Josef01 Odesláno 26. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 Díky, máš pravdu budu muset zajít za Ondrou, potřebuju na 3 hodinky tak to tam rovnou vezmu
African Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 Obrovská gratulace, jsou prostě nádherný, co více říct Vyzařuje z nich chuť po dobrodružství, tak je občas někam vytáhni
Josef01 Odesláno 26. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 Dneska jsem ještě dal hodinky na vibrograf a takovou přesnost jsem ještě neviděl ( a to jsem už měřil dost hodinek) : 1s/den +/- 1s ve všech polohách, tak to je fakt síla, chtěl bych vidět přesnost toho inhousu pro porovnání.
Josef01 Odesláno 8. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Jenom pro porovnání přesnost kalibrů PaneraiValjoux 7750-P1 (OP III) a inhouse P.2002/3 Valjoux 7750-P1Dial up +1sDial down +1sCrown up +1s?Crown down -1?sCrown left -1s?Crown right 0?sGreatest deviation of rate: 2sAverage deviation: 0.16s Inhouse P.2002/3Dial up +12?sDial down +5sCrown up +8s?Crown down +5?sCrown left -1s?Crown right +9?sGreatest deviation of rate: 13sAverage deviation: 6.3s
Návštěvník dlubix Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Z toho porovnání bych skoro řekl, zlatej valžuk. Ale zas ta rezerva chodu, to je krása
Josef01 Odesláno 8. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2013 O tom žádná 8 deňky jsou parádní a kalibr taky, chtěl jsem dat jenom pohled i z druhé strany.
bandicoot Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Já se snad budu u Tebe muset zastavit s IWC, ty měření mě zajímají.
prizak Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Krasa stiha nadheru. Ackoli ja osobne ,,mechaniky? vubec nemusim, tonle je fakt nadherne dilo a na zapesti ti sedi, jak p...l na hrnci. Parada, jen jedny automaty se mi jeste libi a to OMEGA, ale nepamatuji nazev. Tyhle jsou uzasny ve vsech smerech. Prosim te, pouzdro je jaky material? At ti slouzi a kdyz te nekdo vytoci, mrkni se na cas a ses v pohode. Mel bys zakoupit sisku PICKU a vychutnavat chutovymi i zrakovymi vjemy. Mej se.
Josef01 Odesláno 8. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Já se snad budu u Tebe muset zastavit s IWC, ty měření mě zajímají. Někdy se na to můžeme sejít, já to beru jako takovou oddychovku, fakt je, že se pozná kvalitní kalibr od mizerného velmi rychle. Pokud se pohybuje průměrná chyba v relaci do +/- 10s/den a beat error do 0,3ms, tak to jde. Krasa stiha nadheru. Ackoli ja osobne ,,mechaniky? vubec nemusim, tonle je fakt nadherne dilo a na zapesti ti sedi, jak p...l na hrnci. Parada, jen jedny automaty se mi jeste libi a to OMEGA, ale nepamatuji nazev. Tyhle jsou uzasny ve vsech smerech. Prosim te, pouzdro je jaky material? At ti slouzi a kdyz te nekdo vytoci, mrkni se na cas a ses v pohode. Mel bys zakoupit sisku PICKU a vychutnavat chutovymi i zrakovymi vjemy. Mej se. Díky Pouzdro je klasická ocel 316L (stainless steel alloy with a chromium content of 16?18%, 11?14% nickel and 2?3% molybdenum.), Pick mám v lednici a občas ukrojím...
volfda Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 In-house kalibry Panerai mají docela velké odchylky. Mám už druhé 312tky, první šly stabilně +12s, tyhle tak +6 až +9s denně, a to není nic proti 7denním IWC, Big Piloty umí i +30s za den a je to u nich normální, i když moje již druhé BP dělají trochu míň. Pro posedlé přesností to neni, ale o tom ty hodinky nejsou
tmoris Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 In-house kalibry Panerai mají docela velké odchylky. Mám už druhé 312tky, první šly stabilně +12s, tyhle tak +6 až +9s denně, a to není nic proti 7denním IWC, Big Piloty umí i +30s za den a je to u nich normální, i když moje již druhé BP dělají trochu míň. Pro posedlé přesností to neni, ale o tom ty hodinky nejsou tak to je pro me docela sokujici zjisteni. cim to je, ze tyhle kousky s rezervou natahu delaji takoveto silenosti?
Josef01 Odesláno 9. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Taky mě to celkem překvapuje, čekal bych to spíše naopak, nicméně inhouse nemusí být nutně známkou přesnosti a můze se stát ze IWC Portofino budou výrazně přesnější než Portuguese.
sashator Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Ne že bych byl přesností posedlej, ale taky jsem nečekal, že odchylka u takových kalibrů může jít i do desítek vteřin za den...
Pjurcik Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 (upraveno) Spravna volba! Jsem zvedavy, jaky bude dalsi prirustek. PAM 25 jsou me oblibene (mam kousek ze serie A). Dalsi oblibene jsou PAM 249 :-)Jeste mam PAM 164, ale asi pujdou do sveta. Upraveno 13. února 2013 uživatelem Pjurcik
Josef01 Odesláno 13. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Ještě jsem k nim pořídil PAM 268 a to bude asi všechno. Oboje jsem dal do banky s příkazem je předat mým dětem v roce 2043
Pjurcik Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 To bude asi vsechno znam :-) Na druhou stranu hodinky radeji nosim nez je mit v bance. Jak se da pridat do diskuze fotka?
Josef01 Odesláno 13. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Pokud se chceš pochlubit vlastníma fotkama, otevři nové téma (vpravo nahoře tlačítko Založit nové téma) a pod okénkem pro odpověď je tlačítko "použít plný editor" a tam lze pak přidávat fotky.
NERO.8 Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Dost se mi Pepo po nich stýská. Námět jak jim pořídit sourozence.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se