tally7 Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Až to vše důkladně přechutnáš , zajímalo by mne pořadí, jak je seřadíš a proč. Za postřeh díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března Za mě je nejlepší 10, pak s minimálním odstupem (spíše do strany než dolů) QC a s velkým odstupem nejslabší je Select. Proč? Protože mi to takto subjektivně chutná. "10" pro mě nejvíc vystihuje ducha Laphroaig, QC je taková, že ten sud ji zjemní a dostane tam sladké tóny, ale je to něco za něco a něco na úkor něčeho jiného a Select bych dal jen jako vstupní bránu do Laphroaig, kterou jsem už prošel ... Příští týden dám m.j. "10" v sudové síle, ta je má oblíbená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března Glenfiddich 18yo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Glendronach Parliament 21yo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna Mortlach 12yo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 10letá Laphroaig v sudové síle je přece jen jiná než standardní desítka. Nikdy se mně ani nepodařilo ji naředit tak, aby se 40% sestřičce jakkoliv přiblížila. A ku škodě mně přijde nejlepší v okamžiku, kdy jí zbývá poslední třetina. Po cca půl roce od načetí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna Jemné tóny medu, zralých hrušek, sladu a koření, jež jsou prostoupeny nějakými těmi bylinkami, mátou a čerstvým dubovým dřevem. Tolik z toho nejpodstatnějšího, čeho si všimne nejen nosík, ale i jazýček samotný. Kdysi mě tato whisky docela překvapila až nadchla, dnes už dávám přednost 14leté Clynelish. Ta je přes určitou podobnost přece jen výraznější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna Kluci, funguje vám Netharovo fórum? Nedaří se mi přihlásit... whisky.nethar.cz - Obsah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna @Dez123 V březnu mělo fórum problémy (výpadky, pomalé načítání apod.). Nevím, nakolik jde o dočasné řešení, ale momentálně můžou fórum prohlížet pouze přihlášení členové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna @Dez123 Píšeš, že se ti nedaří přihlásit. Promiň, to podstatné jsem vynechal. Nethar totiž průběžně deaktivuje profily všech členů, kteří se na fórum už delší dobu (snad 2 roky a dýl) nepřihlašují. Je to krok poněkud zvláštní, nikde jinde jsem se s tím ještě nesetkal, ale je to jeho volba... Škoda, říkám si. I když kdo ví, co ještě bude, nebo spíš nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Aha, to bude ono, díky moc za info. Registraci jsem měl několik let, ale byl jsem vesměs pasivní čtenář recenzí. To fórum bylo nejlepší zdroj informací na CZ scéně a nová registrace udělat nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 30. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna O standardní desítku mně až tak nešlo. To Lore a PX Cask jsem dosud opomíjel. Byla to chyba? Uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května nějak se začít musí včera byl důvod, tak jsem to otevřel a jestli je ta 12y odrazový můstek, tak se kuwa těším na další level Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 18letá Bowmore Deep & Complex, pár úvodních dojmů: Vůni vévodí sladké sherry s přídavkem zuhelnatělého dřeva. Zpoza toho vzlínají tóny máty, umně vybrané koření či zbytky broušené kůže. Sladkost sherry je patrná i v ústech. Opět narážím na připomínku dřevěných uhlíků, tentokrát v kombinaci s notnou dávkou tmavé čokolády, mírně mátovou a kořeněnou. Závěr přechází na suchou stranu, na jazyku a patře s pozůstatky kouře nebo čerstvé trávy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 23. června Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června Někdo má raději Springbank 10letou, mně zas víc vyhovuje 15letá. A když je ta neděle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 23. června Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června tak keď nedeľa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna U zdroje, mnam! Jsem si zacal delat i poznamky, abych to nepozapominal… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Ardbeg Smoketrails. Návyková záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Dlouhá léta patřila 10letá Talisker mezi moje nejoblíbenější. Proč ten minulý čas? Aktuální plnění mně totiž moc nejedou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se