walter10 Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2024 10letá Port Charlotte, další z těch opravdu dobrých... P. S. Přes vyšší procenta alkoholu jde o relativně dosti přístupnou whisky. Ve vůni lehce zatuchlý sklep, dehet, citrusy, sušené ovoce, kůže, mentol, kouř dřevěného uhlí, možná i trocha pepře. V nástupu chuti relativně plná a sladká po sušeném ovoci s citrusy. Zároveň promořená neagresivním kouřem, dehtem, asfaltem, dřevěným uhlím, mátou a tmavou čokoládou. Směrem k závěru sice trochu slábne, ale nejde o nic zásadního. Dochuť je střední délky, později s pozůstatky jemné slanosti a čerstvého dubového dřeva. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2024 Istota na sviatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2024 Na umytí ruk od smůly po práci s vánoční stromkem? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 16. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2024 před 8 hodinami, Hasňa napsal: Na umytí ruk od smůly po práci s vánoční stromkem? Je to až tak špatné pití? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2024 Podle vkusu každého soudruha. U mě je to na úrovni Clynelish, tedy nepitelné. Ale jsou mezi námi takoví, kterým to chutná, takže jak říkám, sto lidí, sto chutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 16. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2024 O.k. díky za informaci, svět whisky je pro mne velká neznámá. Láhev jsem dostal prezentem za spolupráci,tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 16. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2024 "na úrovni Clynelish" to su perly... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2024 před 10 hodinami, Hasňa napsal: Na umytí ruk od smůly po práci s vánoční stromkem? Ale no. Na bežné uchlipnutie stačí . Neurazi. Vždy lepšie ako bežné blendy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2024 Tak blendy nejsou vůbec téma; ani vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 16. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2024 Taky ji mám jako dar doma, je to takové sterilní pití, lehce chlastoidní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navazka Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 Sice whisky vubec nerozumim , ale tuhle Arran Sauternes Cask Finish jsem pil vcera poprve a moc mi chutnala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Balvenie Double Wood 12yo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Nejsem si jistý, jak by se na 12letou Kilkerran zatvářil člověk whisky příliš nepolíbený - aktuálně nějaká vánoční návštěva, ale mně vyhovuje velmi. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Tohle můžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se