Lu2cz Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 já bych to bral taky zleva doprava, padni komu padni .... jasně, pokud neplánuješ některou třebas darovat, tak bych otevřel všechny naráz... v baru se ti nezkazí a možnost porovnat 3 vzorky takto je super... hlavně třebas rozdíly mezi Livetem 15 a 18 S chutí do toho!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Balvenie, doublewood moje nejoblíbenější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Ja bych otevrel vsechny tri a zkousel. Pekne nalil do kalisku, zatocil, nasal vune, zatocil, zase nasal vune, po par pricichnutich si nos zvykne na alkohol a nejintenzivnejsi vune a zacnou vystupovat ty slabsi. Pak usrknout, povalet... Az dousek spolknes a znovu zatocis a pricichnes, zjistis, ze se zase objevily nove vune - spoji se ti chute a vune z hltanu a hrtanu a nosni sliznice....asi si vecer naleju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 nebo do dvoudecky napul s kolou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 nebo do dvoudecky napul s kolou a to je slovo do pranice kdyžtak pro obměnu můžeš zkusit i kofolu nejsmutnější je, že mám kolegu, který takto single maltky konzumuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 vsetky naraz!!! balvenka je moja oblubena lowcost (relativne) single malt, tou nic nezkazis, glenlivet nemam napite ale tie teenagerky nemozu byt predsa zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Asi to fakt vezmu popořadě,byl to můj typ. A s kolou to nerad ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Mame tady novy mischung od Laphroaigu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 No, uz se tesim. Zajimave je, ze naprosto ze vsech duty free shopu zmizla zakladni desitka. Uz jsem ji nemel nepamatuju. Zakladni desitka Ardbeg je, ale Laphroaig ne. Nikde. Jenom PX Cask. Fakt divne. Snad to neni jako kdyz ve Stoparove pruvodci zmizli vsichni delfini. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Myslim ze to skor suvisi s prepisovackami resp. s ich miznutim. Bohvie co tam robia (tie singlemaltky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 My tady ve vesnici zadny duty free nemame, takze v pohode vsude za 29,90. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Po velmi dobrém Taliskeru jsem nakoupil toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Hm. Teraz som si pozrel historiu nakupu (ergo pitia) v eshope tento rok a vidim Glenlivet 12yo, Glenfiddich Special Reserve 12yo, Laphroig 10yo, Macallan Amber, Cragganmore 12yo, Tyrconnell Single Malt. Cumim do tej single malt mapy a rozmyslam co teraz. Glenmorangie Lasanta? Nebude taka bez chuti ?...Alebo Ardbeg 10yo ? To bude moc asfaltove sak to je uplne v rohu ...A Highland Park 12yo? Alebo radsej Glenmorangie 10yo? Pamatam si len ze Laphroig=fuj a Glenfiddich=mnam a este mi nieco zachutilo a nieco nie ale to si uz nepamatam co to bolo. Zena sa tu na mne smeje ze hodinky, kosacky, boty, chlast, obleky, auto atd secko riesim s tzv. Hodinkovcami (to ste akoze vy vsetci) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Hm. Teraz som si pozrel historiu nakupu (ergo pitia) v eshope tento rok a vidim Glenlivet 12yo, Glenfiddich Special Reserve 12yo, Laphroig 10yo, Macallan Amber, Cragganmore 12yo, Tyrconnell Single Malt. Cumim do tej single malt mapy a rozmyslam co teraz. Glenmorangie Lasanta? Nebude taka bez chuti ?...Alebo Ardbeg 10yo ? To bude moc asfaltove sak to je uplne v rohu ...A Highland Park 12yo? Alebo radsej Glenmorangie 10yo? Pamatam si len ze Laphroig=fuj a Glenfiddich=mnam a este mi nieco zachutilo a nieco nie ale to si uz nepamatam co to bolo.Zena sa tu na mne smeje ze hodinky, kosacky, boty, chlast, obleky, auto atd secko riesim s tzv. Hodinkovcami (to ste akoze vy vsetci)Jestli byl Laphroaig fuj, tak zapomen na Ardbeg. Co takhle Aberlour 12 yo. non chill filtered, nebo Dalwhinnie 15 yo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Po velmi dobrém Taliskeru jsem nakoupil toto:ANO ANO ANO!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 ANO ANO ANO!!!!!! Ještě jsem ji neotevřel (příležitost by měla nastat někdy během následujících 14 dní ) a zatím jen víceméně tuším, co můžu čekat.Jaky jsi měl z Lagavulin 16 Yr Old dojem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 (upraveno) Mame tady novy mischung od Laphroaigu: lap.JPG Taky jsem už na e-shopu palírny objednal a k tomu jsem si přidal také toto druhé nové plnění v sudové síle : Cask Strength 006Just arrived, this years cask strength 006 is 58.0% ABV. Tasting notes to follow shortly. Price:?39.57 Upraveno 18. května 2014 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Ještě jsem ji neotevřel (příležitost by měla nastat někdy během následujících 14 dní ) a zatím jen víceméně tuším, co můžu čekat.Jaky jsi měl z Lagavulin 16 Yr Old dojem? Lagavulin jsem objednal na základě zde pozitivních reakcí, půl láhve je pryč a můžu říct, že pro mě to je jeden z top ten single maltů, který jsem kdy pil... s optimálním poměrem chuti vůně jódu/dřeva/rašeliny...včera jsem ochutnával Laphroaig a Ardbeg, ty mi chutnaly také moc - je zajímavé, o kolik jsou světlejší než Laga, ale takové sladěnosti chutě a vůně jako Laga pro mě zdaleka nedosahují...Lagavulin 16 yo doporučuji určitě všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 (upraveno) Lagavulin jsem objednal na základě zde pozitivních reakcí, půl láhve je pryč a můžu říct, že pro mě to je jeden z top ten single maltů, který jsem kdy pil... s optimálním poměrem chuti vůně jódu/dřeva/rašeliny...včera jsem ochutnával Laphroaig a Ardbeg, ty mi chutnaly také moc - je zajímavé, o kolik jsou světlejší než Laga, ale takové sladěnosti chutě a vůně jako Laga pro mě zdaleka nedosahují...Lagavulin 16 yo doporučuji určitě všem... Může to být tím, že některý nejsou dobarvována karamelem :-) Upraveno 18. května 2014 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Může to být tím, že některý nejsou dobarvována karamelem :-)Lagavulin 16 a Laphroaig 10 jsou obe dobarvene karamelem, Ardbeg 10 dobarvovany neni. Ale i tak by byl rozdil v barve, 10 a 16 let je velky rozdil a taky Ardbeg a Laphroaig zraji v ex-bourbon sudech, kdezto Lagavulin v ex-sherry sudech, to musi byt na barve poznat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se