financ Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Rád jsem Vás opět viděl a poznal nový tváře. Povedená akce.Aldu bych moc vážně nebral, tomu se včera líbily i Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Aldu bych moc vážně nebral, tomu se včera líbily i Seika Bagatelizuješ protože tvoje bílé prošly - moje černé se ani nekvalifikovaly.Já čekal na test v řadě hned za Gasem a zaslechl už jen doporučení ke koupi jiných hodinek jisté značky,pobledlý Gas pak už jen mlčky hleděl do stolu,nezmohl na nic,jen z něho polohlasem vypadlo - že je spokojený,což mu Alda překvapivě vyvrátil argumentem,že by byl jistě spokojenější.Pochopil jsem že jde do tuhého,přesto jsem do toho šelTvrďárna, ale bylo to fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Včera nám to pěkně tikalo.Díky všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Ty Orlíky faaakt potřebuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 8. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Cyrile, ta srovnávací fotka PAMů je nějaký trik? Ty tvoje mi připadaly menší. Možná mě ale zmátly vypracované paže nositele Radiomírů.Ne ne, ty s uchem na fotce jsou manželčiny Luminory PAM 048. A ty mají půměr 40mm. Fotil jsem to včera po návratu z hospody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Ne ne, ty s uchem na fotce jsou manželčiny Luminory PAM 048. A ty mají půměr 40mm. Fotil jsem to včera po návratu z hospody. Aha, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Výborná akce, děkuji. Rád jsem Vás viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 19. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Tak co ogaři? Neuděláme zase po čase pivní dýchánek v prostějovské Kolibě?Viděl bych to někdy na prosinec. Nejlépe pátek....Co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Tekutý kapřík? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 19. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 (upraveno) Protože se to v prosinci vánočními firemními večírky jen hemží a v nekuřácké části Koliby sehnat více volných míst vyžaduje opravdové konexe, využil jsem jich a hned objednal pár stolů. Jsme limitování +/- 20 místy.Vánoční večírek Chronomag 2014pátek 5.12.2014, začátek 17.30 hod.Cyril Upraveno 19. listopadu 2014 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 cyrdo mě neser, že bych dorazil?Višňové je přece jenom VIŠŇOVÉ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 19. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 (upraveno) cyrdo mě neser, že bych dorazil?Višňové je přece jenom VIŠŇOVÉ Se připiš! Upraveno 19. listopadu 2014 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Protože se to v prosinci vánočními firemními večírky jen hemží a v nekuřácké části Koliby sehnat více volných míst vyžaduje opravdové konexe, využil jsem jich a hned objednal pár stolů. Jsme limitování +/- 20 místy.Vánoční večírek Chronomag 2014pátek 5.12.2014, začátek 17.30 hod.Cyril vsudybyl 50/50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Ach jo, zase tam nebudu To mě děláte schválně, co? Zrovna poletím poprvé v životě do U.S.A.... Tak si to užijte .... Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 (upraveno) Cyrile, a bude tam i Mikuláš, anděl a čert? Vánoční večírek Chronomag 2014pátek 5.12.2014, začátek 17.30 hod.Cyril vsudybyl 50/50mazzi 50/50 edit: font-size Upraveno 19. listopadu 2014 uživatelem mazzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taurus. Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Nemuzu chybet ... Cyril vsudybyl 50/50mazzi 50/50Taurus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Bohuzial, budem robit Mikulase jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Vánoční večírek Chronomag 2014 pátek 5.12.2014, začátek 17.30 hod. Cyril vsudybyl 50/50mazzi 50/50Taurus. Eman2208 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Pro mě špatný termín, nemožu přece nechat děcka doma jen s mámou, když má chodit Mikuláš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 20. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Pro mě špatný termín, nemožu přece nechat děcka doma jen s mámou, když má chodit Mikuláš.Mukuláš neexistuje..už dávno umřel....řekni jim to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se