Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak první novinky....a bronz nesmí chybět. A navíc kapsáče s turbem, to bude asi hit....crying_anim02.gif..

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno
  V 21. 1. 2013 v 12:17, Cyril napsal:

Tak první novinky....a bronz nesmí chybět. A navíc kapsáče s turbem, to bude asi hit....crying_anim02.gif..

Bronz dobrej, ale jaké budou rozměry? Do kanclu se 47mm a více nosí těžko.. sad01_anim.gif

Odesláno

Náhodou, mě se ty Radiomiry, jejichž nožky nevypadaj jak zahnutej hřebík, líběj.

Ještě kdyby tak k tomu manuálnímu kalibru udělali korunku na bajonetovej uzávěr, abych se nemusel bát každej den o závit.

Pak by to byly v rozměru 44mm hodinky snů.

Odesláno

Brka ty bronzoffky, moc gút :)

Sibiř: Radiomiry přece nemají uši ;)

47mm u PAMů se tak nějak dá, u nich bych asi nerozdýchal 40mm, už 42mm u některých modelů je hraniční, tohle prostě nejsou a nebyly nikdy dětské hodinky

Odesláno
  V 21. 1. 2013 v 12:32, sibirnaya napsal:

ja spis nevim, jestli je rozumny sundat ucho :(

Ja jsem tuhle kreaci ocekaval uz par let. Podle me je to dobra volba. Vychazi z historickyho modelu a zaroven zaplnuje misto Paneraju bez ucha ale s robustni konstrukci pouzdra bez dratovych nozek.

• po měsíci...
  • po 4 týdnech...
Odesláno
  V 21. 1. 2013 v 12:32, sibirnaya napsal:

ja spis nevim, jestli je rozumny sundat ucho :( link

Panerai-PAM-512-Radiomir-1940-SS-620x522

Taky mi to pripada divne, to uz nema takovy to poznavaci znamenko Panerai, ale treba asi nekomu vadilo prave ucho a aby ziskali dalsi klientelu tak se rozhodli udelat model bez...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...