Frantik Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Aldo, hod to do jineho vlakna a spolecne s Kubsonem byste to meli rozjet. Rozjel bych to sam, ale nemam ted cas.
zekon7302 Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 vůči quartzu mám všeobecnou averzi,i přesto mně zajímá,co případný servis,předpokládám že pouze u Sinn
Chosef76 Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Frantovu představu schvaluji a souhlasím s Aldou, že bez lunety.
Bob Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Nevim nevim co z toho bude, ale zatim flintu do zita nehazim, uvidime az padnou Navrhy, kazdopadne zitra odlitam a vracim se 7.2. Tak zatim jsem stale ve hre, internet tam sporadicky asi bude tak to snad budu stihat sledovat
marosh Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Kluci, lunetu ne, proc mit na hodinkach neco, co Sinn neumi tzn. chod lunety. Ja bych chtel echt hodinky bez chyby Souhlasím.
People Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Ked sa vas navrh bude priblizovat k tomu, tak sa hlasim. Modernejsie upravena verzia 656, ktora by sa nemala vyrabat. Sek..dovka z modelu 144. Datumovka odstranena, ale vedel by som si ju tam predstavit, pekny obdlznicek s tenuckym cervenym okrajom. Zobrazujuc aktualny CAS TU A TERAZ a nie v inych paravelnych dimenziach (GMT).Dnu dame akykolvek strojcek, korunku nemusime mat az taku vypuklu. Dame tomu pekny cierny kaucuk. Nejake sklo s AR. Nazbiera sa nas 69 kusov pri cene 14999kc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. P.S. Viem si to predstavit aj v modrej.
sashator Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 No začíná to nabírat velice zajímavý směr....sice jsem byl původně pro něco univerzálního ale i pořádný otloukánky by mi nevadily....tak sem zkuste někdo fláknout návrh, a možná by nebylo od věci opravdu založit nový vlákno, zde se to už míchá všechno dohromady
sect Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 P.S. Viem si to predstavit aj v modrej.Aj v oranzove.
marosh Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Já bych zůstal u pouzdra z 144, ten mě bere.
kubson Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Nazbiera sa nas 69 kusov pri cene 14999kc. na Sinny za 15 najdeš určitě daleko víc zájemců hehe
People Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 V tom pripade to posunieme este dalej na WUS a uhrforum.de a pod. Dame spravit 2013 kusov a poprosime Sinn, nech nam dotlaci k nazvu pismena CHRO (odkaz na chronomag) a cenu este znizime na 9999kc, 399eur a 550USD(nech si Amici aspon raz priplatia).
Chosef76 Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Pouzdro ze 144, hluboce černý ciferník v kombinaci s oranžovou, bez chrona , safír, tah nebo kaučuk s překlápěčkou...nádhera. Kdo to rozjede ? To pouzdro vypadá opravdu dobře :
Honza.manta Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Nějak se v tom začínám ztrácet. Takže teď už jsme bez GMT a bez vnější lunety?
sect Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Chtělo by to profíka.A chtělo by to trochu větší divočinu. Takhle je to celkem nuda.
Frantik Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 A chtělo by to trochu větší divočinu. Takhle je to celkem nuda.Souhlas, chci nejaky barevny stupnice na cifru, oranzovo/zeleno/cerveny, zachranarsky barvy, nejaky heslo.....neco
Frantik Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Tohle chci, neco takovyho! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Jo, udělat hodinky s funkcemi Sinn EZM7 v malém měřítku.Takový Feuerwehr Retro... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. edit: tady je jedna fotka několika EZM a ty vlevo vůbec nejsou zlý... a přitom nijak složitý:http://www.mwrforum.net/forums/showthread.php?t=4896
Honza.manta Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Jo, udělat hodinky s funkcemi Sinn EZM7 v malém měřítku.Takový Feuerwehr Retro... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. edit: tady je jedna fotka několika EZM a ty vlevo vůbec nejsou zlý... a přitom nijak složitý:http://www.mwrforum.net/forums/showthread.php?t=4896Jojo - tohle se mi docela líbí.
MarcelG Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 tak na rychlo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.