fed_ex Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Dle diskuze jsem vyčetl, že málokdo z vás se setkal s fejky TG. Mi se naopak během posledního půlroku podařilo potkat tři fejkaře s TG Carrera. Prvnímu z nich se mi první s nimi vychloubal, že je dostal na narozeniny a stály 40 tisíc. Na to, že cena je poměrně nízká, mi odvětil, že je to proto, že se jedná o quart model Nakonec se mi po pár panácích svěřil, že jsou fejkové (špatné pouzdro, gumový podivný pásek, špatný design loga) a koupil si je za 2 tisíce v Thajsku. Tenhle typ fejkařů opravdu nepochopím. Druhý fejkař je jeho spolubydlící a můj spolupracovník, který mi rovnou sdělil, že se jedná o fejky, nicméně jsme se k jeho hodinkám dostali až měsíc po odhalení prvního fejkaře, takže předpokládám, že mezi nimi už proběhla na to téma diskuze. Třetí fejkař vlastnil opravdu nepovedené Carrery taktéž z Thajska. Říkal mi, že se mu prostě ten model líbí, na originál nemá, a tak si chtěl udělat radost.
brumko Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Nepochopím, prečo mi známi posielajú fotky hodiniek, ktoré si kúpili na dovolenke, keď vedia, aký mám na fejky názor.
Anela Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Ta korunka má kolik poloh, než se to všechno nastaví? Nebo je pro jednoduchost něco z těch ruček namalovaného?
brumko Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Myslím, že bude rád, ak tam nastaví aspoň čas.
wizard-ov Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Nic není třeba nastavovat - von si to všechno hlídá ten turbilón...
villain83 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Ty vle a ta mesicni faze je taky prisna.
Filip.J Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Podle mě to není měsíční fáze, ale ukazatel den / noc Edit: Ale i ten je blbě synchronizovanej.
M.S. Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Falešných TH jsem viděl bohužel dost a dost, koluje jich mezi lidmi vážně hodně a dost z toho Monaco. Obecně je to s těmi fíky děs, řekl bych, že pro tu četost už fakticky existuje "presumpce fíků".
siwi Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 Nepochopím, prečo mi známi posielajú fotky hodiniek, ktoré si kúpili na dovolenke, keď vedia, aký mám na fejky názor.image.jpg Třeba doufají, že jim jednoho dne řekneš: "YEAH! Tak tenhle kousek je opravdu k nerozeznání od originálu!" A oni se tím pak budou zaklínat, až je budou prodávat na Aukru
brumko Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Třeba doufají, že jim jednoho dne řekneš: "YEAH! Tak tenhle kousek je opravdu k nerozeznání od originálu!" A oni se tím pak budou zaklínat, až je budou prodávat na Aukru Na otázku, ako je to možné, že vzhľadom na jeho vek a hodinkovu neznalosť si vybral zrovna Mikrograph mi odpísal : "Netuším aká je to značka. Proste sa mi zapáčili."Na ďaľšiu otázku, či je to automat alebo manuál bola odpoveď : " Neviem. Predajca mi ich kázal každý večer 10x natiahnuť."Nepochopím ani kupcu ani predajcu.
Jeremy Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Je fakt, že stominutová škála je inovace hodná mistrů..
brumko Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Je fakt, že stominutová škála je inovace hodná mistrů..Už som sa stretol s partiou pracantov tmavšej pleti, ktorí si do výkazu práce po odpracovaní 8h 45min. napísali namiesto 8,75hod. 8,45hod.Všetci boli spokojní ale najviac zamestnávateľ. Takže hoďky so 100 minútovou škálou by sa im vcelku hodili.
Toams Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Je fakt, že stominutová škála je inovace hodná mistrů..sakra, a ja som myslel, ze to fakt meria tu 1/100 sekundy
malda Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Nic nového. Francouzský revoluční čas z dob Velké francouzské revoluce byl jednoznačný: 10 hodin denně, 100 minut za hodinu, 100 sekund za minutu a deset dní v týdnu:)
rahhan Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Odesláno 21. června 2015 Dnes jsem četl zajímavou nabídku fejků a použiji zde hlášku ze Švejka : ,pane vachmajstr,já koukal jako blázen ',cituji nabídku : Luxusně zpracováno 1:1 s originálem ,žádn? levná replika hodinek PANERAI,cena odpovídá kvalitě!Pouze vážným zájemcům,o ceně nesmlouvám!Možnost i jiných druhů této značky,ceny od 15-22tis.,již s poštovným/dopravou!Upozorňuji,že hodinky objednávam a nakupuji sám přímo u výrobce v soukromé manufaktuře,která se specializuje na repliky 1:1 značek PANERAI a ROLEX! ... Praha ...no ,co k tomu více dodat ?!!!
mlsoun1 Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Odesláno 21. června 2015 Raději nic,proč se rozčilovat v tak pěkný den
Tondaa73 Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Odesláno 22. června 2015 Tak sem se stavil za kámošem, kterýho sem neviděl roky.....furt stejnej pohodář, kšeft mu jen kvete..... najednou zavostřim, co že mi to vypaluje díru do rohovky, a povídám...."sis pořídil Navitimery, jó ?"...ale odhalil mne tik v oku a huba nakřivo.....hned přiznal, že sou to fejky jako pr.....a takovej hodnej kluk to je...a za vodou...
CEGY Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Odesláno 22. června 2015 Tak sem se stavil za kámošem, kterýho sem neviděl roky.....furt stejnej pohodář, kšeft mu jen kvete..... najednou zavostřim, co že mi to vypaluje díru do rohovky, a povídám...."sis pořídil Navitimery, jó ?"...ale odhalil mne tik v oku a huba nakřivo.....hned přiznal, že sou to fejky jako pr.....a takovej hodnej kluk to je...a za vodou...Někdo z bývalé práce?
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.