filo-boxer Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Ještě jsem ji neotevřel (příležitost by měla nastat někdy během následujících 14 dní ) a zatím jen víceméně tuším, co můžu čekat.Jaky jsi měl z Lagavulin 16 Yr Old dojem? A co to bude? Kluk, nebo holka? Kazdopadne Lagavulin 16 yo je urcite v me top 5, a je taky nejprodavanejsi ze serie Classic Malts of Scotland. Neuveritelne nabita vuni a chuti, proste parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 A co to bude? Kluk, nebo holka? Kazdopadne Lagavulin 16 yo je urcite v me top 5, a je taky nejprodavanejsi ze serie Classic Malts of Scotland. Neuveritelne nabita vuni a chuti, proste parada. JJ, to mi nedošlo, v baru jsem etiketu ze zadní strany nestudoval ale u Lagavulinu jsem si vsimnul, ze tam ten karamel je.... + druh sudu a tech 6 let navíc udělají svoje... No dobře, Lagavulin bych možná zúžil taky do top 5 (namísto těch top 10), je to prostě chuťovka... taky jsem měl možnost minulou sobotu ochutnat v Bodeguita de La Medio starý rumík, Mount Gay EO 17 yo (a vůbec to nebylo špatné) na rum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 No, uz se tesim. Zajimave je, ze naprosto ze vsech duty free shopu zmizla zakladni desitka. Uz jsem ji nemel nepamatuju. Zakladni desitka Ardbeg je, ale Laphroaig ne. Nikde. Jenom PX Cask. Fakt divne. Snad to neni jako kdyz ve Stoparove pruvodci zmizli vsichni delfini. V Makru ji mají a v letáku už je s novou etiketou, minulej týden byla v regále ještě postaru, takže ten výpadek je opravdu kvůli těm etiketám, jak psal někdo výš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Teď na to čumím znova a etiketa je asi stejná, no každopádně v Makru desítku mají a to za příznivých 750,- s daní...ve čtvrtek bude moje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Teď na to čumím znova a etiketa je asi stejná, no každopádně v Makru desítku mají a to za příznivých 750,- s daní...ve čtvrtek bude moje!To je DOST dobrá cena. Užij si toto fantastické plnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Glenmorangie Original 10YO 40% 0,70 L mam na stole a idem otvarat.... To som zvedavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 No, uz se tesim. Zajimave je, ze naprosto ze vsech duty free shopu zmizla zakladni desitka. Uz jsem ji nemel nepamatuju. Zakladni desitka Ardbeg je, ale Laphroaig ne. Nikde. Jenom PX Cask. Fakt divne. Snad to neni jako kdyz ve Stoparove pruvodci zmizli vsichni delfini.V brněnským Maneo.cz mají základní desítku Laphroaig v plnění o objemu 0,7l za příjemných 790,-Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 O vikendu tu mame dalsi chronomejdan, tak snad kluci neco privezou. Zatim jsem holt odsouzen pit Laphroaig PX, Quarter, 18 a 25 let. Snad to nejak vydycham. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Glenmorangie Original 10YO 40% 0,70 L mam na stole a idem otvarat.... To som zvedavy. nebudes sklamany, idem dat to iste len z litrovky a uz rozpitej ... Sláinte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Sklamaný nie som, ale extra ma zatial neočarila, asi sa musime lepšie spoznať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Uz sme sa skamaratili. Ale tu pravu hladam dalej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 (upraveno) Dnes jsem dopil Talisker Storm z Islands a otevřel jsem BenRiach 1998 , cask 7633,agend 15yrs, pedro ximenez and sherry puncheon. Po přívalu kouře, rašeliny a jódu jsem ochutnal whisky plnou vůně, scherry a ovoce. Upraveno 20. května 2014 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Japonske hodinky = japonska whisky (promin Maroshu ) = NIKKA WHISKY from the barrel. 51,4%, takze jsem trosku zakapnul vodou, pred zakapnutim az stipala v nose, ale ne alkoholem, ale takova aromaticka naloz to byla. S troskou vody pekne rozkvetla, ovoce, med, kvetinky a trosku vanilky a trochu dubu. Je to blend, ale vyborny a urcite neurazi ani zaryte zastance single malt. Pekna, zajimava flaska a karton, tohle japonci umi. Trocha historie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 (upraveno) Japonske hodinky = japonska whisky (promin Maroshu ) = NIKKA WHISKY from the barrel. 51,4%, takze jsem trosku zakapnul vodou, pred zakapnutim az stipala v nose, ale ne alkoholem, ale takova aromaticka naloz to byla. S troskou vody pekne rozkvetla, ovoce, med, kvetinky a trosku vanilky a trochu dubu. Je to blend, ale vyborny a urcite neurazi ani zaryte zastance single malt. Pekna, zajimava flaska a karton, tohle japonci umi. IMG_4338.JPG Trocha historie IMG_4334.JPG IMG_4336.JPGJo , japonečky já ráááád :-) Upraveno 20. května 2014 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Ještě jsem ji neotevřel (příležitost by měla nastat někdy během následujících 14 dní )Mam se stavit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 A co to bude? Kluk, nebo holka? Kazdopadne Lagavulin 16 yo je urcite v me top 5, a je taky nejprodavanejsi ze serie Classic Malts of Scotland. Neuveritelne nabita vuni a chuti, proste parada. Tak ze 14 dní se stal jeden den a je to kluk! Mam se stavit? Každopádně! Už jsem se vzpamatoval a Lagavulin jsem otestoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Filoushi, cucej si, co chceš.:-) Tvá volba.Balení pěkné, až na tu zátku, jak od ředidla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Tak ze 14 dní se stal jeden den a je to kluk! Každopádně! Už jsem se vzpamatoval a Lagavulin jsem otestoval.Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Filoushi, cucej si, co chceš.:-) Tvá volba.Balení pěkné, až na tu zátku, jak od ředidla.To bys musel mit tu zatku v ruce. Neni zatka jako zatka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Novy kamos. Zna ho nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se