VS Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 http://www.maximus.cz/index.php?tridit=Seq...incpage=sequens Při hledání hodinek na internetu jsem narazil na tuhle stránku. Něco pro zdejší fajnšmekry. Co na ně říkáte?
rafficek Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 Koukal jsem i na ten jejich web a podle mě je to děs a hrůza....
steel Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 no to je hlina - to je fakt hruza - a ty kecy !! kdo nosi hodinky sequens nema dvojnika .... se strojkem ronda ci myota (nebo jak se to pise)... je to k smichu; netusil jsem, ze quartz strojky maji koreny ve francii a navic v 18. stoleti
PanzerBear Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 No podle me to neni uplne nejhorsi. Sice bych do toho nesel, ale nekdo urcite takove "hand made/batika like" oceni.
watch Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 To je jako "handmade" boty, made in china.
rafficek Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 no ty ceny jsou uplne silene! Chtel bych videt toho blazna ktery si to koupi...
MiDDDla Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 Treba jednou prorazi nekde v Asii, treba v Ja ponsku teda pokud zavhovaji cenu a ty eura nahradi yeny... Co myslite panove?
odklizec Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 Ja bych to tak uplne neshazoval. Sice nestastny vyber strojku, ale pokud si ten clovek dela pouzdra sam a neni to cele habadura, tak to je spis pochvaly hodny pocin. Ze se netrefil do vkusu zrejme nikoho na tomto foru je jeho smula Mozna by to chtelo videt nazivo celek..krabicka, dokument, hodinky. Nepredpokladam, ze bych si neco takoveho koupil, nelibi se mi ani jedny, ale na druhou stranu, pokud je to vyroba jednoho cloveka, dobry pokus!
rafficek Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 Dobry pokus jak z lidi vytriskat nekrestanske penize pod nejakou zaminkou exklusivity a originality pri odkazu na historickou vyrobu. Zda se mi to cele nevkusne, ale zakazniky si to mozna najde. Podle me je to aspirant na nejosklivesji hodinky EVER!
bery Odesláno 4. února 2006 Nahlásit Odesláno 4. února 2006 Mě se zdá, že to má něco do sebe. Časem se třeba objeví i jine strojky a modely.
Lukáš Odesláno 4. února 2006 Nahlásit Odesláno 4. února 2006 Pokud je opravdu vyrábějí, tak jak prezentujou, pak je třeba ocenit jejich odvahu a nedalo by se tomuto postupu upřít jakési kouzlo. Ale spíše si myslím, že je to výborná pohádka záhadného výrobce, který chce samozřejmě vydělat, cany jsou více než přitažlivé
kubson Odesláno 5. července 2007 Nahlásit Odesláno 5. července 2007 refreshuju tohle staré téma protože jsem na to narazil až dnes... http://zabava.dama.cz/clanek.php?d=7215
Návštěvník YPO Odesláno 5. července 2007 Nahlásit Odesláno 5. července 2007 koupit se dají zde: http://www.ehodinarstvi.cz/SEQUENS-1885_d144.html
kubson Odesláno 5. července 2007 Nahlásit Odesláno 5. července 2007 a stránky "výrobce" http://www.sequens.eu/ a pak někdo bude tvrdit že nezávislí hodinář se u nás nemůže uživit! když se dá prodávat taková děs a hrůza...
cali Odesláno 5. července 2007 Nahlásit Odesláno 5. července 2007 prepacte mi pani ale nic zas tak horibilneho na tom projekte nevidim, vo svete hodiniek sa predavaju aj vacsie obskurnosti za ovela vacisie peniaze a u ovela renomovanejsich znaciek ak som to spravne pochopil, tak je v tom nejaka eta, asi 2824 a ta cena 20K vzhladom k okolnostiam nie je sice ludova ale myslim ze viac menej vystihuje podstatu veci predsa len je to co kus to original a cely napad je ked nic ine tak originalny je pravda ze mozete vybrat stroj z nejakych masivnejsich primiek par krat do puzdra udriet kladivom a budete mat rovnako "originalne" hodinky ale ako tu uz niekto vyssie spomenul svojich priaznivcov si to urcite najde ten design nie je uplne od veci a ja sam by som mozno podobne hodinky na ruke zniesol, aj ked je pravda ze mat zbytocnych 20K na hodinky tak sequens sa asi nedostane ani do prvej desiatky kandidatov to priznavam bez mucenia
kubson Odesláno 5. července 2007 Nahlásit Odesláno 5. července 2007 jako chápu.. kdybych byl flinstoun tak si je na ruku taky vezmu holt marketing je mocná zbraň
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se