Přejít na obsah

Chut na novu limitku

60 hlasů

1. 1. Mas zaujem o limitku hodiniek do 40mm?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 386
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Nevim nevim co z toho bude, ale zatim flintu do zita nehazim, uvidime az padnou Navrhy, kazdopadne zitra odlitam a vracim se 7.2. Tak zatim jsem stale ve hre, internet tam sporadicky asi bude tak to snad budu stihat sledovat

Odesláno

Ked sa vas navrh bude priblizovat k tomu, tak sa hlasim.

Modernejsie upravena verzia 656, ktora by sa nemala vyrabat. Sek..dovka z modelu 144. Datumovka odstranena, ale vedel by som si ju tam predstavit, pekny obdlznicek s tenuckym cervenym okrajom. Zobrazujuc aktualny CAS TU A TERAZ a nie v inych paravelnych dimenziach (GMT).

Dnu dame akykolvek strojcek, korunku nemusime mat az taku vypuklu. Dame tomu pekny cierny kaucuk. Nejake sklo s AR. Nazbiera sa nas 69 kusov pri cene 14999kc.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

P.S. Viem si to predstavit aj v modrej.

:war:

Odesláno

No začíná to nabírat velice zajímavý směr....sice jsem byl původně pro něco univerzálního ale i pořádný otloukánky by mi nevadily....tak sem zkuste někdo fláknout návrh, a možná by nebylo od věci opravdu založit nový vlákno, zde se to už míchá všechno dohromady

Odesláno

V tom pripade to posunieme este dalej na WUS a uhrforum.de a pod. Dame spravit 2013 kusov a poprosime Sinn, nech nam dotlaci k nazvu pismena CHRO (odkaz na chronomag)

a cenu este znizime na 9999kc, 399eur a 550USD(nech si Amici aspon raz priplatia). :boxing:

Odesláno

Pouzdro ze 144, hluboce černý ciferník v kombinaci s oranžovou, bez chrona , safír, tah nebo kaučuk s překlápěčkou...nádhera. Kdo to rozjede ? :)

To pouzdro vypadá opravdu dobře :

sinn144arm.jpg

Odesláno

A chtělo by to trochu větší divočinu. Takhle je to celkem nuda.

Souhlas, chci nejaky barevny stupnice na cifru, oranzovo/zeleno/cerveny, zachranarsky barvy, nejaky heslo.....neco smile_anim.gif

Odesláno

Jo, udělat hodinky s funkcemi Sinn EZM7 v malém měřítku.

Takový Feuerwehr Retro...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

edit: tady je jedna fotka několika EZM a ty vlevo vůbec nejsou zlý... a přitom nijak složitý:

http://www.mwrforum.net/forums/showthread.php?t=4896

Odesláno

Jo, udělat hodinky s funkcemi Sinn EZM7 v malém měřítku.

Takový Feuerwehr Retro...

edit: tady je jedna fotka několika EZM a ty vlevo vůbec nejsou zlý... a přitom nijak složitý:

http://www.mwrforum.net/forums/showthread.php?t=4896

Jojo - tohle se mi docela líbí. :smile_anim:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...