Ohm-Aztec Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 No jasně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 vyber miesta aj zraz na jednotku, pochvala organizator-ovi/om. skoda ze sme nemohli zostat dlhsie, dufam ze nabuduce budeme chlapci dolnozemski v rovnakej zostave az do rana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Nekecej a davej fotky :-)Bohužel až v pondělí v práci,ted nemam doma pocitac :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 tentokrát jsem nefotil, a myslím, že jsem měl. nabudúce napravím. jinak skvělý večer v ještě lepší společnosti. díky vám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Díky za super akci. Já tam pro změnu měl foťák, ale zapoměl jsem fotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 3. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Díky za účast všem, kteří vážili někdy i dost dalekou cestu k nám, do Prostějova. V tomhle počtu (jestli jsem nepočítal špatně, tak 38 kusů), si už těžko každý pokecá s každým. Ale i tak to mělo něco do sebe. Hejdíkovy fotky budou určitě lepší, něž tyhle z telefonu, ale dám to aspoň jako ochutnávku. Těším se na příště.....Cyril. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Tak tentokrát fotek moc není,protože při takové akci na focení prostě čas nebyl.Takže fotek je jen pár a taaky kvalita docela pokulhává,díky tomu,že jsem nějak zapoměl nabít baterky v externím blesku Vzhledem k tomu,že osádka srazu byla rozstrkaná po celé hospodě,tak oblítat všechny bylo taky nad mé síly,takže se omlouvám,pokud jsem někoho netrefil.Těším se na další akci Zde odkaz na těch pár fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Tak tentokrát fotek moc není,protože při takové akci na focení prostě čas nebyl.Takže fotek je jen pár a taaky kvalita docela pokulhává,díky tomu,že jsem nějak zapoměl nabít baterky v externím blesku Vzhledem k tomu,že osádka srazu byla rozstrkaná po celé hospodě,tak oblítat všechny bylo taky nad mé síly,takže se omlouvám,pokud jsem někoho netrefil.Těším se na další akci Zde odkaz na těch pár fotekHejdíku, super. Díky a drž se !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Pánové, přiznejte se, kdo si objednal červený Marlbora a nezaplatil je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Pánové, přiznejte se, kdo si objednal červený Marlbora a nezaplatil je...ty woe já bílé.. ..ůplně mě to vypadlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 ..ty woe já bílé.. ..ůplně mě to vypadlo.. Mám u Tebe šede a Vláďa 2 pětky....jsme se na tebe složili,páč jsme v tom nechtěli hudáka Cyrdu nechat samotného,když jako poslední platil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Mám u Tebe šede a Vláďa 2 pětky....jsme se na tebe složili,páč jsme v tom nechtěli hudáka Cyrdu nechat samotného,když jako poslední platil ..tý jo..se propadnu do západního německa.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 4. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 No aspoň že ses přiznal. Zapomenout může každý....Ale příště už poslední neplatím...páč 11 piv a z toho nějaký kvasnicový jsem fakt neměl..:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 No aspoň že ses přiznal. Zapomenout může každý....Ale příště už poslední neplatím...páč 11 piv a z toho nějaký kvasnicový jsem fakt neměl..:-). Poslední platí, kdo poslední odchází... ....jednou se hecnu a půjdu do toho s Tebou, zdržím se a dám si do trumpety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Tak tentokrát fotek moc není,protože při takové akci na focení prostě čas nebyl.Takže fotek je jen pár a taaky kvalita docela pokulhává,díky tomu,že jsem nějak zapoměl nabít baterky v externím blesku Vzhledem k tomu,že osádka srazu byla rozstrkaná po celé hospodě,tak oblítat všechny bylo taky nad mé síly,takže se omlouvám,pokud jsem někoho netrefil.Těším se na další akci Zde odkaz na těch pár fotekSuper fotky-díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 ja na nasich srazech platim dycky jako posledni, ma to tu vyhodu, ze si nemusim pamatovat, co sem mel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 ..ty woe já bílé.. ..ůplně mě to vypadlo.. Te zas priste vezmu mezi lidi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 Opět, jako vždy v PV, výborná akce !Jmenovku mel sice jenom Cyril, ale vůbec to nevadilo. Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 (upraveno) No aspoň že ses přiznal. Zapomenout může každý....Ale příště už poslední neplatím...páč 11 piv a z toho nějaký kvasnicový jsem fakt neměl..:-). Já jsem nevěděl, kolik jsem jich měl, a tak jsem, při lítostném pomyšlení na posledního platícího, pro sichr zacáloval těch piv 12. A kdybych měl 12, tak se mnou nehnete a já odešel po svých :-) Jo a Hejdiku, super foto, díky! Jsem děsnej fešák :-) Upraveno 8. listopadu 2013 uživatelem Sedlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 Možná by nebylo od věci začít plánovat "vánoční akci"...což? ...já jen abych měl dost času napsat si seznam přání a aby jste se podle toho stihli zařídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se