Josef01 Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Trochu jsem "proletěl ve vesmíru" a tak se vracím zpátky na zem Dnes jsem byl pod takovým zvláštním rozhodnutím. Rozhodoval jsem se mezi IWC Portuguese 7-days (modřená čísla a ručky) a mezi Panerai. Sami vidíte jak to dopadlo. Proč? Když jsem vzal IWC do ruky poprvé nenastalo vůbec, ale vůbec nic a vypadaly hůře než na fotkách. Dal jsem si je na ruku a pocit nula, dost mě to překvapilo. S Panerai to bylo přesně obráceně. Ve skutečnosti vypadaly lépe než na fotce a na ruce naprosto super. Asi to prostě bude tím, že široká číslovaná luneta všech diverů mě prostě hodně bere u srdce a dlouho to tak asi zůstane. Ve zkratce data : Průměr : 44mmPočet kmitů : 28.800Kalibr : Panerai OP III (certificace COSC)Voděodolné: 300mRezerva nátahu : 42 hodinVáha : 164g Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 (upraveno) Krásné hodinky, ty jedeš! Pěkně fotíš, pokračuj v tom. Upraveno 25. ledna 2013 uživatelem Vit
pertino Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Teď nebudeš vědět co dřív, jestli na Měsíc nebo pod hladinu... Pro mě jedny z nejhezčích PAM. Gratuluju.
Prorok Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Taky moc gratuluji. A't se ti chronomuribundus vyhýbá dlouho obloukem Jsou super. Panerai je moje srdeční záležitost, snad jednou...Tom
gerhard Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 Oddtrhnuty Jozko, velmi pekne detaily sa daju vypichnut na tychto hodkach. Paradicka!
panedge Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 Tak to byl fofr Josko,ty sou podle myho gusta,parada!Jak se ti nosej?
MarcelG Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 Moc dobré Pěkné fotky docela, pokračuj, to určitě :-)
Josef01 Odesláno 26. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 Díky všem! Nosí se opravdu dobře, ta velikost je super a je zajímavé, že jsem si jich nikdy v kolekci Panerai nevšiml, jakmile jsem je viděl, nebylo mi pomoci Měl jsem peníze na IWC, ale jsem rád, že jsem do nich nešel, mám za to dvoje nádherné hodinky.
volfda Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 Gratuluji, Pepo, skvela volba;) Ted uz jen nakoupit asi tak 100 remenu a budes spokojenej... Ja kdysi taky strasne chtel Portugaly, ale nejak me prestaly po vikendu, kdy jsem ne mel u sebe, kdyz jsem je kupoval kamaradovi, bavit. Napravily to ale Big Piloty;)
sibirnaya Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 me se libej, ale na muj vkus uz je to dost predrazena ETA aspon ze to datum je lip citelny, u 243 to prectes hodne blbe pres tu lupu..
Josef01 Odesláno 26. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 Ta datumovka je super, tohle mi u řady hodinek vadi - malá datumovka bez lupy. Ja jsem ve stadiu, kdy inhouse neřeším, protože vyladěná Eta, zase tak špatná neni, viz minulé Omegy nebo řada dalších kvalitních výrobců jako IWC, Zenith apod.
PhoeniX Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 (upraveno) Firma ZENITH strojky ETA n*i*k*d*y nepoužívala. Naopak dodávala jiným - třeba právě PANERAI. Upraveno 26. ledna 2013 uživatelem PhoeniX
bedja Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 ..pěkný Josefe..jediný Pamy..co mě zaujaly..
Frantik Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 Gratuluju, jsou skvely. Vitej do klubu!
Daemonultimate Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 V tomhle duelu bych rozhodl stejně,jsou super,gratuluju.
Josef01 Odesláno 26. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 Díky všem, v tuto chvíli se mi líbí jako jediné z celé řady Panerai, třeba se to někdy změní.
Bert Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 Dost dobrý paneráje, možná jedny z nejlepších. Přeji Ti spoustu krásných řemenů :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se