Bert Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 Poděl se o dojmy. Tohle pití mne zajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 Poděl se o dojmy. Tohle pití mne zajímá.Nejsem žádný degustator ale " ogar z valašska " takže: jemná rašelinová, necítím jód jak Laphroaig, taková sherry pro chlapa. Lehce pepřová a citrusová. Ve vůni kouřová ale nic tam nevadí. Kulatá a pitelná. Když přijdou kámoši a budou chtít ochutnat tak tohle je to co jim nabídnu. Jsem velmi příjemně překvapen, jsem na služebce a zítra musím být OK ale dám si ještě jednu.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 Zní to lákavě. Díky za upoutávku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 Zní to lákavě. Díky za upoutávku!Ok, já ji dostal ( když mě ju šéf dával tak říkal že se v obchodě ptal a tam mu řekli že nic lepšího ze single nemají).Příště si ju koupím sám, protože je dobrá, moc dobrá. (a to jsem držgrešle) .Tož tak.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 To je náhoda. Kolegovi dnes přišla láhev Ardbeg An Oa a mě Octomore 13.1, udělali jsme ochutnávku a musím říci, Ardbeg je chuťově rozmanitejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 Zcela výjimečně s Tebou souhlasím Asi proto, že nejde o politiku. Octomorka je dle mého nejlepšího názoru prostě jen honba za kouřovitostí. Celý ten jejich marleting mi navíc nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Jsem začátečník a tohle je první Single malt whisky. Zatím jsem pil jen Jameson Black Barrel a Wild Turkey 101. Myslím že 12 letý Glenfiddich bude můj dobrej kámoš. Další stanice bude Talisker 10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Talisker standardní 10letou, nebo Distillers Edition? Za sebe mám už jasno, volba první zmíněné je sázkou na jistotu. (S láskou ale vzpomínám na DE 2009/2019, která byla mimořádná. Tedy alespoň pro mě.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Citrusová, dehtová, ... Prostě klasika s bílou etiketou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 K dobrému filmu sklenička něčeho obdobně dobrého... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Kde nic není, ani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 19. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2023 V lahvi nezbylo ani na malého panáčka. Ale i těch pár kapek je nutné spotřebovat. Whisky to byla jinak dobrá, plná nasládlých tónů, nechyběl ani nějaký ten dehet a spol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 Dnešní úlovek Kaufland Schwedt. Whisky po 22 Eur, ta japonska za 17 a gin za 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 Palec hore. S tou Singletonkou začínej, když nebudeš vědět, kam dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 Talisker, Promaster, Kindle.Nechápu, jak mi tyhle tři cenově dostupné požitky mohly až dosud unikat...Odesláno z mého SM-G525F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 Lagavulin Game of Thrones House Lannister Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Teda Lagavulin 8 je taky žrádlo... Vykoupil jsem zásobu v Kauflandu ještě když to bylo za 1255 kaček :-)Odesláno z mého SM-G525F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2023 Laphroaig Quarter Cask & Citizen Promaster.Abych byl upřímný, tak docela zklamání. Čekal jsem takovou "zesílenou" desítku (u které mi právě chybělo těch pár procent), ale z toho nemocničního šmaku moc nezůstalo...No nic, další na řadě z právě příchozího balíku bude Ardbeg 10 a Port Charlotte 10.Říkám si, co by se stalo kdybych na tohle fórum nelez. Zůstal bych u Teacher's, quartzových hodinek, kafe z kapsle, švýcaráku... Ani bych nevěděl, že existuje něco lepšího :-)Odesláno z mého SM-G525F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2023 Právě naopak kamaráde. QC je vždy slabší. Dáno jiným poměrem whisky a plochy dřeva, se kterým je v dotyku. Nevím, jestli Tvé očekávání vycházelo z vlastního úsudku, nebo informace zvenčí, ale fakt to tak není. Pokud piješ 10, tak si panáka QC dej vždy dříve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2023 Čistě vlastní úsudek, já tomu až tak nerozumím, respektive rozlišuju v podstatě na chutná-nechutná. Aby bylo jasno, tak Laphroaig QC je super, ale dost odlišný od 10.Mimochodem nevím, jestli tu někdy někdo zmiňoval Gold Cock Peated - podle mě vynikající. Taková nakouřená hruška za super cenu.Odesláno z mého SM-G525F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se