kloubik Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Přestože to vypadá, že zájem o quartz je minimální a pro spoustu lidí je to deal breaker, přijde mi škoda aby uzavřením předchozího vlákna diskuze úplně skončila.Líbil se mi směr jakým se to ubíralo a myslím, že tam byl aspoň nějaký posun, tak otevírám tohle vlákno pro tool watch nadšence a všechny kdo mají chuť to dál diskutovat nebo si hrát ve photoshopu...
Chosef76 Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 V 16. 1. 2013 v 16:40, kloubik napsal: Přestože to vypadá, že zájem o quartz je minimální a pro spoustu lidí je to deal breaker, přijde mi škoda aby uzavřením předchozího vlákna diskuze úplně skončila.Líbil se mi směr jakým se to ubíralo a myslím, že tam byl aspoň nějaký posun, tak otevírám tohle vlákno pro tool watch nadšence a všechny kdo mají chuť to dál diskutovat nebo si hrát ve photoshopu... Díky, je dobře, že si otevřel nové vlákno. Je nutné vědět, že Jankova připravovaná limitka Sinn GMT šla zatím k ledu ( ikdyž myšlenka je to skvělá a potenciál je tam veliký) a pokračuje Sinn quartz LE .
sashator Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Mně se tento koncept líbí, sice bych byl pro mechaniku ale ten quartz bych asi taky zvládl, líbí se mi barevnost i ta stupnice- zásadní pro mě ale bude cena. Je někdo schopný předběžný návrh spočítat? Myslím opravdu odhadem
Frantik Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Ja se chci ucastnit tohoto smeru, je super. Neni treba to delat narychlo, pojdme to poradne doladit. At je to pecka.
Chosef76 Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Barva vteřinové ručky tedy zůstane tato červená, nebo by byl zájem i o oranžovou ?
kubson Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 V 16. 1. 2013 v 17:22, sashator napsal: Mně se tento koncept líbí, sice bych byl pro mechaniku ale ten quartz bych asi taky zvládl, líbí se mi barevnost i ta stupnice- zásadní pro mě ale bude cena. Je někdo schopný předběžný návrh spočítat? Myslím opravdu odhadem Sinn UX stojí necelých 40
kloubik Odesláno 16. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 (upraveno) V 16. 1. 2013 v 18:00, Alda napsal: kubson: UX stojí 40 páč má olej, tegiment lunetu, kapsli, složitější pouzdro s pístem z o level lepší oceli a tah. Pokud se obejdeme bet toho všeho, cena bude jistě příznivější, i když, tegiment bych zvážil. Přesně tohle jsem chtěl taky napsat, UX jsou potápky s WR 5000m a technologiema viz. výše, takže bych taky snad doufal, že by cena mohla být výrazně příznivější. Když dám druhý příklad, 556 včetně tahu (který jsou "pouze" z nerezový oceli stejně jako 144) jsou myslím za cca 20 s ETA 2824 top grade a safír průhledem vzadu, takže kdyby se náš výsledek byl schopný dostat někam mezi 20-30, byl by to myslím ideál. Upraveno 16. ledna 2013 uživatelem kloubik
elvin Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Tento projekt se mi zamlouva, nebot quartz mam rad.Nejjednoduzsi zmena byla hned hotova, ale nemusi tak zustat.Takhle to zhruba vypada reversne/negativne:
kloubik Odesláno 16. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 V 16. 1. 2013 v 18:00, Alda napsal: i když, tegiment bych zvážil. Tady si myslím, že by cenově docházelo na lámání chleba, když porovnám např. 657 vs. 857, tak je cenový rozdíl 15tis a já osobně bych radši kdyby se povedlo udělat hodinky na kovovém tahu, než jen pouzdro s tegimentem a hodinky na kůži.
Frantik Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 (upraveno) V 16. 1. 2013 v 18:00, Alda napsal: Tak já se tohoto projektu rozhodně zúčastním. Jednak mi echt kvalitní quartz vrtá hlavou už pěkně dlouho a pouzdro 144 se mi vždy líbilo.Pro ty co váhají nad quartzem, je to odolný kvalitní termoquartz, který používá např. Breitling. Přesnost několik vteřin za rok a pokud má někdo problém s životností, nemusí protože tenhle stroj bude šlapat desítky let. A beru ho jako základní kámen této limitky. kubson: UX stojí 40 páč má olej, tegiment lunetu, složitější pouzdro s pístem z o level lepší oceli a tah. Pokud se obejdeme bet toho všeho, cena bude jistě příznivější, i když, tegiment bych zvážil. Souhlasím s Frantikem, neuspěchat to, ať to zraje jako víno edit: kloubiku vypadá to velmi dobře Jo.Tvoje uvahy jsou proste presny. Mohli bychom se vejit do 1000 Eur. Ten tah bych tam ale chtel. I kdyz nejakou kombinaci gumy a nejakeho specialniho strapu by byla akceptovatelna.Je ted potreba delat na tom cifru, to je klic Hlavne musime designem a ucelnosti a koulema trumfnout ty pitomce s tou predpotomni limitkou Natilus....nebo Natalis....nebo jak se to jmenuje Upraveno 16. ledna 2013 uživatelem Frantik
sect Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 V 16. 1. 2013 v 19:11, Frantik napsal: Hlavne musime designem a ucelnosti a koulema trumfnout ty pitomce s tou predpotomni limitkou Natilus....nebo Natalis....nebo jak se to jmenuje Ty jsi vůl vole , Nautilus je šperk, toto maximálně hasák. A navíc pořád málo barevný.
Chosef76 Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 (upraveno) V 16. 1. 2013 v 19:59, sect napsal: Ty jsi vůl vole , Nautilus je šperk, toto maximálně hasák. A navíc pořád málo barevný. Moje řeč, chybí tam ta žlutá. Kombinace červená žlutá, nebo oranžová, žlutá je cool.Jde o to, kolik kluků na to bude mít "koule ". Další barvička ty hodinky rozsvítí. Upraveno 16. ledna 2013 uživatelem Chosef76
Chosef76 Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Kloubíku, jen pro orientaci, prosím, zkus hodit pulsovou stupnici do žluté.
sashator Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Rychlý pokus: Kloubík se snad nebude zlobit
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Na korunku bych dal modrej kabašónek.
Frantik Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 V 16. 1. 2013 v 20:55, Zmizík napsal: Na korunku bych dal modrej kabašónek.Neprud :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se