nickolas Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Suvenýr, suvenýr…mňaaaaam! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Diamondking Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna Koukám na fotbálek Artis versus Táborsko a k tomu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
pauliej Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Mne sa nejako nakopili 10-tky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Allfred Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Dcerce byly nedávno čtyři. Už má o rok víc, než je minimální doba zrání skotské. Takže je nejvyšší čas, aby se začala učit, co je dobré. Mimochodem, nic moc jsem od téhle lahve nečekal. Na Laphroaig takový slabý kus: málo rašeliny, málo nemocniční dezinfekce. Na druhou stranu celkově jemnější, sladší, uhlazenější. Na příjemné nedělní popití s kamarády to pasovalo skvěle. Byl jsem hodně příjemně překvapený. Safra, chytil jsem slinu = jdu přechutnat těch pár doušků, co zbylo na dně lahve. 1
pauliej Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června (upraveno) Pred Laphroaig 10 som mal Quarter Cask a musim povedat, ze bola silnejsia a vyraznejsia - takze ak hladas nieco vyraznejsie od Laphroaig co je stale v nizsej cenovej hladine tak odporucam Quarter Cask Upraveno 11. června uživatelem pauliej
nickolas Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června Já mám nového favorita: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
walter10 Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července Právě jsem načal 16letou Kilkerran, plnění z roku 2025 (WB281863). Jedna lahev už letos padla za vlast, takže pár poznámek viz níže... Aroma: Středně intenzivní, komplexní; variace na sladké tóny à la sušené ovoce, lepkavý med či marcipán, k tomu přídech máty, připomínka koření nebo kůže s dubovým dřevem. A ano, ty tabákové listy, tak často zmiňované, jsou tam také. Přehlédnout se prostě nedají. Chuť: Příjemně silná a v zásadě blízká tomu, co už zaznamenal nos. Nadto mně naskakuje jen příchuť sherry (sherry oloroso) s jemnou rašelinou. Dochuť: Zřetelná, relativně dlouhá, později mírně slaná a tmavě čokoládová. Celkový dojem: Přestože 46 % ABV této whisky sluší, občas mě napadlo, jestli by jí neředěná podoba neprospěla daleko víc. Ale škoda hledat chyby. Byla velmi dobrá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se