops carbon. Nejako klesáš na priemere, milimeter po milimetri, zachvíľu nám tu klesneš na 42mm Myslím, že tie Zena vyzerajú veľmi dobre aj napriek súboju o miesto medzi dátumovým oknom a "3". Sú výraznejšie. Zelená podľa obrázka sa mi zdá, že na ciferníku a lunete je v rôznych odtieňoch. Oceľ je taký univerzálnejší ako full black military modely. edit: Aha, pardon, píšeš, že to nebude univerzál, ale jednostranné využitie k vode.
StanoBare Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Pauza, preluftovať sa vonku určite pomôže , ale hlavne aj vidieť aspoň niektoré modely v reále. Neviem kde sídliš, ale Luminox je pomerne dobre zastúpený, takže by sa od nich dalo niečo omrknúť. SM Hanowa - z vlastnej skúsenosti obrázok vs realita, choď si ich nejaký model riadne pozrieť. Kedysi som ich mal v merku, model chrono alarm Navigator, ale z predajne som odchádzal sklamaný. Nechcem zovšeobecňovať, len upozorňujem.
LoveSwissWatch Odesláno 7. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 jasné, pred kúpou si ich pôjdem určite ešte omrknúť niekde do obchodu zatiaľ aspoň takto vyberám, aby som mal aspoň aký taký prehľad, že čo by som vlastne bral...zajtra ešte posledný pracovný deň a potom v stredu šup 2 týždne voľno takže bude dosť času na prevetranie hlavy a návštevu obchodov Pauza, preluftovať sa vonku určite pomôže , ale hlavne aj vidieť aspoň niektoré modely v reále. Neviem kde sídliš, ale Luminox je pomerne dobre zastúpený, takže by sa od nich dalo niečo omrknúť. SM Hanowa - z vlastnej skúsenosti obrázok vs realita, choď si ich nejaký model riadne pozrieť. Kedysi som ich mal v merku, model chrono alarm Navigator, ale z predajne som odchádzal sklamaný. Nechcem zovšeobecňovať, len upozorňujem.
Bob Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 No a kdyz to chces k vode neni tech 10 ATM malo, spis bych bral tech 30ATM co ti doporuoval Gustaf ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se